ניתוח מעמיק אחרי צפייה חוזרת
412 יש ספוילרים רק עד פרק 12 של העונה, אין ספוילרים ממשיים לבאפי בכלל ובכולופן לא אחרי 712. צפיתי שוב באנג'ל 412 ובפרק המקביל של באפי - 712 לא היה קשר בין הפרקים חוץ מזה שהרוע העונתי באנג'ל פעיל ביותר ואילו בבאפי אין סימן אליו, אם ההשערה שמישהו כבר כתב פה שיש קשר בין הרשעים העונתיים נכונה אז אולי זה אומר משהו... בסוף הפרק גילינו שקורידליה שיחררה את אנג'ל והיא פועלת איתו
אם צופים שוב בפרק ומחפשים סימנים להתנהגות לא רגילה אצלה שמים לב שהיא מתנהגת בצורה קרה מהרגיל - ולמעשה עכשיו אני שם לב שזה היה ככה מאז שהיא חזרה פחות או יותר. היא גם הייתה דיי לחוצה בקשר לזה שווסלי הזכיר את הטקסט (טקסט? לא אמור להיות טקסט! דאגתי שימחקו אותו!). קורדי ידעה שהכישוף לא עבד או לחילופין שאנג'לוס מעמיד פנים אבל בכל זאת התעקשה "זה עבד! אני מרגישה את זה!". לדעתי בפרק הקודם כשקורדי כיבתה את המצלמה היא אמרה לאנג'לוס יותר ממה שהראו לנו, או שהיא יצרה איתו קשר שוב מבלי אף אחד יצפה בהם והם תיכננו את הקטע הזה. ועכשיו לסצינה שהם לבד - היה הכרחי שימשיכו בהעמדת הפנים כי יש את המצלמה והיא גם מעבירה סאונד. היו קטעים שאנג'לוס היכה את קורדי וכל זה- וזה נראה אמיתי מדי, או שזה פאק במשחק או שהייתי נותן לזה את ההסבר הזה: אנג'לוס הרי ידוע לנו לא שם זין על אף אחד ולמרות שהוא מסתבר בשיתוף פעולה מסויים עם קורדיליה לא אכפת לו להכאיב לה קצת בדרך, יכול להיות שהיא גם לא באמת איבדה את ההכרה וסתם נשארה על הרצפה בשביל ההצגה. יותר מאוחר שאנג'ל חזר למלון, קורדיליה אף פעם לא כיוונה ללב שלו, תמיד לראש, בירייה הראשונה אולי פספה בכוונה אבל בשניה היא בהחלט ניסתה לפגוע בו כי היא הייתה עצבנית עליו שתקע לה את החץ בירך, אמנם היא שוב כיוונה לראש - דבר שלא יהרוג אותו אבל יכאב מספיק, וגם היא בטח לקחה את הסיכון של להרוג אותו כי אני לא בטוח שהיא זקוקה לו יותר מדי, היא גם הרגה את לילה בעצמה כמו שראינו. עכשיו בקשר לקורדיליה ומה הקטע שלה, לדעתי היא לקחה את הנשמה כי יש סיכון כלפיה אם אנג'ל יחזור - הוא יזכור את כל מה שאנג'לוס עשה/ראה/שמע ובין השאר גם את שיתוף הפעולה עם קורדיליה, המטרה שלה, העובדה שהיא רעה או שיש לה סיבה אחרת לכל מה שהיא עושה ובכל מקרה דברים שאסור שאנג'ל ידע ויפעל בנידון - לפחות לא עד שזה מאוחר מדי. היו 3 דרכים להוציא את הכלי עם הנשמה של אנג'ל מהכספת: בעזרת כוח, בעזרת קסם, בעזרת הקומבינציה של הכספת. האפשרות הראשונה מיד נשללת כי לא היו שום סימנים לשימוש בכוח (אלא אם כן זאת הייתה גוון שנעלמה לנו, אבל זאת לא הייתה כספת חשמלית עד כמה שזכור לי אז היא לא יכלה לעשות את זה וגם אם כן אני לא יכול לחשוב על אינטרס שהיה לה לעשות את זה...). לגבי שתי האפשרויות הנותרות - בעזרת קסם, אי אפשר לדעת אז נשאיר את האפשרות הזאת בצד, בעזרת הקומבינציה: מי שידע אותה הוא רק אלה שעובדים באנג'ל חקירות - כלומר לא קונור ולא לורן אלא רק גאן, פרד, ווסלי וקורדיליה - לגבי קורדיליה אנחנו יודעים כבר שמשהו לא בסדר איתה וכמו שציינתי למעלה יש לה מניע ולכן אני מניח שזו היא.