כרגיל-שאלות לקראת הטיול-חשוב

fef24

New member
../images/Emo60.gifכרגיל-שאלות לקראת הטיול-חשוב

שלוש שאלות חדשות לי אליכם, חלקן בגלל מה שאמרו לי, וחלקן לעתיד לבוא: הראשונה, והחשובה ביותר- יש לי ויזה ל- 60 יום, עם שתי כניסות לסין... אמר לי מישהו שאם זה ככה, אני צריך לצאת ולהיכנס לסין אחרי שלושים יום, לא משנה מה... עכשיו אחרי שלושים יום אני לא יודע כמה אהיה קרוב לגבול, וזה גם די מטומטם, אז מה נראה לכם
שאלה 2 - תקשורת: אמרו לי שאין להם שם מסנג'ר ואי סי קיו וסקייפ חופשי - וזה אמצעי התקשורת המועדף עלי (חינם וכאלה)... באמת אין בכל המחשבים את התוכנות ויותר מזה את הגישה לתוכנות האלו
נשמע לי בלתי אפשרי להשיג... שאלה 3 - סלולארי: אם אני קונה סים מקומי (מוטען עם דקות), כמה יעלה לי, והאם זה יהיה תקף לכל המדינה, או שלכל אזור רשת שונה משלו
מראש לעונים, זה קצת חשוב לי לדעת כדי לדעת איך להיערך

SPnage

New member
תלוי מה כתוב בויזה

יש שני סעיפים שמעניינים אותך: ENTRIES, שזה מספר הפעמים שאתה יכול להכנס עם הויזה. אם רשום 2, יש לך שתי כניסות. DURATION OF EACH SATY שזה כמה זמן אתה יכול להשאר במדינה אחרי שנכנסת. אם כתוב 30, אז אתה באמת צריך לצאת מהמדינה אחרי חודש (ואז כבר עדיף פשוט להאריך את הויזה). אם כתוב המספר 60, אתה יכול לשהות 60 יום במדינה ולא צריך לצאת לשום מקום, ואפילו יכול להאריך את הויזה ב-30 יום נוספים ללא צורך לצאת מהמדינה. לגבי תקשורת, הייתי שם די מזמן ולא היה סקייפ, אבל מסנג'ר היה בכל מקום ולא היתה בעיה. אולי מישהו שהיה שם לאחרונה (או נמצא שם עכשיו
) יודע.

fef24

New member
../images/Emo60.gifאכן כתוב 60 יום../images/Emo70.gif

ואני מצרף סריקה של הויזה ליתר ביטחון
ותודה לכל העונים, באמת

yaelisam

New member
סלולרי מקומי

לכל איזור סלולרי משלו- ואם אתה משתמש בו מחוץ לאיזור זה עולה לך הרבה יותר. אם אתה מעוניין שהסלולרי (כלומר הסים כמובן) יהיה אותו מחיר בכל סין- זה פשוט יקר יותר ממחיר מקומי. ניתן לקנות סים ברחוב אפילו במחיר די זול (למשל בשנחאי - בטח יחסית יקר- בערך 80RMB שזה 10$US) וכרטיסי החיוג עולים כמה שהם נותנים- כלומר אם קנית כרטיס של 100RMB יש לך את הסכום הזה להוציא. בסין משלמים גם על שיחות נכנסות- ושוב- אם אתה מחוץ לאיזור של הסים - זה עולה יותר לדקה.

GnomeBubble

New member
אייסיקיו וכו בסין

רוב המחשבים בקפה אינטרנטים בסין נעולים, סורג על בריח, עם תוכנות אבטחה דרקוניות שממררות את החיים לכל מי שרוצה יותר מ-QQ ומשחקי רשת. האמת שהם לא ממררות את החיים למי שרוצה לגלוש באקספלורר (כן למי שרוצה פיירפוקס) אבל את זה "חומת האש הסינית" דואגת לעשות לך
התוכנות האלה מונעות ממך בדרך כלל לגשת לכל תוכנה שלא כלולה בתפריט שלהן, וזה די מעצבן. למרות שהמחשבים בקפה אינטרנט בדרך כלל מתקינים את עצמם מחדש אחרי reset של המחשב, הם לא מוכנים שתתקין תוכנות משלך (וזה בניגוד לרוב המקומות שהייתי בהם בעולם), גם אם אתה ממש מתעקש. אולי כי הם מאניאקים, ואולי סתם כי הם לא מבינים אותך, והם מפחדים משד-זר כמוך. הטריק הוא לא לשאול אותם. אני יודע שזה מרושע, אבל זה לא מזיק.
אתה צריך לשכנע אותם שיוציאו אותך מהתוכנה שנועלת, ואז, אם יתמזל מזלך והכל יהיה בסדר, תוכל להתקין אייסיקיו או סקייפ. אם לא, אז תשכח מזה. אם אתה רוצה משהו שתמיד יעבוד, דרך אגב, יש אפשרות למסרים מידיים דרך gmail, שמצריכה רק דפדפן. אם הסינים לא חסמו את gmail.

renjintso

New member
במקומות שמשרתים בעיקר תיירים

כמו הוסטלים בערים, בתי קפה במרכזי התיירות, יש כמעט תמיד חלק או את כל התוכנות האלה. בדרך כלל המחיר לשעת גלישה קצת יותר יקר במקומות האלה (5-8 יואן לשעה. בבר אינטרנט רגיל של סינים זה 2-3 לשעה).

למעלה