619

Bufreak

New member
../images/Emo58.gif 619

זה לא סיכום של הפרק. זה יבוא בעתיד. עכשיו אני רק רוצה לשתף אתכם בחווית הצפיה שלי. מי שלא אמור לקרוא את זה שלא יקרא את זה כי ההודעה הזאת מכילה ספוילרים לפרק הנ"ל ולפרקים הבאים. למרות שידעתי שטארה **** (
),הסצינה האחרונה תפסה אותי לא מוכן לגמרי. לקחתי את ה**** שלה בצורה קשה מאוד. כאילו מישהו שאני מכיר באמת **. כרגע יש לי בחילה ואני רוצה להקיא. אני יודע שאולי יש פה כמה שמגלגלים את עינהם בתמיהה,אבל לא אכפת לי. היא הייתה הדמות האהובה עליי
. עכשיו אני רוצה לשמוע סיבות. למה זה קרה? אני לא מתכוון להפרעות הנפשיות של וורן,אלא לסיבות של ההפקה. למה ג'וס עשה את זה?
אני רוצה ציטוטים,ראיונות,כל מה שקשור לנושא. מי שבחר להגיב,בבקשה,אל תכתבו שום דבר בכותרת כדי לא לרמוז כלום. רק לסמן ספוילר. כי לי זה ספוילר (בעיקר) בפורום הזה. מישהו כתב בכותרת: "ירו בטארה??". הדחקתי את זה(אני חושב) ובזמן שכתבתי את ההודעה הזאת,נזכרתי בספוילר שקראתי בפורום הזה.

resputin

New member
ברור שזה ציור.

תסתכלי על השיער, השורשים והסיום, סתכלי על המבט בעיניים. הוא נורא יפה, נורא אמיתי- אבל לא אמיתי. גם אני בהתחלה חשבתי שזו תמונה, אבל המבט בעיניים פשוט הסגיר את זה.

nAm250

New member
לא נראה לי שזה ציור

זו תמונה שפשוט שיפצו אותה: הוסיפו לה פרטים, הפכו לשחור לבן, עברו על השיער וכ"ו.... גם לי יש כמה כאלה...

יש גם מכונות תמונות כאלה

שמצטלמים וזה נראה כמו דיוקן, אבל הזה במחשב יותר שווה...

Adamba

New member
אני לא חושב שזה ציור

זאת נראית לי תמונה ערוכה... זה ציור של שרה תשוו....

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif619-622../images/Emo58.gif (סוף 6../images/Emo70.gif)

הנה תשובה קצרה של אמבר על המוות של טארה: ראיון וידאו. במידה ואתה לא מצליח להפעיל את הוידאו, הנה גרסת הטקסט למה שהיא אמרה. אזהרה: אל תכנס לשאר הראיונות או לשאר קטעי הראיון הזה
הם מכילים ספוילרים לעונה השביעית ובכוונה הוצאתי לך את החלק שהוא לא ספויילרי מהראיון. מקווה שזה עוזר להפחית את הטראומה

../images/Emo58.gif 6x19

מאחר שמה שקורה בסוף הפרק לא ברור ב-100 אחוז לצופים, אז יתכן גם ספוילר ל-6x20, אבל דוד- אתה יכול לקרוא. אז הנה, ראית את 2 הדקות הכי מפתיעות, ועצובות ביקום הבאפי- לאוהבי ווילו וטארה. ואני לא מגלגלת עיני בתמיהה, הסמיילי העצוב ישאר לנצח צמוד לפרק הזה.
(ואגב, כנראה ששנינו ספויילרנו על ידי אותה ההודעה. אני זוכרת את ההודעה הזו. ) בכל מקרה, באשר לסיבה, תראה את הפרקים הבאים ותבין. זה היה חשוב לעלילה. כמו מה שכתוב בראיון ששניקל נתנה. אבל אני רואה את זה הסיבה היחידה, ולא יותר. ג'וס עצמו מעולם לא התכוון להשאיר את טארה כ"כ הרבה זמן, אבל אני עדיין רואה את המוות שלה כאחת הטעויות הגדולות שלו. ואל.

symptoms

New member
אוי ../images/Emo58.gif 6 ../images/Emo59.gif

היא כל כך חמודה. אני לא מאמינה שהוא עשה לי את זה
אני עדיין בהכחשה
רעות

מישהו אמר ../images/Emo58.gif619?

אני לא יודעת למה אתם כל כך עצובים! אמנם הפרק הכי קצר בתולדות באפי, רק 15 דקות, בהן ווילו וטארוש חוזרות להיות ביחד, ודון צורחת, וככה נגמר הפרק...אהה, כן, וגם הסדרה
מישהו מעז להתווכח? עונה 7?איפה? מיה(לא בהכחשה!)

למעלה