כפרים וכפרות שלי... בדיח'לה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרים וכפרות שלי... בדיח'לה

ממכבסת הבדיחות הארץ ישראלית... קונפליקט במשפחה ילד אחד הולך ברחוב ופוגש את אימו. האימא שואלת אותו: "לאן אתה הולך בני?", הילד עונה לה: "...לבית זונות". האימא רותחת מזעם, נותנת לו פליק בטוסיק והולכת לדרכה. הילד ממשיך בדרכו ופוגש את דודתו. זו שואלת אותו: "לאן אתה הולך כפרה?", והוא עונה: "... לבית זונות". הדודה מתאדמת מבושה, סוטרת לילד וממשיכה בדרכה. הילד ממשיך ללכת ופוגש את סבתו. זו שואלת: "לאן אתה הולך נכדי היקר ?". הילד עונה לה: "... לבית זונות". הסבתא כמעט מתעלפת מההלם.נותנת לילד נאום ארוך ומייגע מדוע לא נאה ללכת לבית זונות, ופונה והולכת לדרכה. לאחר שהילד חוזר מבית הזונות, הוא פונה לאביו וצועק בכעס: "אבא, בפעם הבאה שאתה שוכח את הכובע שלך בבית זונות, תלך אתה ותביא אותו בעצמך!!!"... ושלומינו טוב... בולי הלבן שלי מחלים נפלא. מקבל אנטיביוטיקה כמו ילד טוב, ועושה לאמא טוב על הנשמה... יאללה... מישו צחק, מהבדיחיישן?

ועוד כמה וכמה... מצחקיות דווקא!

שורו נא... * אחמד יאסין מוסר שאף בתולה לא רוצה זקן על כסא גלגלים בחבילות של 250 גרם * שר החוץ של בריטניה אומר שאין תועלת בהריגת זקן על כסא גלגלים. ישראל הפנימה והחליטה שלא תיתן לאנשי חמאס להגיע לזיקנה... * נס לקראת חג הפסח. אחמד יאסין כמו אליהו עלה במרכבת אש בסערה השמיימה. * אריק שרון: "היינו מאוד הומאניים. לפני החיסול היה לאחמד יאסין זמן מ! ספיק להתפלל את תפילת הדרך" * יאסין יוצא מהמסגד ורוצה לחצות את הכביש. מסתכל שמאלה, ימינה, שמאלה ושוכח להסתכל למעלה . * עשרות חמאסניקים על כסאות גלגלים נוסעים במהירות מופרזת מחשש להתקלות. *איזה משחק אוהב שרון? שח -מת *למה שרון לא השתתף בהלויה? כי הוא היה עסוק כל הלילה בהכנות *יד שרה דורשת פיצוי מצה"ל על העגלה ההרוסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הקול שלי!!!

שרית שומעתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרסת אותי פה, אני צוחקת ככה שאם מישהו חשב לישון הלכה עליו. מרכבת אש לשמים קרע אותי ענקקקקקקקקק

וואלה?!../images/Emo12.gif

עזר לא הספיק למשחק? חוצמזה שהוא ניגר לי היום.... בקושי נכנס למחשב. גם ככה הוא לא מצליח לעקוב אחריכן... נו, גברים! קופייצת לראות. תודהההההההההההההה

למעלה