יש לנו בת

bezeq

New member
../images/Emo6.gif יש לנו בת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ביום שישי בערב היינו בסקירה ראשונה אצל ד"ר אוסלנדר, היה מדהים וזאת למרות שחיטטו לי למטה והפכו לי את כל המערכת. ד"ר אוסלנדר וניב היקר שלי (אישי) לא הפסיקו להצחיק אותי... אפילו הקטנטונת שלי צחקה ולא הסכימה לדבר ולו אחד שהרופא ניסה וכשניסינו לראות את מין העובר ע\כל הזמן הרגליים היו משולבות... ממש חוצפה(!!!) אך כפי שכבר שהבנתם בסופו של דבר הצליח ד"ר אוסלנדר להציץ למקום המיועד (וזאת לאחר מנוחה של כ-10 דקות) ואמר לנו שאכן הבנות הרבה יותר שובבות ברחם מן הבנים. ובכך חתם את הסקירה כעוברית בריאה ושובבה... מאושרת ומתרגשת, גילה

פצפוני

New member
מזל טוב ואיזה כיף

עוד בת מצטרפת אלינו. לפי הסקר שאנחנו החברות ערכנו מה - בד"כ בנות מאד נוחות באולטראסאונד מתנהגות מאד יפה ומקלות על על פעולה ואילו הבנים הם ה"מכות" שכל הזמן זזים או מפנים את הטוסיק לכיוון.

גמלי גמלי גמלי!!!! איזה כייף!

ועכשיו יש לי רק עד ראש השנה לחכות.. וכבר אני חסרת סבלנות!!

ניצלו"ש...

קודם כל- המון המון מזל טוב!!! גם אני רוצה בת!!!... אז מה שרציתי לשאול זה- מתי אפשר לראות את המין של העובר? אני בשבוע 9+3 ויש לי תור בשבוע 12. אני לא יודעת אם אני אעשה סקירה מוקדמת. מתי אם ככה, יהיה אפשר לדעת מה המין? והאם בכלל אפשר לדעת (כלומר אם הרופא בודק בכלל) אם לא עושים סקירה מורחבת?

למעלה