היום יום הולדת היום יום ה

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifהיום יום הולדת היום יום ה

הולדת לעומר ודנה שלי
אני לא מאמינה עברה שנה מאותו לילה ארוך ארוך (24 שעות) שיצאתי לבית החולים ללדת ומאותו יום שחזרנו הביתה לראשונה עם 2 גוזלים קטנים מוכי אושר, תדהמה ובעיקר חוסר אונים לא מבינים מה מכאן עושים והנה חלפה שנה ואני מתרגשת נורא רק היום מתחילה לעכל שאני אמא ששרדתי בכבוד רב את השנה ואני כל כך גאה בכם עומר ודנה נפלאים שלי מאחלת לכם עולם ומלואו שתמיד תחלמו ושהחלומות יתגשמו האמינו בעצמכם ותמיד תחיכו אני אוהבת אתכם בלי גבולות ותמיד אתכם בשבלכם שלכם אמא שרית

keren1

New member
../images/Emo25.gif מזל טוב לעומר ודנה

ליום ההולדת הראשון. ומזל טוב לאמא ואבא שרדו בגבורה את השנה הראשונה. מבטיחה לכם שהשנה השניה יותר קלה.

ענתינה

New member
המון המון מזל טובים לעומר ודנה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הופ הופ טרללה גדלנו בשנה!!!!!! כל הכבוד לעומר ודנה וצל"ש לאמא ואבא!!!!!! שיהיה לכם המון המון כיף ואהבה !! נשיקות עידן ורז וענת

יום הולדת יש רק פעם בשנה../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לעומר ודנה המקסימים
אלפי ברכות , שתמיד תמיד תמיד תהיו מאושרים
המון בריאות , כיף ואהבה
רונית ליאם ולורי

madas

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif מזל טוב ענקי

הם נולדו בדיוק חודש לפני מיה ודנה

nonana

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ושיהיו שנים טובות גם בהמשך
עומר ודנה שתדעו רק רגעים טובים ומאושרים ותנצרו אותם כל חייכם.

רונערן2

New member
מזל טוב עומר ודנה מתוקים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עד מאה כמו עשרים,המון המון מזל טוב
ובאמת כל הכבוד לאמא ואבא על שנה קשה,וכמו שמבטיחים שיהיה רק יותר קל

*שיר

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo65.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif

מזל טוב לנסיכים הקטנים והמקסימים שלך! המון המון
ות התרגשתי לקרוא את מה שכתבת ואני חייבת לציין שמהביקור החפוז נראית לי אמא נהדרת "קולית" ורגועה והילדים, נו, מה אני אגיד, מתוקים פחד!
אז שיהיה המון מזל טוב ורק אושר ובריאות

נירית1

New member
../images/Emo49.gifלעומר ו../images/Emo49.gif לדנה -יום הולדת

שמח ילדים מתוקים
והרבה אושר ושמחה לאמא שרית ולאבא

טל של 4

New member
../images/Emo49.gif|../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

לעומר דנה ולהורים, המון מזל טוב ליום הולדתכם הראשון. עד 100 כ-20 שכל משאלותיכם תתגשמנה שתעשו המון נחת להורים ותהיו מאושרים אוהבת ומחבקת ה"דודה" האוהבת

למעלה