בוקר טוב עולם

tygger

New member
../images/Emo61.gif בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif

(נכתב במקור בפורום אופנועים) מה שלום כולם? אני כבר מזמן ירדתי מהפסים. בערך כל בוקר עם ההתנעה, ושחרור כל המנעולים, אני מבין שיש איזה אקט של חוסר שפיות בנושא. אני חי במדינה שבעצם כל העולם ואישתו שאינם אופנוענים, בעצם מאמינים שמי שרוכב על אופנוע, מגיע לו למות בעצם ואולי אפילו יפה דקה אחת קודם. שופטים שהחליטו מזמן שדם רוכבי הדו"ג הוא הפקר, משפטים שמוכחים לי שוב ושוב למה כדי ואולי אף רצוי לרוצץ את גולגולת הנהג השני בתאונה, ולו רק כדי למנוע את העצבים ובזבוז הזמן על המשפט חסר התועלת בו הצדק היחיד הוא הצדק שבוא כלי הרכב הגדול הוא המנצח וגם הצודק. כל זה מביא אותי לעניין הבוקר הזה. לנהג הBMW הכסופה החדשה (סידרה 5 לדעתי) עם ישיבת הערס והלחי האדומה כרגע שהחליט "לגנוב את האדום" למרות שכבר הוא היה אדום מספר שניות. אני מאחל לך שתמות. לא מוות מהיר. חס וחלילה! אלא מוות איטי. שתדמם למוות, לכוד בתוך המכונית הכסופה והמעוכה שלך, לאחר שתנסה לגנוב את האדום שוב והפעם לא יהיה זה קטנוע, אלא משאית שתעבור. שתזכה להביט במוט ההיגוי העובר דרך הירך שלך ועוד איזה חתיכה נעוצה לך בבטן ותדמם לאט ותבין שלא יכולים להציל אותך. שתמות ככה על הכביש, באיזה צד, ותהפוך להיות עוד איזה כותרת שלא מעניינת את השערה על התחת של אף אחד יותר מאשר שלוש שניות וחצי שלוקח לקרוא את הכותרת ולהעביר דף. שתשב שם, בכאבים, ותבין שאתה הולך למות בגלל שאתה חתיכת חרא, זבל של בן אדם ואידיוט. שכל טיפה של דם שלך שתצא מגופך תהיה לך כנצח. או פשוט, שתמות. אני לא מאחל לך שתמות, בגלל שאני כועס עליך. אלא מתוך דאגה לאנשים אחרים שאתה עתיד לעקוף, לחתוך ולגנוב את האדום לפניהם ואולי אף להרוג אותם בדרך שלך בגלל שאתה רוצה להגיע עוד טיפה יותר מהר. לא. אני לא מאחל לך שתמות בגלל שאני עצבני כי חתכת אותי וכמעט העפת אותי מבלי להניד אפילו עפעף. אני מאחל לך שתמות בשביל שלא תצליח להרוג אחרים. את דרך המוות שלך אני מאחל לך בגלל שאני עצבני... מהקטנוען שהכניס לך את הסטירה אחרי שעצרת היום בבוקר ליד הקיוסק בחיפה.

אחחחח טיגר טיגר.....

ייתכן ולי אין את הוותק על הכביש כמו שיש לך, אבל זה די לא לעניין תגובות קיצוניות שכאלה. בדיוק מהסיבות שכתבו לך בפורום 8. אני בכוונה מגיב כאן ולא שם, כי שם כל תגובה גוררת סערת תגובות וזה יוצא משליטה. אני מבין את העצבים, מכיר את זה מקרוב, סובל מזה באופן יומיומי. הגדולה של האופנוענים בכלל, ושלך בפרט (מההיכרות האישית הקצרה שיש בינינו) היא לצפות דברים מראש, ולהימנע! מתקריות עם גושי קקי שנוסעים על ארבע, שש, שמונה, שמונה עשר גלגלים, או יותר. אבל יאללה חפיף. לא נעים לי להטיף מוסר, כי גם אני לא צדיק גדול בכביש
. יאללה יום טוב

jester56

New member
תת רמה קצת לא ?

בלי שום קשר למה שעשו לך לא יודע....לכלכת חביבי שנאה מביאה שנאה לא חבל ? ציפיתי ממך למעט יותר

MAX D

New member
שינא מביאה שינאה זה נכון

אבל הבעיה היא שיום יום, כל דקה של דו"ג על הכביש- אנשים מתעלמים מקיומינו... גם אם תיסע בלילה, חושך מוחלט, עם אור גבוה ואגזוזים פתוחים (הרבה רעש)- עדיין יכול לקרות מצב שנהג/ת יחתכו אותך ויגידו להגנתם ש"לא ראו אותך"... ד"א- היו מיקרים מעולם. אז אתה עובר שנה +/- רגועה שאתה רק מעיר, צועק, כועס אבל לא עושה כלום ובסופו של דבר אתה נישבר, הרי לכל אדם יש גבול, ואם נישברת- זה עד הסוף...

tygger

New member
שינאה מביא שינאה?

אתה רציני בן אדם? זה בכלל התעלמות מוחלטת מקיום בסיסי ולא שינאה. אתה רוצה לדבר איתי על שינאה? אין בעיה. ראית פעם את הקובץ, "איך להתווכח עם פציפיסט?" נותנים לו סטירה כשהוא מתחיל להסביר לך על כך שאין צורך באלימות. אם הוא ממשיך לדבר איתך, נותנים לו עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת בכל פעם שהוא פותח את הפה. כשהוא מתעצבן ומתכונן להחזיר, אז אומרים לו שזה לא נאה להשתמש באלימות... האמת, שלפעמים אני מצטער שבאמת לא יכולתי להרוג אותו שם במקום. תגובה פשוטה זה קל מאוד לשים. מעניין אותי יותר יהיה לראות איך אתה תגיב כאשר הנהג הזה יגנוב את הרמזור מולך, מול חברים/הורים שלך ורק הפעם הם כן יצאו מהר יותר. מעניין מה אז תאמר. אתה שוכח כנראה משהו אחד. הפעם זה היה "כמעט". פעם הבאה זה לא יהיה "כמעט".

jester56

New member
עדיין השפה שלך היתה תת - רמה

נו מה לעשות כשאתה עצבני אתה קצת פחות בן אדם חחח

למעלה