לכל עונה 7

Arielcohen

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif לכל עונה 7

ספויילר לסוף העונה!!! קראתי בסאנידייל בישראל שקורדי תחזור לסאנידייל בסוף עונה 7!!!! איזה אושר!!! מה אתם חושבים יהיה התירוץ שיחזיר אותה? ועוד משהו - לאנג'ל תהיה עונה חמישית?

Better Man

New member
בקשר לעתידה של אנג'ל(אין ס')

אם אני לא טועה, והיה וWB לא ירצו להפיק עוד עונה של אנג'ל UPN מחוייבת להפיק עוד עונה, קראתי את זה באיזה מקום, לא זוכר איפה.

ANGEL N

New member
אין ספויילרים...

אני מאוד מקווה של"אנג'ל" תהיה לפחות עוד עונה אחת. זו תהיה עונה שגו'ס יקדיש רק ל"אנג'ל" (עד שיצאו לפועל פיית וריפר) ואז אני צופה לעונה ממש טובה עם הרבה הופעות אורח של דמויות מ"באפי" אולי אפילו באפי עצמה. בלי קשר אני מאוד מקווה ש"אנג'ל" תשרוד, אניאישית מאוד אהבתי את עונה השניה ולפחות את חמשת הפרקים הראשונים של השלישית שראיתי עד עכשיו. הרבה אומרים שהעונה הרביעית של "אנג'ל" רק הולכת ומשתפרת.

Better Man

New member
לאנג'ל N (אין ספו')

שמתי לב שאתה מוריד פרק אחד לשבוע,למרות שאתה יכול כבר לראות את כל העונה תוך ימים, אז כל הכבוד , אני ראיתי את כל העונה ה3 של אנג'ל תוך שבוע, מאוד נהנתי, אבל הייתי בטח נהנה יותר אם הייתי רואה פעם בשבוע. זהו, אין כאן פואנטה...

astrix

New member
רגע רגע רגע

אתם רוצים להגיד לי שאחרי שנתיים שבהן לא קיבלנו אפילו קרוס-אובר אחד בגלל הריב המעצבן בין שתי התחנות, אז דווקא אחרי שבאפי תיגמר אנג'ל תעבור לUPN,הם לא יכלו לעשות את זה קודם. אוף עכשיו אני מעוצבן.

astrix

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4X12../images/Emo58.gif

ספוילר מי שלא ראה את הפרק שלא יקרא!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי איך שהולך עכשיו באנג'ל התירוץ היחידי שלה לחזור זה עם היא תהרוג את כל הפנג גנג ויהיה לה משעמם, אז היא תחזור לסאני-דייל כדי לחסל את הסקוביז.

Adrienne

New member
או ../images/Emo58.gif412

שזאת לא הייתה היא, אלא איזה שד או משהו ששינה צורה אליה\נכנס לגוף שלה\השתלט עליה...

Better Man

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 412../images/Emo58.gifעד באפי709

חשבתם על זה שקרודיליה נשלטת על ידי הראשון(הרע העונתי של באפי)?? והוא עושה לה מה שהוא עשה לספייק. הלואי..זה יהיה מאד מעניין...

IDOffryn

New member
גם אני חשבתי על זה..

פתחתי כבר איזה אלף תאוריות לזה..

idan3k

New member
יכול מאוד להיות! > פירוט השערה...

אנג'ל לא שודר
יכול להיות, כי בהמשך נגלה שהנשמה של קורדיליה נמצאת בכלל עדיין למעלה בשליחות של הPTB והיא תפסה טרמפ חזרה עם הנשמה של אנג'ל, ומה שאנחנו רואים כקורדיליה הוא הגוף חסר הנשמה שלה שעובד עבור כוחות רשעים. יכול להיות שכמו שהרוע הראשון תופס צורה של אנשים מתים הוא יכול גם להכנס לגוף של אנשים ללא נשמה! (אולי לא לערפדים, פשוט במקום מה שחסר בגוף של קורדיליה- בואו לא נהיה קטנוניים...) אני מהמר על האפשרות הזאת!

idan3k

New member
ניתוח מעמיק אחרי צפייה חוזרת

412 יש ספוילרים רק עד פרק 12 של העונה, אין ספוילרים ממשיים לבאפי בכלל ובכולופן לא אחרי 712. צפיתי שוב באנג'ל 412 ובפרק המקביל של באפי - 712 לא היה קשר בין הפרקים חוץ מזה שהרוע העונתי באנג'ל פעיל ביותר ואילו בבאפי אין סימן אליו, אם ההשערה שמישהו כבר כתב פה שיש קשר בין הרשעים העונתיים נכונה אז אולי זה אומר משהו... בסוף הפרק גילינו שקורידליה שיחררה את אנג'ל והיא פועלת איתו
אם צופים שוב בפרק ומחפשים סימנים להתנהגות לא רגילה אצלה שמים לב שהיא מתנהגת בצורה קרה מהרגיל - ולמעשה עכשיו אני שם לב שזה היה ככה מאז שהיא חזרה פחות או יותר. היא גם הייתה דיי לחוצה בקשר לזה שווסלי הזכיר את הטקסט (טקסט? לא אמור להיות טקסט! דאגתי שימחקו אותו!). קורדי ידעה שהכישוף לא עבד או לחילופין שאנג'לוס מעמיד פנים אבל בכל זאת התעקשה "זה עבד! אני מרגישה את זה!". לדעתי בפרק הקודם כשקורדי כיבתה את המצלמה היא אמרה לאנג'לוס יותר ממה שהראו לנו, או שהיא יצרה איתו קשר שוב מבלי אף אחד יצפה בהם והם תיכננו את הקטע הזה. ועכשיו לסצינה שהם לבד - היה הכרחי שימשיכו בהעמדת הפנים כי יש את המצלמה והיא גם מעבירה סאונד. היו קטעים שאנג'לוס היכה את קורדי וכל זה- וזה נראה אמיתי מדי, או שזה פאק במשחק או שהייתי נותן לזה את ההסבר הזה: אנג'לוס הרי ידוע לנו לא שם זין על אף אחד ולמרות שהוא מסתבר בשיתוף פעולה מסויים עם קורדיליה לא אכפת לו להכאיב לה קצת בדרך, יכול להיות שהיא גם לא באמת איבדה את ההכרה וסתם נשארה על הרצפה בשביל ההצגה. יותר מאוחר שאנג'ל חזר למלון, קורדיליה אף פעם לא כיוונה ללב שלו, תמיד לראש, בירייה הראשונה אולי פספה בכוונה אבל בשניה היא בהחלט ניסתה לפגוע בו כי היא הייתה עצבנית עליו שתקע לה את החץ בירך, אמנם היא שוב כיוונה לראש - דבר שלא יהרוג אותו אבל יכאב מספיק, וגם היא בטח לקחה את הסיכון של להרוג אותו כי אני לא בטוח שהיא זקוקה לו יותר מדי, היא גם הרגה את לילה בעצמה כמו שראינו. עכשיו בקשר לקורדיליה ומה הקטע שלה, לדעתי היא לקחה את הנשמה כי יש סיכון כלפיה אם אנג'ל יחזור - הוא יזכור את כל מה שאנג'לוס עשה/ראה/שמע ובין השאר גם את שיתוף הפעולה עם קורדיליה, המטרה שלה, העובדה שהיא רעה או שיש לה סיבה אחרת לכל מה שהיא עושה ובכל מקרה דברים שאסור שאנג'ל ידע ויפעל בנידון - לפחות לא עד שזה מאוחר מדי. היו 3 דרכים להוציא את הכלי עם הנשמה של אנג'ל מהכספת: בעזרת כוח, בעזרת קסם, בעזרת הקומבינציה של הכספת. האפשרות הראשונה מיד נשללת כי לא היו שום סימנים לשימוש בכוח (אלא אם כן זאת הייתה גוון שנעלמה לנו, אבל זאת לא הייתה כספת חשמלית עד כמה שזכור לי אז היא לא יכלה לעשות את זה וגם אם כן אני לא יכול לחשוב על אינטרס שהיה לה לעשות את זה...). לגבי שתי האפשרויות הנותרות - בעזרת קסם, אי אפשר לדעת אז נשאיר את האפשרות הזאת בצד, בעזרת הקומבינציה: מי שידע אותה הוא רק אלה שעובדים באנג'ל חקירות - כלומר לא קונור ולא לורן אלא רק גאן, פרד, ווסלי וקורדיליה - לגבי קורדיליה אנחנו יודעים כבר שמשהו לא בסדר איתה וכמו שציינתי למעלה יש לה מניע ולכן אני מניח שזו היא.

idan3k

New member
השערה + ספוילר לא מוגבל:

מי שרוצה שיקרא זה מבוסס על ספוילרים עד 412, קשור לעד 416 וקצת לעד 418 - מבוסס על השערות שמבוססות על השערות שלי ושל אחרים ואני לא יכול לעקוב בדיוק על מה זה מסתמך - זתומרת ספוילר לכל מה שאני יודע על משהו אז שיקרא רק מי שקורא ספוילרים (אני לא מחשיב את עצמי לכזה אבל מה לעשות, לפעמים אי אפשר לעמוד בפיתוי, או שמקלקלים לך..) יש לכם עוד כמה שורות אופציה לברוח
טוב אז ככה, אנחנו יודעים שקורדי לא בדיוק קורדי, הנשמה שלה או משהו נמצאת במציאות אחרת, עם הPTB, הקורדי שתחזור לדעתי הוא הגוף שלה ומה שלא יהיה בתוכו - ומה שכבר כתבתי שלדעתי נמצא בתוכו - הרוע הראשון. הוא יגיע לסאנידייל, בתור שליח של הרוע הראשון - בגוף המייצג שלו רק שהפעם הוא יכול לפגוע, הוא לא רק רוח - ובעצם זוהי ההתגלמות הכי חזקה ופוגעת של הרוע עד עכשיו... אז התרחיש שלי הוא שהקורדי הזאת מגיעה לסאנידייל במטרה להלחם בבאפי ופיית' והפוטנציאליות יחד עם הubervamps ואיזה turakan שהראשון לא יביא עד אז בשביל לסיים את הקטע של הקוטלות (כדי שלא יהיה מה שיעמוד בדרכו כשהוא יביא לאפוקליפסה יותר מאוחר - שזאת התוכנית הגדולה). זאת אופציה ראשונה ^ השניה: קורדי המשחוזרת עם הנשמה והכל אחרי שהחזירו אותה באה לסאנידייל בשביל לעצור את הרוע הראשון עם הידע שצברה כשהייתה למעלה עם הPTB.

sour spirit

New member
לא קשור.... אבל יש לי שאלה שהייתי

שמח מאוד אם מישו יענה עליה: מישו יודע כמה פרקים ג'וס כתב בעונה הזאת? כי לפי מה שראיתי במשך כל הפרקים הנוכחים, אין אף פרק שג'וס כתב...
אם אני טועה (ואני אשמח לטעות) תתקנו אותי... אבל... מה שכן, אני יודע שהוא יכתוב את הפרק האחרון לעונה, זה מה שהוא אמר, אבל אני רוצה עוד פרקים מפרי יוצרו של ג'וס!!!! אז אם מישו יודע על פרקים עתידיים, שיגיד, רק בלי ספויילרים

idan3k

New member
הוא כתב וביים את LESSONS

וזהו לפחות עד פרק 17 (כולל).

sour spirit

New member
הוא כתב את הראשון?

וואלה? למה לא ידעתי? טוב, נו, כנראה בגלל שראיתי את זה לפני כמה? חמש עשרה שנה?
תודה בכל מקרה

למעלה