../images/Emo58.gif 619
זה לא סיכום של הפרק. זה יבוא בעתיד. עכשיו אני רק רוצה לשתף אתכם בחווית הצפיה שלי. מי שלא אמור לקרוא את זה שלא יקרא את זה כי ההודעה הזאת מכילה ספוילרים לפרק הנ"ל ולפרקים הבאים. למרות שידעתי שטארה **** (
),הסצינה האחרונה תפסה אותי לא מוכן לגמרי. לקחתי את ה**** שלה בצורה קשה מאוד. כאילו מישהו שאני מכיר באמת **. כרגע יש לי בחילה ואני רוצה להקיא. אני יודע שאולי יש פה כמה שמגלגלים את עינהם בתמיהה,אבל לא אכפת לי. היא הייתה הדמות האהובה עליי
. עכשיו אני רוצה לשמוע סיבות. למה זה קרה? אני לא מתכוון להפרעות הנפשיות של וורן,אלא לסיבות של ההפקה. למה ג'וס עשה את זה?
אני רוצה ציטוטים,ראיונות,כל מה שקשור לנושא. מי שבחר להגיב,בבקשה,אל תכתבו שום דבר בכותרת כדי לא לרמוז כלום. רק לסמן ספוילר. כי לי זה ספוילר (בעיקר) בפורום הזה. מישהו כתב בכותרת: "ירו בטארה??". הדחקתי את זה(אני חושב) ובזמן שכתבתי את ההודעה הזאת,נזכרתי בספוילר שקראתי בפורום הזה.
זה לא סיכום של הפרק. זה יבוא בעתיד. עכשיו אני רק רוצה לשתף אתכם בחווית הצפיה שלי. מי שלא אמור לקרוא את זה שלא יקרא את זה כי ההודעה הזאת מכילה ספוילרים לפרק הנ"ל ולפרקים הבאים. למרות שידעתי שטארה **** (