האנטומיה של גריי 20*6 צפיה מהנה

pilot23

New member
../images/Emo58.gif דעתי

קודם כל טוב לחזור שוב לפורום, לא יודעת אם מישהו בכלל שם לב שלא הייתי המון זמן, אבל עדיין טוב שוב לכתוב כאן :) בכל אופן, אני חייבת להודות שאני קצת בשוק.. אריזונה הייתה הדמות המועדפת עליי מאז שהיא הצטרפה לסדרה, אבל ההתנהגות שלה בפרק של אתמול השאירה אותי המומה.. היא התיחסה בצורה ממש ממש מגעילה לקאלי, במיוחד בקטע שבו קאלי בה לדבר איתה ואמרה לה שהיא יודעת שזה בגלל אח שלה שמת וכו', והיא עשתה את זה בכזאת רגישות.. ולא משנה שהיא טעתה, אבל אריזונה הייתה קרה אליה מאוד וממש לא הוגנת.... אם היא תמשיך בקו הזה, 99 אחוז שתהיה פרידה.. כריסטינה הרגה אותי מצחוק, כרגיל! והצחוקים של אייברי ומרדית' על אפריל המסכנה היו מעולים.. סה"כ פרק מעולה, שימשיך ככה. סופ"ש נעים לכולם.

pilot23

New member
../images/Emo13.gifit's good to be back , ובאשר לאיפה הייתי

לא יודעת אם סיפרתי פה אי פעם, כנראה שלא.. אבל אני משפרת את הממוצע בגרות שלי בשביל רפואה( אני צריכה להגיע ל- 111 בערך ואני עומדת רק על 105 ... ) ואני עובדת ממש קשה בשביל זה ובמקביל ישנו גם הפסיכומטרי הנוראי.. כך שלא ממש היה לי זמן להיות פעילה.. אבל עקבתי קצת אחרי מה שקורה : ).

GiTaNiTa

New member
שיהיה המון בהצלחה! ../images/Emo24.gif

אם באמת רוצים - זה אפשרי! ראיתי את זה קורה לאנשים עם בגרות של 3 יחידות במתמטיקה, שלמדו מהתחלה מה שצריך - והיום עומדים לסיים רפואה!!
(וכן שמתי
שאת לא פה...)

pilot23

New member
ל- GiTaNiTa ../images/Emo140.gif

היי :) תודה רבה רבה :) , מקווה שאני אצליח. באמת ? כמה זמן בערך לקח לחבר'ה האלה שאת מכירה לעשות את כל השיפורים והכל ?

וואוה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif בהצלחה!!!

רק תבטיחי לי שאם תתקלי בד"ר שפרד תקראי לו אליי, בסדר?

pilot23

New member
תודה!!../images/Emo24.gif.. וכמובן שאני

אקרא לו אלייך, איזו שאלה ? ! :) אבל שלא תגידי שלא אמרתי, אני מתכננת להתמחות בילדים ואז תת התמחות בקרדיולוגיה, אז רוב הסיכויים שאני אתקל בכריסטינה או אריזונה :)

ןספויילרן מגיבה ראשונה...

קודם כל-התגעגעתי!!! ממש! אני אתחיל לחפור-כמו שכבר אמרתי אני אוהבת את טדי ומארק ביחד,ממש אהבתי את זה שבסוף אחרי שהוא נפרד מהנכד שלו הוא אומר לה בבקשה תגידי לי שאת נשארת,כאילו היא לא סתם בשבילו. ובדיוק בהקשר הזה-אהבתי את זה שדרק מתנהג באובייקטיביות,במקצועיות,כולם שם חברים שלו,או חברים של חברים שלו,וא"א להשאיר אנשים בגלל סיבה כזאת.ואוון מבין את זה-או שהוא רוצה אותה רחוק ממנו כדי שלא תפריע לו ולכריסטינה.ושוב באותו עניין הצי'ף הישן-וובר כזה חוצפן שהוא אמר לו שטוב שהוא השאיר את אולטמן כי זה מראה על נאמנות!מי הוא שיטיף על נאמנות כשהוא פיטר את איזי במצב שלה ובמצב המבולגן שהיה בבי"ח בלי לחשוב פעמיים!מי הוא שיגיד לדרק על נאמנות בזמן שדרק היה הכי נאמן לו בעולם וויתר על הצעה לקבל את התפקיד שלו והוא התנקם בו כל הזמן ופיטר אותו!כאילו הוא מטיף לאחרים בזמן שהוא מתנהג בדיוק הפוך! מר-דר כאילו היא לא באמת מאויימת מהקפנר הדפוקה הזו-ואגב כדאי שהם ידלגו על הקו עלילה הטיפשי הזה משהו,דרק לא קופץ על כל אינטרן-מרדית' הייתה משהו מיוחד וזה ברור לכולם. קאלי ואריזונה זה סיפור קשה כאילו באמת איך מתגברים על פער כזה,לדעתי שיחכו קצת אולי דברים יזוזו אצל אריזונה אבל קאלי לא תהיה מסוגלת לוותר על בייבי(ובגלל זה היא בכתה במיטה בסוף) קאלי ומארק-הזוג!סתם הם החברים הכי טובים וזה כ"כ יפה לראות את זה. היה כואב לראות את מארק מוותר על סלואן- סלואן- סלואן, כי זה היה הדבר הנכון לעשות אבל הדבר הכי קשה בעולם(ואולי ככה זה שהדברים הכי נכונים לעשות הם הכי קשים...) ביילי-מלכה. ולקסי ואלכס-פשוט לא שווים שיחה,אם הם לא היו מופיעים זה היה אותו דבר בשבילי וזה מעצבן כי אני אוהבת את אלכס,ובגלל שהוא איתה אז אני גם לא רוצה לראות אותו. טוב חפרתי כהוגן(ועוד מתאים לי להיזכר שני אחרי שאני אלחץ על 'שלח' בעוד משהו...)

Alm0st Happy

New member
../images/Emo58.gif כאילו.. לא קלטתם את האנלוגיה של הפרק

לדעתי את לוקחת את הסצנה של הצ'יף ודרק לכיוון לא נכון. במשך כל הפרק דרק מבקש מוובר שיגיד לו מה לעשות.. ומה וובר אומר לו? את המשפט הכי נדוש אך הכי נכון שקיים- מי שרעב לא נותנים לו דגים, נותנים לו חכה (באנגלית- hook, שזה בעצם וו, או קרס, ולא חכה, אבל זאת ההתייחסות האנגלית לחכה) ומלמדים אותו לדוג. לדרק כבר יש וו. חתיכת וו ענק בתוך בן אדם. והוא עכשיו צריך ללמוד לדוג. אם וובר יגיד לו מה לעשות כל הזמן, הוא לא באמת יתפקד כצ'יף. הוא צריך להחליט לבד. בסוף הפרק וובר בא להגיד לו שלדעתו הוא עשה את ההחלטה הנכונה. אני לא רואה את זה כצביעות, אלא יותר כהודאה בטעות. הצ'יף הוא הדבר האחרון שקשור לנאמנות- הוא בגד באשתו, הוא בחר את קאלי לצ'יף רזידנט אחרי שהוא נתן לביילי לחשוב שזה שלה, הוא פיטר את דרק אחרי שדרק היה היחידי שדאג לו, הוא פיטר את איזי אחרי שהיא התמודדה עם הסרטן ועוד הגיש לקארב חשבון הוצאות רפואיות, אחרי שהבחורה תרמה לבית החולים שלו 8 מיליון דולר!!!! בואו נגיד שהוא לא העפרון הכי נאמן בקלמר... נראה לכם שהצ'יף לא יודע את זה?? ברור שהוא מודע לטעויות שלו. כל בן אדם עם חשיבה ראציונאלית, בטח שרופא (שהיה פעם) בעמדת ניהול, מודע לעצמו ברמה המינימאלית הזאת. ברור שהוא יודע שנאמנות זה לא הצד החזק שלו. כשהוא אומר לדרק שהוא עשה את הבחירה הנכונה, כי הוא נשאר נאמן לרופאה שלו, לדעתי הוא אומר- אתה מתאים לתפקיד הזה, אפילו יותר ממני. אתה עושה את הבחירות הנכונות ואתה צ'יף טוב. זה מה שאני הבנתי מנימת הקול שלו. לא הייתה פה העברת ביקורת, או הטפה. אם דרק היה בוחר את הסופרסטאר הזה במקום טדי ווובר היה אומר לו- למה לא היית נאמן לטדי- אז זאת הייתה צביעות. פה יש בעצם סגירת מעגל ואנלוגיה מאד יפה ומאד טיפוסית לאנטומיה. דרק למד לדוג. ואם נרחיב את האנלוגיה, תראו שכמו שהכותבים של האנטומיה אוהבים- כל הדמויות למדו לדוג בפרק הזה-
לקסי- במשך כל הפרק ביילי אומרת לה מה לעשות עם קארב (בעצם, נותנת לה דגים), אבל בסצנה האחרונה שלהם, עם הבירה, היא עושה את זה גם בלי העזרה של ביילי (לומדת לדוג).
מארק רוצה את התינוק (הדג) ומפחד לאבד אותו, אבל קאלי מסבירה לו שסלואן היא הבת שלו, לא התינוק הזה. והיא לא הולכת לשום מקום. בסצנה האחרונה שלהם (והמקסימה!!
) הוא אומר לה שהיא תמיד תהיה שלו, והוא תמיד ירצה בה. הבחור למד להיות אבא (למד לדוג)
כריסטינה חושבת שטדי נותנת לה להשתתף בניתוחים שווים כי זה מה שכריסטינה הכי אוהבת (דג), אבל בסצנה האחרונה שלהן טדי אומרת לה- נראה לך שאני נותנת לך דגים? אני מלמדת אותך לדוג!! הניתוחים שלי היו הרבה יותר מהירים ונקיים בלעדיך, אני עושה את כל זה בשביל שתלמדי, לא כי את עוזרת לי. הקארדיו גאד הפוטנציאלי פשוט נותן לך את הדגים- את שם איתו, את רואה ניתוחים מגניבים וטכניקות חדשות, אבל את לא לומדת לדוג. עם כמה שהפרק היה גרוע לדעתי- זאת אנלוגיה נהדרת וכרגיל, היא משפיעה על כל הדמויות ועל כל הסדרה, כמצופה מהתסריטאים של האנטומיה.

Alm0st Happy

New member
ועוד משהו ששכחתי ../images/Emo58.gif

בסוף דרק מודיע לצ'יף שהוא לא בחר בטדי- הוא בחר בקארדיו גאד (אלוהים איך קוראים לו??) והוא דחה את ההצעה.. זה מראה שדרק באמת למד מה זה אומר להיות הצ'יף, וקצת מסביר יותר את המקום שוובר נמצא בו- כי כשאתה הצ'יף, אתה לא יכול לעשות את מה שטוב לחברים שלך. אתה לא יכול להשאיר רופאה בינונית כשרופא מפורסם מתעניין במשרה. אתה לא יכול לעשות מה שטוב לחברים שלך כי אתה חייב לעשות את מה שטוב לבית החולים. כל הפרק נותנים לנו הרגשה שהוא הולך לבחור בקארדיו גאד, וכל הפרק אנחנו (הצופים) מתלבטים עם עצמנו אם אנחנו בסדר עם זה או לא, כי הבחורה לא מתפקדת (במיוחד בפרק הזה) והנה בא רופא מפורסם שיכול להעלות את הרמה.. כל הפרק נותנים לנו הרגשה שטדי הולכת לעוף ובסוף טדי בעצמה מספרת למארק ולנו שהיא נשארת, וזה משאיר אותנו כצופים עם רגשות מעורבים- איזה מין צ'יף דרק יהיה אם הוא בוחר את החברים שלו על מה שטוב לבית החולים? ומצד שני- טוב שמשאירים את טדי כי הבחורה הזאת כל כך מסכנה שהעבודה זה כל מה שיש לה עכשיו, והיא סוג של התחבבה עלינו, אז טוב שהאנטומיה לא מעיפה לנו עוד דמות.. כשדרק מספר לוובר שהוא הציע קודם לתומאס (הא!! ככה קוראים לו.. נראה לי..
) את התפקיד והוא סרב, וטדי הייתה רק ברירת מחדל- זה מראה שהוא באמת למד להיות צ'יף והוא דואג לאינטרסים של בית החולים שלו, כמו שצ'יף אמור לעשות.

ההסבר שלך נשמע לרגע כמו חלק grey's writers

לא חשבתי שמה שהצי'ף אומר לדרק זה בקטע של ביקורת אלא יותר בקטע של מחמאה-כאילו שזה מה שהיה נכון לעשות ומי שהוא שיטיף על מה שנכון לעשות כשהוא עשה כ"כ הרבה פאשלות וטעויות כצי'ף

TetiBETTY

New member
חפירה מדוייקת. קבלי ח"ח ../images/Emo45.gif

מזל שלא ראיתי את הפרומואים!! אחרת הייתי מתבעסת בטוח!! פרק חביב+ והקטעים עם קאריזונה - היו כי מעולים כל הפרק!

../images/Emo58.gif אוי הקוצים בת*ת שלי...

סוף סוף נרגעו!
איזה כייייייף. הסצנה של מרדר הייתה מדהימה
חבל שלא קצת יותר מעניינת
. הבהמה הקטנה הזאת שמסתובבת סביבו עלתה לי על כל העצבים, שתתחפף כבר! מה היא חושבת שהיא עושה?! די, ראיתי תעונות 1-2-3 ולא בא לי לחוות עוד משבר עודפעם! אני מקווה שלבעלי יהיה מספיק שכל לא להגרר אחרי הקופיפה הקטנה
. סלואן & סלואן היו מדהימים, גם הסצנות של אריזונה וקאלי, (טוב שלא בכיתי מכל משפט שני שקאלי אמרה... וטוב שלא בכיתי חזק יותר כשההורים באו לקחת את הבייבי...
)

someferro

New member
פרק נחמד ביותר

היה קצת נוסטלגי לאוואן וטדי היה קטע מעלית! וכל הקטע שכריסטינה פשוט הייתה ילדה קטנה וכמובן מרדית והגרופית. אבל מה קורה אנחנו לקראת סוף עונה אני מחכה לקבל פרקים סטייל ג'ורג' 007 או דני או משהו מעולה שראוי לסוף של האנטומיה.

shiki shik

New member
מישהו יודע מה השם של השיר שהתנגן

כשטדי ואוון היו במעלית?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifתגובה קצרה כי אני ממהרת

תגובה מהירה בהמשך. אומייגאד איך הם יכלו לתת לי לחכות לזה כל הפרק!?$?@$%&?%* מר-דר
איזו חמודה מר!!!!!!!! והייתי מצפה שדרק יכנס לקטע מהר יותר חח אבל זה היה פשוט מקסים!!! ולדעתי זה לא שלדרק יש קטע עם מתמחות... הם שכבו לפני שהוא בכלל ידע מה השם שלה בכלל...!!! יש לו קטע איתה
חוצמזה שהוא לא היה עם אף מתמחה אחרת מעולם.. הוא היה איתה, עם אדיסון ועם האחות ההיא.. זהו!

Alm0st Happy

New member
דווקא אני ציפיתי את ההיפך.. ../images/Emo58.gif

ציפיתי שהוא יגיד לה- מה לעזאזל את עושה?! אני אוהב אותך ונמשך אליך ולא אל התירוץ העלוב לרופאה שמרחרחת לי את התחת בפרקים האחרונים- תהיי את!!!! עצם זה שהוא זרם איתה פשוט הרתיח אותי.. אבל נו- גבר טיפוסי.. קצת מעלים לו את האגו ומראים לו שהוא חזק וגדול ואת כל כך קטנה ושברירית והם נדלקים בטירוף. (אני ביום שנאת גברים בלי קשר לאנטומיה אז זה קצת יוצא על דרק, אבל בגדול אני עומדת מאחורי הדעה שלי)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifחח לקחת את זה לכיוון אחר..

היא אומנם צחקה על ההיא אבל תכלס זה היה מין רול\פור פליי שכזה.. היא לא חייבת שתהיה לה דוגמא ספציפית (למרות שיש לה) בשביל לשחק את ה"מתמחה" השובבה.. בעיני זה היה מצחיק וחמוד.. ועוד יותר בהתחשב בכך שהם די התחילו ככה.. "אהבה אסורה"

למעלה