תודה לכל מי שעזר לי תודה תודה תודה...... כבר עשיתי 2 דוליז! אני כבר רוצה לישלוח אותן!!!
א ארי האלה הגדולה New member 18/10/04 #1 ../images/Emo6.gifתודה לכל מי שעזר לי תודה תודה תודה...... כבר עשיתי 2 דוליז! אני כבר רוצה לישלוח אותן!!!
../images/Emo6.gifתודה לכל מי שעזר לי תודה תודה תודה...... כבר עשיתי 2 דוליז! אני כבר רוצה לישלוח אותן!!!
D DoNt WoRrY bE HaPpY2 New member 18/10/04 #2 ../images/Emo11.gif תפרסמי בשדחם חח פאדיחות המחשב של בציפר כותב בערבית : اتالسبيلستبةؤةؤت זה מפחיד... =S סורי אבל ספה מוזרההה
../images/Emo11.gif תפרסמי בשדחם חח פאדיחות המחשב של בציפר כותב בערבית : اتالسبيلستبةؤةؤت זה מפחיד... =S סורי אבל ספה מוזרההה
ת תות בננה2 New member 20/10/04 #5 אוקי - כנסו WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW אממממ אמממ צריך לראות את זה. האם זו ההודעה הראשונה בפורום?! :O
L loli dolly New member 21/10/04 #8 ../images/Emo57.gif../images/Emo6.gif טוף, לא יפה לצחוק על המנהלת (לשעבר, אבל בכל זאת). זה נראה ממש מצחיק. ה כמו תוכנית חדשה בערוץ 2 עם פאשלות כל התוכנית. זה מה שקורה שעושים שידור חי
../images/Emo57.gif../images/Emo6.gif טוף, לא יפה לצחוק על המנהלת (לשעבר, אבל בכל זאת). זה נראה ממש מצחיק. ה כמו תוכנית חדשה בערוץ 2 עם פאשלות כל התוכנית. זה מה שקורה שעושים שידור חי
S sweatkeren New member 21/10/04 #11 ../images/Emo18.gif אני ואנחנו מדברות../images/Emo19.gif כרגע במסנג'ר! אבל עדיין תצפרסמו כי אני משועעממת
../images/Emo18.gif אני ואנחנו מדברות../images/Emo19.gif כרגע במסנג'ר! אבל עדיין תצפרסמו כי אני משועעממת