יפעת*

New member
../images/Emo6.gif

הנהר שלושה גברים טיילו ביער כשהגיעו לנהר רחב, סוער ואלים. הם היו צריכים להגיע לצד השני של הנהר אז התחילו להתפלל... הגבר הראשון התפלל: "אלי, תן לי את הכוח לחצות את הנהר" אלוקים נתן לו ידיים גדולות וחזקות ורגליים חזקות, והוא הצליח לחצות את הנהר בשעתיים, כאשר כמעט טבע פעמיים. אחרי שראה את כל זה, התפלל הגבר השני: "אלי, תן לי את הכוח ואת הכלים לחצות את הנהר" אלוקים נתן לו ידיים גדולות וחזקות, רגליים חזקות וסירת משוטים והוא הצליח לחצות את הנהר בשעה וחצי, כאשר כמעט התהפך פעם אחת. אחרי שראה מה קרה לשני חבריו, התפלל הגבר השלישי: "אלי, תן לי את הכוח, הכלים והתבונה לחצות את הנהר" אלוקים הפך אותו לאישה היא בדקה במפה, התקדמה במעלה הנהר עוד 500 מטר וחצתה את הגשר...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני מוחה בתוקף!!!!

מבדיחה זו עולה "ניחוח" גזעני כאילו אנו הגברים ממש אהבלים ואילו הנשים חוכמה שורה עליהן. כשברור וידוע הוא שהעובדות הן הפוכות! אין בתגובה זו שום קשר להטרדה מכל סוג שהיא. (נכתב בעצת עורך דיני)
ת'אמת? צחקתי.

../images/Emo207.gifהאדם המקושר ביותר בתפוז../images/Emo43.gif

אני היתמודדתי , הגעתי למקום 8 מכובד עם 31 נקודות . מתוך 5 הגדולים , בחרתי להעניק את הנקודות לאביה , בעלת הכינוי אביה . אביה היא ילדה בת 13 , עם הרבה תושיה , תוך זמן קצר , הצליחה להגיע למעמד של ראש ממשלת מדינת התפוזים , קהילה שקשורה לאהבה הגדולה לאתר תפוז . ואני מנוי בה כבר קרוב לשנתיים תמימים . מישהו ביקש ממני בפרטי שכל המצביעים שלי יעברו אליה . אנא ממכם , תצביעו לאותה ילדה קטנה , כאילו היתה הבת שלכם , כדי לעזור לה להגיע להיות מקום ראשון באותה תחרות , שגם מתאימה לה באופי. תודה רבה תפוז מראש .
. אלון
...

../images/Emo208.gifזה מאוד חשוב../images/Emo43.gif

לא הייתם רוצים שאביבא תנצח בתחרות ? האדם המקושר ביותר בתפוז ? בבקשה תצביעו לה כאילו שאתם מצביעים לי . בתור מקושר בפורום שלושים פלוס. בבקשה ? איפה ישראלי ?
.

למעלה