../images/Emo243.gifדעות../images/Emo58.gif
ללא ספק אחלה של פרק. כשהפרק הסתיים, הייתי בטוח שאני רק באמצע הפרק, והייתי בטוח שבסצינה האחרונה, כשהמסך התחיל להחשיך, אנחנו בכלל עוברים לתא הכלא של נד. אז מה היה לנו, תכלס לא היה בפרק יותר מדי נד, ובפרק הזה כל שאר הדמויות קיבלו אור, מאוד אהבתי את הסצינות עם טיריון, הוא כרגע אחת הדמויות האהובות עליי בסדרה. אהבתי גם איך שרוב הג'ינג'י התחיל להפתח, ולהראות שהוא גבר, כי עד עכשיו הייתי בטוח שהוא נמושה משום מה. חבל שהיה כל כך קצת זמן על מה שקורא עם דנריס וקאל דרוגו. סצינת הקרב של דרוגו הייתה חזקה, ודרוגו הוא אחלה של דמות קשוחה. לכל אורך הפרק הייתי בטוח שסנסה בגדה במשפחה שלה, אבל נראה שיש לה איזשהיא תוכנית. הפרק מאוד זרם, וכל סצינה הייתה טובה מאוד. הבנתי שג'ורג' מרטין כתב את התסריט לפרק הזה, ככה שזה מסביר הרבה. אני מאוד מצפה לפרק הבא, וחבל שיש בעונה הזו רק 10 פרקים. בכל מקרה, רק עכשיו התחלתי לקורא את הספר הראשון, וסוף סוף הגעתי לקטע בו הפרק הראשון של הסדרה מסתיים, כאשר ג'יימי (משום מה שמו בספר הוא ג'יים) דוחף את בראן מהחלון, אחרי שבראן צפה בגילוי אריות. אני מאוד מקווה שאני אסיים לקרוא את הספר לפני שהעונה ה-1 תסיים, בתור מישהו שקרא אלפי ספרים, אני בדרך כלל צופה בסרטים/סדרות המבוססות על הספרים לאחר שכבר קראתי הספר, פה אני קורא את הספר רק בגלל הסדרה.