605

../images/Emo58.gif605../images/Emo58.gif

אממ אני לא כותב פה בד"כ, אבל פשוט לא מצאתי על העניין הזה מידע במקום אחר ברשת ורציתי לשרשר את השאלה לשרשור על הפרק - אבל מסתבר שעדיין אין אחד כזה אז כבר פתחתי את זה -בכל אופן: השחקנית שגילמה את נורה (הבריטית שרצתה להשתכר) מוכרת לי בטירוף - אני זוכר שראיתי אותה בכמה וכמה מקומות, אבל לא זוכר איפה ומי היא - מישהו אולי זוכר/יודע?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

ניסיתי לחפש את שם השחקנית, אבל לא מצאתי. בכל מקרה, אחלה פרק. קירק היה ביזארי לחלוטין והסוף, עם ריצ'ארד, היה פשוט מצויין.

o n o f f

New member
אוי לא! לא שוב!../images/Emo58.gif

כבר שבוע שני ברציפות שיש לי את הפרק אבל אני לא מצליחה לפתוח אותו! :( אוף!!! בבקשה אם יש משהו שמבין טוב במחשים ...תעזרו לי!!

o n o f f

New member
המממ עוד בעיה....

אין לי מושג מה זה אומר או איך להוריד...או מה בדיוק הולך שם...

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה! פריס הייתה משעשעת, רורי הייתה עוד יותר משעשעת, אהבתי לראות אותה בלחץ, יאללה שתחזור לייל! וקירק....פשוט ככה...

ככה .. ../images/Emo58.gif

ראיתי, ת'אמת לא היה הכי משהו.. כלומר היה נחמד. אבל היו הרבה קטעים שדיי שעממו.. לא היה שום קטע קורע כל הפרק!! נקווה שיהיה יותר טוב שבוע הבא..

shik5

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

היה פרק טוב לא בגלל מה שהיה בפרק הזה אלא מבחינת איך שהוא ימשיך שהסבים גילו הכל אני רואה איך הכל הולך להסתדר בפרק הבא או בפרקים הבאים ורורי ולורליי יחזרו לדבר. קירק גדול!!!!!!!!!!!!!!

בוביץ

New member
שאלה../images/Emo58.gifגילמור 605

מה אמילי אמרה לאמא של לוגן בסוף הפרק מה בדיוק היא אימה עליה על איזה רומן כלשהו הבנתי לא?

o n o f f

New member
היא אמרה משהו כמו ../images/Emo58.gif

על "בואי ניזכר איך את ובעלך ניפגשתם ועל כמה כסף באמת יש לה, על זה שבעלה הוא סתם פלייבוי, היה ונישאר כזה... ושהם סתם ניפגשו בבר, ושהיא הייתה סתם אחת יעני היום היא מה שהיא רק בזכות בעלה וזה עדיין כלום! אז שלא תדבר על זה שרורי לא טובה מספיק למשפחה שלה ...(השורה האחרונה הייתה הפירוש שלי....)

למעלה