../images/Emo58.gif כאילו.. לא קלטתם את האנלוגיה של הפרק
לדעתי את לוקחת את הסצנה של הצ'יף ודרק לכיוון לא נכון. במשך כל הפרק דרק מבקש מוובר שיגיד לו מה לעשות.. ומה וובר אומר לו? את המשפט הכי נדוש אך הכי נכון שקיים- מי שרעב לא נותנים לו דגים, נותנים לו חכה (באנגלית- hook, שזה בעצם וו, או קרס, ולא חכה, אבל זאת ההתייחסות האנגלית לחכה) ומלמדים אותו לדוג. לדרק כבר יש וו. חתיכת וו ענק בתוך בן אדם. והוא עכשיו צריך ללמוד לדוג. אם וובר יגיד לו מה לעשות כל הזמן, הוא לא באמת יתפקד כצ'יף. הוא צריך להחליט לבד. בסוף הפרק וובר בא להגיד לו שלדעתו הוא עשה את ההחלטה הנכונה. אני לא רואה את זה כצביעות, אלא יותר כהודאה בטעות. הצ'יף הוא הדבר האחרון שקשור לנאמנות- הוא בגד באשתו, הוא בחר את קאלי לצ'יף רזידנט אחרי שהוא נתן לביילי לחשוב שזה שלה, הוא פיטר את דרק אחרי שדרק היה היחידי שדאג לו, הוא פיטר את איזי אחרי שהיא התמודדה עם הסרטן ועוד הגיש לקארב חשבון הוצאות רפואיות, אחרי שהבחורה תרמה לבית החולים שלו 8 מיליון דולר!!!! בואו נגיד שהוא לא העפרון הכי נאמן בקלמר... נראה לכם שהצ'יף לא יודע את זה?? ברור שהוא מודע לטעויות שלו. כל בן אדם עם חשיבה ראציונאלית, בטח שרופא (שהיה פעם) בעמדת ניהול, מודע לעצמו ברמה המינימאלית הזאת. ברור שהוא יודע שנאמנות זה לא הצד החזק שלו. כשהוא אומר לדרק שהוא עשה את הבחירה הנכונה, כי הוא נשאר נאמן לרופאה שלו, לדעתי הוא אומר- אתה מתאים לתפקיד הזה, אפילו יותר ממני. אתה עושה את הבחירות הנכונות ואתה צ'יף טוב. זה מה שאני הבנתי מנימת הקול שלו. לא הייתה פה העברת ביקורת, או הטפה. אם דרק היה בוחר את הסופרסטאר הזה במקום טדי ווובר היה אומר לו- למה לא היית נאמן לטדי- אז זאת הייתה צביעות. פה יש בעצם סגירת מעגל ואנלוגיה מאד יפה ומאד טיפוסית לאנטומיה. דרק למד לדוג. ואם נרחיב את האנלוגיה, תראו שכמו שהכותבים של האנטומיה אוהבים- כל הדמויות למדו לדוג בפרק הזה-
לקסי- במשך כל הפרק ביילי אומרת לה מה לעשות עם קארב (בעצם, נותנת לה דגים), אבל בסצנה האחרונה שלהם, עם הבירה, היא עושה את זה גם בלי העזרה של ביילי (לומדת לדוג).
מארק רוצה את התינוק (הדג) ומפחד לאבד אותו, אבל קאלי מסבירה לו שסלואן היא הבת שלו, לא התינוק הזה. והיא לא הולכת לשום מקום. בסצנה האחרונה שלהם (והמקסימה!!
) הוא אומר לה שהיא תמיד תהיה שלו, והוא תמיד ירצה בה. הבחור למד להיות אבא (למד לדוג)
כריסטינה חושבת שטדי נותנת לה להשתתף בניתוחים שווים כי זה מה שכריסטינה הכי אוהבת (דג), אבל בסצנה האחרונה שלהן טדי אומרת לה- נראה לך שאני נותנת לך דגים? אני מלמדת אותך לדוג!! הניתוחים שלי היו הרבה יותר מהירים ונקיים בלעדיך, אני עושה את כל זה בשביל שתלמדי, לא כי את עוזרת לי. הקארדיו גאד הפוטנציאלי פשוט נותן לך את הדגים- את שם איתו, את רואה ניתוחים מגניבים וטכניקות חדשות, אבל את לא לומדת לדוג. עם כמה שהפרק היה גרוע לדעתי- זאת אנלוגיה נהדרת וכרגיל, היא משפיעה על כל הדמויות ועל כל הסדרה, כמצופה מהתסריטאים של האנטומיה.