MAX D

New member
דברים שלמדתי מאמא

אימא שלי לימדה אותי הגיון - "בגלל שאני אמרתי ככה, זה למה!" אימא שלי לימדה אותי להעריך עבודה עשויה כראוי - "אם אתם הולכים להרוג אחד את השני, תעשו את זה בחוץ בגלל שאני כרגע ניקיתי פה בפנים" אימא שלי לימדה אותי על דת - "כדאי שתתפלל שהכתם הזה ייצא מהשטיח" אימא שלי לימדה אותי על נסיעה בזמן - "חביבי, אם לא תיקח את העניינים בידיים, אני אעיף אותך לתוך אמצע שבוע הבא" אימא שלי לימדה אותי על ראיית הנולד - "תלבש תחתונים נקיות במקרה שתיקלע לתאונה" אימא שלי לימדה אותי אירוניה - "תמשיך לצחוק ואני אתן לך משהו לבכות עליו" אימא שלי לימדה על אוסמוזה - "סגור את הפה שלך ותאכל את המזון" אימא שלי לימדה אותי לוליינות - "תסתכל על הלכלוך מאחורי הצוואר שלך" אימא שלי לימדה אותי סיבולת - "אתה תשב פה עד שכל התרד בצלחת ייגמר" אימא שלי לימדה אותי על מזג אוויר - "זה נראה כאילו טורנדו עברה בחדר שלך" אימא שלי לימדה אותי על התאבדות המונית - "אם כולם היו קופצים מהגג, גם אתה היית עושה זאת?" אימא שלי לימדה אותי על צביעות - "אמרתי לך פעם אחת, אמרתי לך מיליון פעם, תפסיק להגזים!" אימא שלי לימדה אותי מהו מעגל החיים - "אני הבאתי אותך לחיים, ואני גם יכולה לקחת אותם ממך" אימא שלי לימדה אותי על שינוי התנהגות - "מספיק להתנהג כמו אבא שלך" אימא שלי לימדה אותי מהי קנאה - "ישנם מיליוני ילדים פחות ברי מזל ממך בעולם שהיו מתים להורים נפלאים כמונו

MAX D

New member
פרצופה של המדינה

זוהי המדינה היחידה שבה 61 אחוז מהציבור תומך בניוד רצועת האלכסון, אבל רק 12 אחוז מהם יודעים מה זה בעצם. זוהי המדינה היחידה שבה את החינוך העצמאי משלמת המדינה, אבל את החינוך חינם משלמים ההורים. זוהי המדינה היחידה שבה המובטלים שובתים. זוהי המדינה היחידה שבה כביש חוצה נגמר לפני החצי, נתב"ג 2000 עוד סגור ב- 2003, יבוא המים מתחיל דווקא בשנה הכי גשומה ופי גלילות מפורק כבר שמונה שנים רצוף, ועדיין קיים. זוהי המדינה היחידה שבה בני 60 עדיין שונאים את המ"כ מהטירונות. זוהי המדינה היחידה שבה יש שני שרי אוצר ולשניהם אין גרוש, מקובל בן 101 מקים מפלגה, לראש הממשלה אסור להיות שר בטחון לפי החלטת ועדה ממלכתית, האופוזיציה שכחה להריץ מועמד בעיר הבירה, וחברי הכנסת שבחרו בזכות השתיקה לא סותמים את הפה. זוהי המדינה היחידה שבה משרד התחבורה הציב בצד את השלט: "כוהנים- סעו בצד שמאל של הכביש", ועכשיו צריך רק לקוות שהכוהנים נוסעים מהר יותר. זוהי המדינה היחידה שלאמא של הרב"ט יש את הטלפון של המ"מ ושיזהר לו. זוהי המדינה היחידה שבמועדוני טראנס מוכי אקסטזי הלהיט הוא "פרחים בקנה, בנות בצריח", הזמר שהפרויקט שלו כבש את המצעדים עדיין גר עם ההורים בכפר סבא, לאמן הראפ הכי בוטה קוראים מוקי והקמבק של צביקה פיק נמשך עשר שנים. זוהי המדינה היחידה שהעלתה לחלל לווין תקשורת, אבל אף אחד לא נותן לגמור משפט. זוהי המדינה היחידה שבה התפוצצו כבר טילים מעיראק, קטיושות מלבנון, מתאבדים מעזה ופגזים מסוריה, ועדיין דירת שלושה חדרים עולה יותר מאשר בפאריז. זוהי המדינה היחידה שבה שואלים כוכבניות פורנו "מה אומרת אמא שלך", שחקני כדורגל באים למגרש עם אבא כדי שהוא יצעק על המאמן, וביום שישי, כשהולכים להורים, כל אחד יושב בדיוק באותו כיסא שבו ישב בגיל חמש. זוהי המדינה היחידה שבה ארוחה ישראלית מורכבת מסלט ערבי, קבב רומני, פיתה עיראקית וקרם בוואריה (שזה מחוז בגרמניה). אנחנו כנראה אוהבים לאכול אנטישמים. זוהי המדינה היחידה שבה האיש בחולצה הפתוחה עם הכתם הוא כבוד השר, וזה שלידו עם החליפה והעניבה הוא הנהג שלו. זוהי המדינה היחידה שבה הביטוי "אני לא הפרעתי לך", משמעו שאני רוצה להפריע לך. זוהי המדינה היחידה שבה מוסלמים מוכרים מזכרות קדושות לנוצרים, תמורת שטרות שעליהם מודפס פרצופו של הרמב"ם. זוהי המדינה היחידה שבה בגיל 18 עוזבים את הבית ובגיל 24 עדיין גרים בו. זוהי המדינה היחידה שבה אנשים שהולכים לתאטרון מקליטים את "משחק החיים". זוהי המדינה היחידה שבה אנשים שבאים אליך בפעם הראשונה, שואלים אם "אפשר לקחת מהמקרר?" זוהי המדינה היחידה שבה אף אישה לא מסתדרת עם אמא שלה, אבל בכל זאת מדברת איתה שלוש פעמים ביום, שתיים מהן עליך. זוהי המדינה היחידה שבה מראים תמונות של הילדים, גם כשהילדים נמצאים (ומתביישים נורא). זוהי המדינה היחידה שבה אפשר לדעת מה המצב הבטחוני לפי השירים ברדיו. זוהי המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי, העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול. זוהי המדינה היחידה שבה נהוג להאשים פוליטיקאים בכך שהם רוצים מכונית שוודית משפחתית עם תאוצה של טרקטור. זוהי המדינה היחידה שבה אין בעיה להשיג תוכנת מחשב להטסת חלליות, אבל צריך לחכות שבוע כדי שיתקנו לך מכונת כביסה. ורק פה, אם כבר מדברים, קיימת יחידת הזמן הקרויה "אני אגיע בין אחת עשרה לשש". זוהי המדינה היחידה שבה בדייט הראשון שואלים את הבחורה איפה היא שירתה בצבא. והמדינה היחידה שבה מתברר שהיא היתה יותר קרבית ממך. זוהי המדינה היחידה שבה בין היום הכי שמח ליום הכי עצוב יש בדיוק שישים שניות. זוהי המדינה היחידה שבה רוב האנשים אינם מסוגלים להסביר למה הם גרים דווקא בה, אבל יש להם המון סיבות למה אי אפשר לגור במקום אחר. זאת המדינה שבשביל להחזיק אופנוע אתה צריך לשלם פי 2 ויותר מכל מדינה אחרת להתאבד בכביש לההרג בשביל ביטוח וכולם ישנאו אותך. זוהי המדינה היחידה שבה אם אתה שונא פוליטיקאים, שונא פקידים, שונא את המצב, שונא את המיסים, שונא את איכות השירות ושונא את מזג האוויר, סימן שאתה אוהב אותה. זוהי המדינה היחידה שיכולתי לחיות בה. זו המדינה שלי

MAX D

New member
משפטים "חכמים"-

של אנשים ידועים יותר וידועים פחות: " האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים . הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים " -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון " קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד " -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט " סכנה ! נגיעה בכבל הזה גורמת למוות מיידי ! מי שייתפס נוגע בכבל, יועמד לדין " -- שלט בתחנת רכבת באילינוי " אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם . אבל זה יכול להשתנות " -- דן קוויל " הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום " -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין " יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע " -- סמנתה פוקס " אין לנו צנזורה . יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח " -- דובר ממשלת דרא"פ , לואי נל " הנשיא יודע מה קורה . זה לא אומר שקורה משהו " -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר " ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת האדמה מודים לאל הטוב שהשאירם בחיים . אך אלה שמתו, כמובן, יודעים שחייהם השתנו לבלי הכר -- חברת הקונגרס , ברברה בוקסר " תמיד תלך ללוויות של אנשים אחרים, אחרת הם לא יבואו לשלך " -- שחקן בייסבול יוגי ברה " ועכשיו, בבקשה, שכל אחד מכם יקום ויציג את עצמו " -- יו"ר בית הנבחרים גיב לואיס , לפני קבוצת נכים בכיסאות גלגלים " הנשיא החליט להתערב באופן אישי כדי להביא להפסקת הירידה בשיעור הילודה בצרפת " -- דוברו של נשיא צרפת, שארל דה-גול " אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה " -- רפאל איתן " קרל לואיס, איזה אצן מדהים… כל הזרועות שלו וכל המרפקים וכל הברכיים רצים באותו כיוון " -- שדר ספורט של ה- bbc , דייויד קולמן " יש לי דעות מוצקות משלי, אבל אני לא תמיד מסכים איתן " -- ג'ורג' בוש " אני תומך באנטי גזענות, באנטי שנאה ובאנטישמיות " -- מועמד לנשיאות ג'ורג' בוש " נעשה פשע פוליטי חסר תקדים בתולדות המדינה, ונדמה לי, בתולדות הדמוקרטיה " -- ביבי נתניהו , על ה"קלטת הלוהטת" " אם כדור השלג הזה יתגלגל, הוא יצית אש בכל המדינה " -- ראש הוועדים בקנדה, רוברט תומפסון " אתה יכול להוביל סוס מת אל הנהר, אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות " -- ראש העיר טורונטו, אלן למפרט " הבה נרים כוסית לחיי מדינת בוליביה " -- רונלד ריגן, בקבלת פנים לכבודו בברזיל " הבעיה היא שלבתי הקברות יש דימוי קודר . הציבור מקשר אותם עם מוות " -- הבישופ מווילס " הכנסה נמוכה היא הסיבה העיקרית להימצאותם של אנשים עובדים מתחת לקו העוני " -- מסקנות ועדת החקירה האמריקאית למלחמה בעוני, 1973 " לאנשים עם הכנסות גבוהות יש בדר"כ כח קנייה גדול יותר מאשר לאנשים עם הכנסות נמוכות " -- הצהרת הסיכום של כנס איגוד לשכות המסחר בבריטניה, 1956 " ביום ראשון אחה"צ תצא תהלוכה מהכנסייה לכיכר העיר . אבל אם ירד גשם אחה"צ, התהלוכה תצא ביום ראשון בבוקר " -- הודעת עיריית סן-אנטוניו

MAX D

New member
Murphy’s Laws in sex

1.The more beautiful the woman is who loves you, the easier it is to leave her with no hard feelings. 2.Nothing improves with age. 3.No matter how many times you've had it, if it's offered take it, because it'll never be quite the same again. 4.Sex has no calories. 5.Sex takes up the least amount of time and causes the most amount of trouble. 6.There is no remedy for sex but more sex. 7.Sex appeal is 50% what you've got and 50% what people think you've got. 8.No sex with anyone in the same office. 9.Sex is like snow; you never know how many inches you are going to get or how long it is going to last. 10.A man in the house is worth two in the street. 11.If you get them by the balls, their hearts and minds will follow. 12.Virginity can be cured. 13.When a man's wife learns to understand him, she usually stops listening to him. 14.Never sleep with anyone crazier than yourself. 15.The qualities that most attract a woman to a man are usually the same ones she can't stand years later. 16.Sex is dirty only if it's done right. 17.It is always the wrong time of month. 18.The best way to hold a man is in your arms. 19.When the lights are out, all women are beautiful. 20.Sex is hereditary. If your parents never had it, chances are you won't either. 21.Sow your wild oats on Saturday night - Then on Sunday pray for crop failure. 22.The younger the better. 23.The game of love is never called off on account of darkness. 24.It was not the apple on the tree but the pair on the ground that caused the trouble in the garden. 25.Sex discriminates against the shy and the ugly. 26.Before you find your handsome prince, you've got to kiss a lot of frogs. 27.There may be some things better than sex, and some things worse than sex. But there is nothing exactly like it. 28.Love your neighbor, but don't get caught. 29.Love is a hole in the heart. 30.If the effort that went in research on the female bosom had gone into our space program, we would now be running hot-dog stands on the moon. 31.Love is a matter of chemistry, sex is a matter of physics. 32.Do it only with the best. 33.Sex is a three-letter word which needs some old-fashioned four-letter words to convey its full meaning. 34.One good turn gets most of the blankets. 35.You cannot produce a baby in one month by impregnating nine women. 36.Love is the triumph of imagination over intelligence. 37.It is better to have loved and lost than never to have loved at all. 38.Thou shalt not commit adultery.....unless in the mood. 39.Never lie down with a woman who's got more troubles than you. 40.Abstain from wine, women, and song; mostly song. 41.Never argue with a women when she's tired -- or rested. 42.A woman never forgets the men she could have had; a man, the women he couldn't. 43.What matters is not the length of the wand, but the magic in the stick. 44.It is better to be looked over than overlooked. 45.Never say no. 46.A man can be happy with any woman as long as he doesn't love her. 47.Folks playing leapfrog must complete all jumps. 48.Beauty is skin deep; ugly goes right to the bone. 49.Never stand between a fire hydrant and a dog. 50.A man is only a man, but a good bicycle is a ride. 51.Love comes in spurts. 52.The world does not revolve on an axis. 53.Sex is one of the nine reasons for reincarnation; the other eight are unimportant. 54.Smile, it makes people wonder what you are thinking. 55.Don't do it if you can't keep it up. 56.There is no difference between a wise man and a fool when they fall in love. 57.Never go to bed mad, stay up and fight. 58.Love is the delusion that one woman differs from another. 59."This won't hurt, I promise."

GS2003

New member
בעקבות הגילויים האחרונים...

לאחרונה גילו חוקרים עד כמה אמהות פולניות מסוגלות להיות קטלניות. ילדים של אימהות פולניות גדלים להיות אנשים מאומנים היטב ובעלי תכונות אופי חזקות במיוחד שנרכשו במהלך השנים. בעקות מידע זה, שהוצג לראש המטה הכללי, הוחלט על הקמת בסיס אימונים חדש בצה"ל בו ידריכו אמהות פוניות. בבסיס החדש יוכשרו לוחמי יחידות מובחרות בצבא. כמו קורס לוט"ר - רק לא. מידע נוסף לגבי הבסיס החדש לא הותר לפרסום אך מקור מהימן מוסר שהחיילים יעברו בבסיס החדש קורסים שונים ומגוונים כגון: כיצד לעמוד בעינויים ותיחקורים קשים מאוד, איך לשקר לפוליגרף, איך להתמודד עם משברים נפשיים בשבי ועוד מקצועות ואומניות מיוחדות אחרות שבהם שולטות הפולניות. הבסיס יקרא בשם קוד "פולניה2" והוא יהיה שמור מאוד וממוקם באזור מרוחק. כתבנו הלך לראיין לוחם ומפק"צ בשייטת 13, סג"מ ר. מה הוא חושב על הבסיס החדש ועל ההכשרה בו: "תראה, לוחמי הקומנדו הימי עוברים קורסים רבים ומגוונים, בעלי אופי פיזי ונפשי מהקשים ביותר בעולם, אבל קורס ברמה נפשית כזאת עלול לשבור אפילו את טובי לוחמיינו. קורס מעניין וקשה ללא תאור שיכשיר את הלוחמים של צה"ל להתמודד עם המצבים הקשים ביותר שקיימים בשטח. כמו שאומרים: עברת אמא פולניה עברת הכל. דבר אחד טוב שאפשר להגיד מראש על הקורס המתוכנן הוא האוכל. המקום היחיד בצבא שאתה יכול להיות בטוח שלא תהיה רעב או שלא תישן מספיק. אחח...הפולניות האלו" ובכן, כבר לא שמועות אלא מציאות כואבת. בהצלחה לחיילי היחידות המובחרות, שמעכשיו ידעו בכל העולם היכן הלוחמים הטובים באמת. עד כאן, הדובר לענייני טרור.

MAX D

New member
כמה זמן טירונות?

אתה לא חושב שזו תוכנית קיצונית מדי? חבל על הילדים... הם רק בני 18...

GS2003

New member
לא חבל!

מי שמגייס ליחידה מובחרת צריך לדעת לפני מה הוא עומד! וכן, הם צריכים הכשרות ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לתת להם. והקורס הנ"ל יועבר רק לקראת סיום ההכשרה שלהם לא במקום טירונות. זה אחרי קורסי לוט"ר, ניווטים, קורס סיור וכל שאר הקורסים.

מקססססססססססססססססס ../images/Emo25.gif

אין עלייך על הבוקר איך יש לך כוח לכתוב כל כך הרבה אתה לא נורמלי אבל לא נורמלי זה מעל הנורמל לא מתחת ועכשיו מגיע לך
ועוד אחת

MAX D

New member
../images/Emo9.gif

אבל רוב הדברים נרשמו במשך הרבה זמן וחלקם לא שלי... וכמו שרשום בחתימה שלי: "אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה." בוקר מקסים שיהיה לך

למעלה