מארגנת התאבדות המונית

h i l a d i

New member
../images/Emo59.gifמארגנת התאבדות המונית../images/Emo59.gif

נמאס לי!!! פשוט נמאס לי!!! די! כמה אפשר? מרגע לרגע אני נהיית מיואשת יותר!!! אז ככה - אחרי שב2 סימולציות ומתכונת הציון שלי סרב לעלות מעלה (79%) היתה סימולציה נחמדה (23) שהציון עלה ל84% מאושרת וטובת לב באתי לסימולציה 24 ושם להפתעתי המרה גיליתי שטובה השארות במקום מאשר ירידה מטה!!! היה לי 82%
קיוויתי שזו היתה נפילה זמנית וניסיתי להגיע לסימולציה 25 - האחרונה בהחלט (בערך) אופטימית... ולאכזבתי העוד יותר מרה - שוב ירדתי!!! הפעם ל80%. דאמאט פאקינג שיט החלטתי להתחיל ללמוד (בניגוד לשבוע האחרון שבו הייתי מחוץ לבית ולא לומדת פסיכומטרי יותר מכל החודשיים האחרונים) ולפני כן עשיתי את מתכונת 2... ושוב - ירדתי ל80% למה זה מגיע לי? למה? למה? למה? זה מייאש ומוריד את כל החשק להתחיל ללמוד! אני לא יודעת מה אפשר לעשות בכמה ימים שנותרו בשביל להשתפר (אם בכלל אפשר...). אני כל הזמן מאשימה את עצמי (ובצדק!) על שלא למדתי!!! הרי אם הייתי לומדת הייתי רואה תוצאות... בקיצור, אני מארגנת התאבדות המונית, ועדיף כמה שיותר קרוב (לא צריך פסיכומטרי, הרי בסוף כולם מתים...). כל המעוניין שיגיב...

h i l a d i

New member
ההודעה בתקווה שיראו כמו שצריך...

נמאס לי!!! פשוט נמאס לי!!! די! כמה אפשר? מרגע לרגע אני נהיית מיואשת יותר!!! אז ככה - אחרי שב2 סימולציות ומתכונת הציון שלי סרב לעלות מעלה (79%) היתה סימולציה נחמדה (23) שהציון עלה ל84% מאושרת וטובת לב באתי לסימולציה 24 ושם להפתעתי המרה גיליתי שטובה השארות במקום מאשר ירידה מטה!!! היה לי 82% קיוויתי שזו היתה נפילה זמנית וניסיתי להגיע לסימולציה 25 - האחרונה בהחלט (בערך) אופטימית... ולאכזבתי העוד יותר מרה - שוב ירדתי!!! הפעם ל80%. דאמאט פאקינג שיט החלטתי להתחיל ללמוד (בניגוד לשבוע האחרון שבו הייתי מחוץ לבית ולא לומדת פסיכומטרי יותר מכל החודשיים האחרונים) ולפני כן עשיתי את מתכונת 2... ושוב - ירדתי ל80% למה זה מגיע לי? למה? למה? למה? זה מייאש ומוריד את כל החשק להתחיל ללמוד! אני לא יודעת מה אפשר לעשות בכמה ימים שנותרו בשביל להשתפר (אם בכלל אפשר...). אני כל הזמן מאשימה את עצמי (ובצדק!) על שלא למדתי!!! הרי אם הייתי לומדת הייתי רואה תוצאות... בקיצור, אני מארגנת התאבדות המונית, ועדיף כמה שיותר קרוב (לא צריך פסיכומטרי, הרי בסוף כולם מתים...). כל המעוניין שיגיב...

איף

New member
מצטרפת!

לא כיף הפסיכומטרי הזה... אי אפשר לדחות את ה-16.2 עוד קצת?
ועכשיו אני גם חולה,כמה ימים לפני הפסיכו-פשוט מושלם!!!!
אז אם השפעת לא תהרוג אותי קודם,אני מוכנה להצטרף אלייך להתאבדות... אגב,אני חושבת שאני אתבע את המרכז הארצי... עד שהתחלתי ללמוד לפסיכו',לא הייתי חולה במשך כמה שנים... וב-3 חודשים האחרונים,של הקורס...אני חולה כמעט כל הזמן!!!

SummerWinds

New member
גם אני קיבלתי בזה 80%

זה בגלל שקיבלתי במיללולי 67% /: אז למדתי למילולי קצת, כדי לשפר, עשיתי קטעי הבנת הנקרא וכו', אין לי אינדקטור אמיתי לדעת עם השתפרתי, אבל עליתי ל90% במילולי באחד מהמבחנים באוגדן של המרכז, אבל זה לא אינדיקטור אמיתי לצערי /:, כי המבחנים שלהם זה פשוט בדיחה, תדעי לך שהמצב שלך טוב, אז על תתיאשי 80% זה ציון לא רע בכלל, תמשיכי לעשות עוד ועוד מבחנים תעייפי לגמרי את השכל, בשבת תפסיקי לגמרי ללמוד, פשוט להרגיל את המוך לסבול 3 וחצי שעות זו המטרה, אני חושב שבכלל ב25 הכמותי יותר קשה מהרגיל, למרות שעשיתי בו 90% היה ממש ממש קשה. אני רוצה ללמוד הנדסה, ואני לא אופטימי, אני כבר חורש חודשיים כמו מטורף כמעט לא יוצא מהבית, ואז אני רואה אנשים שלומדים חודש ומוציאים בקלות 750 ובא לי למות פשוט. כל יום בא לי למות מחדש. ביי!!

yoavyoav

New member
סתומים בלחץ...

אתם לא חושבים שהגזמתם?! בביה'ס היו לנו את כל החרשניות שבכו כשקיבלו 98 ולא 100. אחרי התיכון חשבתי שאני לא אצטרך להתקל בסוג כזה של אנשים. אז רק שתדעו שזה כבר ממש נמאס, וכמוני יש עוד רבים בפורום שסובלים כל הזמן את ההודעות האלה של 'קיבלתי רק 80% ואני מת להתאבד'. תתאבדו וזהו... מה, אתם רוצים שננחם אותכם על זה שקיבלתם רק 80? שנגיד לכם שזה ציון ממש מעולה? כי יש פה אנשים שבחלומות הרטובים שלהם ישמחו לקבל משהו קרוב ל80 והסגנון הזה שלהם בטח לא עוזר להם. אולי פשוט שימו סימן 'ספויילר' לפני כל אחת מההודעות האלה. די! קחו דברים בפרופורציות.

SummerWinds

New member
אתה לא מבין.

כדי להתקבל לאוניברסיטה צריך ציונים ממש גבוהים, בעיקר לחלק מהמקצעות, כדי להתקבל לאן שאני רוצה אני צריך לפחות 700, ו80% זה לא מספיק ובכלל לא מתקרב, אז כן מותר להתבייכן, כי משקעים את הנשמה ועדיין לא הולך, ברור ש650 זה ציון מצויין, ו600 זה בסדר. אבל זה פשוט לא מספיק. ותבין יותר קשה לשפר בציונים הגבוהים מאשר בנמוכים לכן התסכול מאוד גדול, יום אחד עולים באחוז יום שני יורדים, וזה מאוד קריטי לציונים גבוהים. צריך לזכור ש550 זה הממוצע, כלומר חצי יקבלו מתחת, ו5% יקבלו מעל 700, ועדיין מתוך ה5% אחוז האלה לחלקם הציון לא יספיק, אז כן זה מתסכל, ואני יתבכיין עד מחר.

h i l a d i

New member
אם לא נאה לך

אז אל תקרא!!! כמו שאם אתה עכשיו תקבל איזה 20% אתה תרצה לקפוץ מהגג כשאני מקבלת 80% ההרגשה היא אותה הרגשה. מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאני יודעת שאני יכולה להשיג יותר אבל הטמטום שלי מונע את זה ממני? אני בכלל לא מבינה למה אני מנסה להצדיק את עצמי... לא נאה לך - אל תקרא!!! סבבה - מעכשיו יהיה סימן ספוילר ליד כל הודעת התבכיינות... לא רוצה שתגיד לי שזה ציון טוב! אני לא מטומטמת שאומרים לה "זה טוב" והיא אומרת סבבה, למרות שאולי אתה רוצה להאמין שזה כך... אם זה מוצא חן בעיניך או לא, הפורום הזה הוא משענת נפשית (ושוב תודה למייסדיו - ילד/איש) לרוב החורשים לפסיכומטרי - בתור בחינה של 3 וחצי שעות שקובעת אם מישהו ילמד מה שהוא רוצה או לא - אני מרשה לעצמי להתבכיין - לא מוצא חן בעיניך - אל תקרא!

זה לא עוזר לאף אחד.

לא לך ולא לאנשים אחרים. במקום לבכות ולהלחיץ את עצמך ואנשים אחרים תשקיעי את הזמן שאת בפורום והזמן שאת כותבת את ההודעות שלך בלמידה נוספת למבחן. אני לא בא נגדך, אני מנסה לעזור לך ולאחרים.

h i l a d i

New member
אבל אני לא מצליחה!!!

אני לא מצליחה להתיישב על התחת וללמוד... האשמה הבלעדית היא שלי.... לא מאשימה אף אחד חוץ ממני

עוד פעם, לכתוב בפורום לא יעזור לך.

רוצה עצה? קחי את הבחינות\שיעורים\חומר לאיזה גינה\פארק\חוף ים ותלמדי שם. הרבה יותר טוב מהבית ואם את יוצאת מהבית בשביל ללמוד את חייבת ללמוד, לא משנה איפה תהיי. אני בספק אם תלכי להתנדנד בנדנדה או לעלות בסולמות במקום ללמוד.

lanit

New member
לכל הלומדים במכונים

קחו בחשבון את "מקדם ההיסטריה", כלומר שהסימולציות יותר קשות כדי לדרבן אתכם לשבת ללמוד עוד קצת. אני מניחה שבסופו של דבר הבחינה עצמה תהיה לכם יותר קלה.

barbq9

New member
../images/Emo41.gif ועוד נקודה

להזהר לא להכנס למצב של תשישות נפשית. כמו שבספורט מותחים שרירים אפשר גם למתוח את השריר האפור בגולגולת. וכשיש לחץ זמן (בראש מנקר ... המבחן מתקרב) זה לא ממש תורם. לכן המלצה: לעשות דווקא להיפך! לקחת יום אחד ומראש להחליט "היום חופש", שלא ישב על מצפוננו מתי נתחיל לתרגל, עוד שעה, "עוד מעט". אלא להחליט מראש שהיום חופש - ולעשות דברים אחרים שנהנים מהם: ספורט, קריאה קלה, סרטים/טלביזיה חברים/חברות וכו'. לא לחשוב בכלל על המבחן ועל ההתכוננות - עד כמה שניתן. זה בד"כ עוזר להתכווצות השרירים במוח. (אם לא לגמרי אז יש לפחות הקלה). אלה היו 50 האג' שלי.

למעלה