שוב עגלות עגלות עגלות

sansi

New member
../images/Emo60.gif שוב עגלות עגלות עגלות

ניסיתי לשרשר לדיון הקודם אבל אין תגובה אז סליחה... משהי מכירה את הלולה של בבה קונפורט? אנחנו מאוד מתלבטים בינה לבין האינגליזינה. עושה רושם של עגלה מאוד איכותית אבל אני לא שומעת עליה שום תגובות. ומה דעתכן על הסלקל שלהם? אנחנו מאוד הלהבנו ממנו. בבקשה עזרתכן אנחנו לא יודעים מה להחליט

רנה82

New member
אם המחיר לא מרתיע אותך

תנסי את ה MUTSY, שנמכרת במושב רשפון

sansi

New member
אפשר לשאול כמה היא עולה

עגלה עם טיולון ואמבטיה. הלולה עולה 3800 ש"ח אבל אם נקנה באילת אז זה עולה 3900 עם הסלקל.

רנה82

New member
אז ככה, יש לך 3 דגמים והרביעי אמור

להגיע בסוף מרץ: דגם אחד עולה 2700 - הוא כולל שלדה, אמבטיה וטיולון 3 הדגמים הנותרים יקרים יותר באלף ש"ח - גם הם זה שלדה, אמבטיה וטיולון הסלקל שלהם לא כל כך מוכר ולכן הרבה יורדים ממנו (אני אישית החלטתי לרדת בכלל מעניין הסלקל ולעבור ישר לכיסא בטיחות), ניתן לקנות מתאמים לסלקל של מקסי קוזי ב - 99 ש"ח ואז לחבר את הסלקל של מקסי קוזי, שנחשב לטוב מאוד בשוק הישראלי

sansi

New member
כמה היא שוקלת?

הבנתי שהעגלה מאסיבית יחסית, כמו הקוויני. והיא מתקפלת מאוד גדול לא? יש לנו מטען קטן...

רנה82

New member
אם הבגז' קטן אז לרדת ממנה...

הדגם היקר שוקל כ 11 ק"ג, אבל מה האמבטיה מתקפלת יחד עם השלדה ולא צריך להוריד אותה קודם (לאלה שיש להם בגז' גדול) הדגם של 2700 שוקל 7.5 - ולמען האמת אני לא יודעת איך היא מתקפלת העגלה אכן מאסיבית כמו הקוויני, אבל לפי דעתי שווה ביותר גם אני חשבתי בהתחלה לכיוון של הקוויני, אבל זאתי (MUTSY) לוקחת בגדול כמו שאמרתי, אם הבגז' קטן, תהיה לך בעיה!(((

אני גם ראיתי את הלולה בשילב ומאוד

התרשמתי והתלהבתי, היא נראית ממש נוחה וקלה. אבל כששאלתי פה בפורום ואף אחת לא ידעה לענות לי אז ירדתי ממנה וחיפשתי עגלות אחרות שממליצים עליהן. והיום כשאני כבר צריכה ממש להזמין (שבוע 32) אני לא יודעת איזו עגלה להזמין...

sansi

New member
יש לנו כמעט אותו תלמ ../images/Emo9.gif

אני ב 27.3... גם אנחנו מאוד מתלהבים וממש מוזר לנו שאף אחד כאילו לא שמע. מצד שני הבנתי שהיא חדשה בארץ, שילב התחילו להביא אותה רק לפני מספר חודשים. מה דעתך על הסלקל שלהם?

רנה82

New member
מה גם, המוכרת בשילב אמרנ לנו

שאם מוכנים להוציא סכום כסף גדול על העגלה, אז הלולה יותר טובה מהקוויני, אין לי מושג למה היא אמרה את זה, ובכלל מה שעוד היא אמרה זה שאינגליזינה היא הכי טובה (למרות שהיא יותר זולה היא לא התחילה למכור לי את היקר ביותר), במוצצים אמרו שהפג היא הכי טובה ואנחנו בסופו של דבר כנראה נלך לכיוון אחר לגמרי... (ה - MUTSY)

אהבתי מאוד את הסלקל שלהם

כי התינוק בפנים יושב ממש טוב, ויש לו תמיכה בצדדים של הראש... גם לנו קודם כל המליצו בשילב על האינגלזינה.. אבל נראה לי שהם עושים את זה כי אולי החברה שמייצרת את העגלה הזו היא חברה בת של שילב.. אם לא אז אני ממש לא יודעת כי האינגלזינה בעיני עגלה ממש לא נחמדה ובטח שלא יפה, בעלי קורא לה עגלת קומות...

רנה82

New member
לא נראה לי שאינגלזינה היא חברת בת

של שילב, כי היא נמכרת גם במוצצים, אבל מאיפה לי לדעת?))) צריך לעשות דוקטורט עם כל העגלות האלה)))

אתמול הייתי במוצצים ולא מכרו שם

את האינגלזינה, והם הכי המליצו על הבוגאבו, יותר מאשר על פג שהם מוכרים.

רנה82

New member
כשאני הייתי במוצצים, על הבוגבו לא

לא דיברו הרבה משום מה, אמרו שלמרות שאנחנו מוכרים גם אינגליזינה, העגלה הכי טובה היא פג! לכי תדעי למה בכל חנות אומרים דברים שונים - ואני ציינתי במפורש שאני רוצה לשמוע על העגלה הכי טובה שיש להם

sansi

New member
אנחנו כנראה נלך על הלולה

עם הסלקל. זה יוצא בשילב 4400 שזה המון. יכול להיות שנצא לסופ"ש באילת ונקנה את זה שם ב- 3900. הבנתי שזו חברה ממש נחשבת בעולם ומקווה שהעגלה תחזיק לשלושה ילדים... היה לי עוד רעיון אבל אני צריכה עוד לברר - לקנות רק את הטיולון שלה שעולה 2400. זה טיולון בדיוק כמו של האינגליזינה רק שיש את האופציה שהתינוק יהיה נגד כיוון הנסיעה. מה שלא הבנתי אם הוא מגיע עם כל הכיסויים (גגון חורף וכיסוי רגליים) מה דעתך?

רנה82

New member
תראי, את צריכה לראות מה הכי מתאים

לך. לי אישית אין חשיבות כל כך גדולה לרכב, כי העגלה תכנס בקלות לרכב שלנו, לא משנה מה גודלה. המשקל אמנם קצת מרתיע, כי אם אני אצטרך לקפל את העגלה מהר וכשאני לבד, אז זה לא יקרה))) למרות שהאמבטיה של מוטסי מתקפלת יחד עם השלדה, הקיפול נעשה ב 2 הידיים. מה שעוד חשוב לי זה שהאמבטיה שלה והטיולון, גבוהים יחסית לשאר העגלות ולא צריך להתכופף על מנת לגשת לתינוק. אבל כמובן שאם יש לך רכב ועוד עם בגז' קטן, ואת זאת שתצטרכי להרים את העגלה לבגז' כל הזמן, אז מוטסי היא לא בשבילך, וכדאי לך ללכת לכיוון אחר. למרות שאם לא היית ברשפון, אולי כדאי לפחות לנסוע ולהתרשם בעצמך? אולי תראי שכל מה שכתבתי לא רלוונטי ותחליטי שהעגלה מתאימה לך?!) אז לבחור מה הקריטריונים שהעגלה צריכה לעמוד עליהם ואז לבחור איזה מבין כל העגלות מתאימה הכי הרבה!

lavendula

New member
אינגלזינה היא חברה איטלקית

ולא חברת בת של שילב, אבל יכול להיות ששילב מקבלת אחוזים גבוהים מהיצרן, או משהו דומה, ולכן ממליצה עליה יותר, או פשוט בגלל שיש הרבה נסיון עם העגלה הזו, והרבה לקוחות מרוצים, כי היא משווקת אותה כבר הרבה זמן, בעוד שקוויני ולולה הן עגלות מהדור החדש.

lavendula

New member
היא לא נורא מסיבית?

אני בדעה שכל העגלות המסיביות, בסגנון מוצי וקוויני מתאימות רק ל-3 חודשים הראשונים. אח"כ זה לא נוח.

רנה82

New member
אתמול הייתי ברשפון וראיתי את ה

MUTSY, היה שם זוג עם ילדה בת 3 שנכנסה לעגלה ולא רצתה לצאת ממנה! היה לה נוח ומרווח ולאמא שלה גם)))

lavendula

New member
בטח שלילדה נוח!

ולגבי האמא, זה כבר עניין של העדפה. לי הייתה עגלה מסיבית בעבר ונשבעתי שלא עוד. השאלתי אותה לחברה וביקשתי ממנה שלא תחזיר לי אותה.

למעלה