בואנה הפורו יבש משהו

../images/Emo60.gifאו נשמה חיה!

הכל שירשורי תמונות, אפאחד לא מגיב לכלום. אז אין למה להגיב בכלל
אוף יש לי מחר מבחן בלשון- לא רוצה ללמוד! אני גם ככה לא הותכ לנקד בחיים שלי, אז למה סתם ללמוד? בזבוז זמן

../images/Emo60.gifאהההההההההה

אצלנו אפשר להרחיב ספרדית בתור שפה שלישית(האחרות זה אנגלית וצרפתית) זה לא חובה כאילו. זה רק נטתן בונוסים, אפשר ללמוד גם רוסית

../images/Emo60.gifחלי למה את רוצה רוסית?

זו שפה מה זה מצחיקה
חברה הכי טובה שלי היא חצי רוסיה, כאילו עד גיל 3 היא דיברה רק רוסית, אין לה מבטא או משהו, היא דווקא נראית תימנייה (אין לי מושג איך
) בכל מקרה, היא לימדה אותי שירים ברוסית וכל מיני דברים בסיסים: אני אוהבת אותך, אני גם, פרה, תפוח אדמה....

../images/Emo60.gifתראי זה תלוי בך

אם את מתכוונת לעשות משהו עם הרוסית(חוץ מלדבר עם הכוסון שלך שדומה לג'סטין) אז תלמדי, זה כמו שאני לומדת צרפתיתי ואזה מיותר לגמרי, כי לא יהיה לי שום שימוש בזה
עדיף לך ללמוד כבר משהו כאילו יותר מעניין מזה, אבל אם זה מעניין אותך אז בכיףףףףףףףף אני נדלקתי על המילה תפוח אדמה- קבלי-
קרטושקי
זו שפה מצחיקה חבל"ז.............. היא גם נשמעת מה זה קשה

חחחחח

אני יודעת כל מיני צירופים כאלה.. בעיקר קללות. לא, אני לא ילך ללמוד רוסית מעצמי ככה סתם אם יש בביצפר אז סבבה. אבל בכללי אני מתה ללמוד ספרדית. בכלל יש לי קליטה לשפות אז הולך לי עם זה טוב. שפה שאני בחיים לא ילמד זה צרפתית פשוט שפה בעעעעעעעע

../images/Emo60.gifאני גם מתה ללמוד ספרדית

אין, פשוט התאהבתי בשפה הזו! אני ממש אוהבת אותה, וגם ככה אני יודעת לדבר דיי טוב, אז למה לי לא להרחיב את זה? וחלי, עצה שלי, גם אם ישלמו לך אל תלכי ללמוד צרפתית, לכל דבר יש המון הטיות, זה נורא מסובך,גם לקרוא את זה וגם לכתוב, כל הלמידה הזו פשוט לא שווה, נכון שזה נשמע ממש כיף, אבל זה חרא

למעלה