שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

קובי0303

New member
../images/Emo6.gifשלום לכולם

שלום לכולם
אני קצת לא מצליח להיות באתר כשאתם נמצאים מפאת סידור העבודה שלי נכון לשבוע זה עמכם הסליחה תודה על הקבלת פנים שיהיה לכם חג מימיונה שמח נ.ב לגבי 0303 זהו הדגם הכי אהוב עלי

ברוך הבא קובי היקר ! אתה מוזמן

שלום לכולם
אני קצת לא מצליח להיות באתר כשאתם נמצאים מפאת סידור העבודה שלי נכון לשבוע זה עמכם הסליחה תודה על הקבלת פנים שיהיה לכם חג מימיונה שמח נ.ב לגבי 0303 זהו הדגם הכי אהוב עלי
להצטרף אלינו על בסיס קבוע (לינה וארוחת בוקר
) ונשמח מאוד-מאוד לכל חבר חדש ! אכן, יחסי האנוש בפורום שלנו מצויינים אחרי שבעבר היו צרות. לצערי, גם אני הייתי בעייתי פעם אבל הבנתי שבמלחמות וירטואליות אין כל רווח וכולנו פה עכשיו כמו אחים ! מה שגרם לגיבוש ולאחווה היו המפגשים הרבים שכבר היו כאן. לצערי, נכחתי עד היום רק באחד ! כן ירבו ! יום נהדר קובי !

fireman

New member
אתה היית בעייתי?

להצטרף אלינו על בסיס קבוע (לינה וארוחת בוקר
) ונשמח מאוד-מאוד לכל חבר חדש ! אכן, יחסי האנוש בפורום שלנו מצויינים אחרי שבעבר היו צרות. לצערי, גם אני הייתי בעייתי פעם אבל הבנתי שבמלחמות וירטואליות אין כל רווח וכולנו פה עכשיו כמו אחים ! מה שגרם לגיבוש ולאחווה היו המפגשים הרבים שכבר היו כאן. לצערי, נכחתי עד היום רק באחד ! כן ירבו ! יום נהדר קובי !
אתה היית בעייתי?
לההההההה
אכלת מופלטה?

אכלתי אחלה סטייקים ובורקסים עם בשר

אתה היית בעייתי?
לההההההה
אכלת מופלטה?
אכלתי אחלה סטייקים ובורקסים עם בשר
וכן, אני הייתי בעייתי לאללה ! אבל גיליתי שזה לא משתלם. הכי כיף זה להיות מיודד עם כולם ! אם מישהו טועה, יש דרך מנומסת לתקן אותו ואת זה לא תמיד ידעתי לעשות בצורה נכונה... אבל לא נורא, למדתי וזה הכי חשוב. יום טוב איש-אש !

מצב
הנושא נעול.
למעלה