אני לא מפסיקה לצחוק

ירוקית7

New member
../images/Emo6.gifאני לא מפסיקה לצחוק

טוב, אז כבר המון המון זמן שאני רוצה להתחיל קשב וכל פעם יש ל תירוץ אחר. לפני שבועיים הקטן היה חולה. השבוע הגדולה היתה חולה ולא יכולתי להתמקד בו... בן זוגי ואני, שני הפכים בכל הנוגע לגישות טבעיות שונות. דווקא הוא משתדל ובהמון דברים נסחף איתי, אבל קשב, זה אחד הדברים שכשאני מעלה, הוא מסתכל עלי במבט מבודח ואומר: "תיהני" מקלחות לקטן הם התחום שלו. הוא מקלח ומושפרץ קשות ואני משתדלת לא להתערב (חוץ מלבקש ממנו לקלחאת הפצפון בוולדה ולשמוע את הקיטורים שלו שד"ר פישר מריח יותר טוב
) היום בדיוק נכנסתי לחדר כשהוא הכניס אותו למים ואז הוא אמר לי, תראי איך עכשיו הוא יעשה פיפי. הוא השפריץ עליו קצת מים שם למטה, ועשה לו פששששש... והגאון הקטן חייך ועשה... כל כך התלהבתי, והוא אמר לי שכל יום הם עושים ככה... במקלחת... מסתבר שאנחנו בקשב אחרי הכל...

ק3ת אח7ת

New member
../images/Emo6.gif מוכר

גם הגברבר שלי אוהב לצחוק ולגחך על רעיונות חדשים שלי שנראים לו מוזרים אבל בהזדמנויות אחרות מאחורי הגב....

ירוקית7

New member
הקטע שהוא אפילו לא תפס את זה כקשב

אתמול הוא אמר לי שלדעתו שינויי הטמפרטורה גורמים לו לשחרר. אמרתי לו שאולי בהתחלה זה היה ככה, אבל עכשיו זו כבר התנייה אצלו. הוא מבין שזה מקום שהוא אמור לשחרר בו ולכן משחרר. רק מה לעשות עכשיו? למלא אמבטיה כל פעם שארצה לפשפש? זה לא כל כך אקולוגי
בינתיים בכיור לא הולך לנו, אבל אני אמשיך לנסות.

../images/Emo13.gifקשב סמוי

גם אצלנו משהו דומה-עם הבכור הבעל הסתכל עלי במבט של-
זה הענין שלך-יאללה בהצלחה אבל אני מחוץ לזה.עודד ופרגן אבל לא ממש עשה. לאט לאט ראה איך זה עובד ולא יכל להתעלם. עכשיו עם הקטן, חשבנו לעשות או לא? פתאום באחד הבקרים הבעל זיהה את הצעקה
של התינוק שרוצה להתפנות- קפץ מהמיטה ורץ איתו לשירותים
... וככה התחלנו קשב עם הקטן. עכשיו אנחנו תקועים בשביתת פשפושים. לא בא לו שנפשפש אותו והוא אמנם מודיע אבל בסוף משחרר רק בחיתול. מקוה שיעבור מהר.

rayshlomi

New member
אצלי דווקא בן זוג תומך אבל התגובה של אמא שלי

הייתה נוראית כשראתה שהקטנה עושה בכיור את צרכיה. היא נבהלה וצעקה עליי למה הכל צריך להיות שונה אצלי...
למה אני לא נותנת לקטנה לעשות קקי בחיתול כמו כולם. התיאשתי כבר מלהסביר לה.

לא חייבים להסביר

שימי לב מה היא עושה כשהקטנה שלך צריכה להתפנות- גם פעם הם היו עושים קשב(האימהות והסבתות שלנו) רק לא תמיד בכיור -אלא בחיתול בד- ולא קראו לזה כך. אצל סבתי ואחיותיה היה איזשהו כסא -סיר שהיו מפשפשים שם את התינוקות-כי היה קשה להחליף טיטולים כל היום, לכבס ביד בהרתחה ולגהץ....גם הן עשו קשב והילדים היו גמולים מגיל צעיר. בטוח היא מרגישה מתי הקטנה צריכה להתפנות ומחזיקה אותה בתנוחה נוחה
ואחכ דואגת שתהיה נקיה. אז אתן לא ככ שונות
אני בזמנו הסברתי לאמי שגם אצל מבוגרים זה USE IT OR LOSE IT ואם לא משתמשים=מאבדים את יכולת השליטה וחבל. ודיברנו על זה שאף אחד לא היה בוחר לעשות בחיתול ולאבד שליטה על הסוגרים. כמו שהיא לא היתה רוצה שיעשו לה את זה גם לילד יש יכולת שליטה.... קשב זה עוד עבודה-
יותר קל לעודד לעשות בטיטול. היא דוקא צריכה לעודד אותך. סבלנות. בסוף היא תשבח אותך- גם חמותי לא האמינה בשיטה. היום היא מפשפשת חופשי ולא מבינה איך אפשר אחרת.ממשוגעת הפכתי לחכמה- אבל לקח לי שנה להוכיח...
.

גבוששש

New member
../images/Emo6.gif זה כזה מתוק כשהם עושים פיפי באמבטיה

גם הקטנה עושה כמעט מההתחלה בלי שאני עושה פששפששש, המים כנראה עושים לה חשק לפשפש.

למעלה