S12E04

feminazi

New member
../images/Emo58.gifS12E04../images/Emo58.gif

שלומות אנשים, כבר כמעט שאין כאן הודעות שלי...אין זמן ואין כוח...למרות שכל המאמצים נעשים כדי לעקוב אחרי ההתפתחויות פה בפורום. שם הפרק - Blame it on the rain תקציר: ברקע של כל הפרק עומדת סופת ברקים, רעמים וגשם שוטף. אבי יוצאת בתחילת הפרק כדי להביא קפה לכל העובדים וכמעט נדרסת (היא בסדר גמור) מאוחר יותר יגיע לחדר המיון הנהג. דר לובנקו מספר לאבי שיש לו סרטן הערמונית. הוא עומד לעבור ניתוח להסרת הגידול אבל תפקודו המיני ייפגע כתוצאה מכך - הוא מבקש ממנה, בדרכו הייחודית, שתשכב איתו. היא מסרבת - וטוב שכך. ג'רי מפחד מהברקים ולא שמח לצאת לקניות בחוץ בשביל דר וויבר. הוא יוצא (היא הבוס אחרי הכל) והעובדים לא שמחים שרק פרנק נשאר לטפל בשולחן הקבלה. גם ג'רי לא מאושר במיוחד כשהוא חוזר.חכו ותראו איך הוא חוזר. מוריס מעצבן, אבל לא נראה יותר מדיי על המסך נילה מטפלת באם טריה שנפגעה בתאונת דרכים עם ילדתה הצעירה.בהתחלה מדובר ככל הנראה באירוע פלילי. אבל לנילה יש סיבה טובה לחשוב שהאם סובלת מדיכאון שלאחר לידה. למרות כל נסיונותיה של נילה האם, תינוקתה והאב חוזרים לביתם בסוף הפרק. לוקה מטפל בחולה הנמצאת בקומה מזה שש שנים, באופן בלתי צפוי לחלוטין היא מתעוררת והוא מתקשה למצוא את הדרך הנכונה לספר לה על על הזמן שעבר, מצבה ומה שקרה בינתיים - אמה נפטרה ואין לה משפחה אחרת. איב ממשיכה לנהל את צוות האחיות בקשיחות. האליי לא אוהבת את זה. גם סאם לא, למרות שבסוף הפרק סאם מקבלת "הנחה" וחוזרת לעבוד במשמרות הקודמות שלה ריי עושה פאדיחות במחלקת הרעלים של בית החולים, שוב חוזרת הבדיחה הישנה של גבר מבוגר עם בעיות לב, אשתו והמאהבת ועוד כמה דברים ששכחתי או שהעייפות מונעת בעדי מלכתוב...

BaByGuRrRl

New member
פרק משעמם ביותר ../images/Emo4.gif

לא היה שום דבר מעניין בו לדעתי..הקטע היחיד שדי נהניתי ממנו היה כשדובנקו ביקש מאבי לשכב איתו.. XD

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifblame it on the rain|ספוילר

במאי: פול מקריין
פרק טוב אבל.. * מיס פיגי מעצבמת אותי *יש שני סיפורים שאין להם סוף: הבחורה עם הקומה והזוג עם התינוקת. *אהבתי את הקטע בין דובנקו (שוב רופא עם סרטן
) לאבי. ואיך שזה הסתדר בסוף. אבי חמודה בזה שהיא אמרה לו שההצעה שלו מחמיאה לה. ו"המטפלת" המינית הזאת ממש נדלקה על אבי, אה? *הסיפור עם ג'רי מטומטם קצת, אבל כנראה שהיו צריכים לתת לו קצת עלילה. * וקרי , יש הרבה קרי איזה כיף
(והזכירו גם את הנרי
) *מישהו הבין מה ריי עושה? העונה הזאת התחילה טוב. מקווה שימשיכו ככה

kerry cordano

New member
ספוילר../images/Emo177.gif

אין לי שום דבר נגד נכים, אני אוהבת את קרי
אני מתרגמת אבל לא מילה במילה.. האם ג'ון לגוזימו יכול להעיר את הריטינג הצונח של ER.?
דר. ויקטור קלמנט מתחיל את יומו הראשון בER כחולה סמוי שבודק את הצוות. הפעולות האלה לא יחבבו אליו את הצוות, אבל אולי יתנו ללגוזימו צ'אנס להעיר את הסידרה.

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo74.gifחדש- תמונות מהפרק ../images/Emo70.gif

A - סאם ולוקה במתח

kerry cordano

New member
עוד תמונות

אבל מפרקים קודמים של העונה זאת איב
פייטון נ.ב.-נופר- זאת באמת סידרה אחרת

kerry cordano

New member
נמשיך

זה מפרק 3. נילה מראה לאבי את המכתב למייקל, ולאבי עולה רעיון
בראש

נועה167

New member
הפרק--->../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אבל לא הראו ת'סוף של הסיפור של ההיא עם הקומה! זה היה דווקא מענין.. חבל. חוץ מזה היה מצחיק כל הקטע של דובנקו עם אבי. ואמ גרי- מה נסגר איתו? וריי בכלל לא הבנתי מה הוא עושה אבל שיהיה חח

למעלה