פרק 8 - אומנם בלי תרגום עדיין אבל נרא

• פותח הנושא gal06
  • פורסם בתאריך

gal06

New member
../images/Emo58.gifפרק 8 - אומנם בלי תרגום עדיין אבל נרא

נראה פרק חזק. חבל שזה נננננננננננגמר ...:(

gal06

New member
../images/Emo58.gifתזכורת בבקשה

סיריו פורל ...גם מת ?

amberos

New member
לא יודעים

בספר לא ברור אם הוא מת או לא. אבל יש את התיאוריה אם אני זוכרת נכון שסיריו פורל הוא ספוילר למטה: זאקן (הבחור עם החצי שיער לבן וחצי אדום)

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif

ז'אקן הוא משנה צורה, כן. בקשר לסיריו - אם הם באמת אותו אדם, אז כן. אבל זה לא נשמע כל כך סביר שהם אותו אדם, יותר מדי פרטים לא מסתדרים.

ספוילר למשתה לעורבים

ז'אקן הוא מחסרי הפנים. זו אחת הסיבות שקוראים להם חסרי הפנים, הם יכולים לשנות את פניהם ומראם החיצוני. למשל, האיש החביב שמדריך את אריה במקדש חסרי הפנים בבראאבוס יכול להיראות כאיש מבוגר וחביב או כפרצוף גוויה אכול רימות... הסיבה השניה כמובן, היא העובדה שהם פועלים בשמו של האל חסר הפנים, או בעצם, מרובה הפנים...

zekit

New member
../images/Emo58.gifהקרב בין ...

חאל דרוגו למאגו הזה, ללא ספק הדבר הטוב ביותר שקרה בסידרה ולא קרה בספרים, ממש אהבתי...

../images/Emo58.gif

הייתי מעדיף שהחאל ייפצע בקרב עם חאלאסאר אחר, כיאה וכיאות ללוחם כמוהו וכגרסת הספרים, אלא שמשיקולי תקציב זמן וכו' שחייבים לקצץ, זו חלופה ראויה יחסית.

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo243.gifדעות../images/Emo58.gif

ללא ספק אחלה של פרק. כשהפרק הסתיים, הייתי בטוח שאני רק באמצע הפרק, והייתי בטוח שבסצינה האחרונה, כשהמסך התחיל להחשיך, אנחנו בכלל עוברים לתא הכלא של נד. אז מה היה לנו, תכלס לא היה בפרק יותר מדי נד, ובפרק הזה כל שאר הדמויות קיבלו אור, מאוד אהבתי את הסצינות עם טיריון, הוא כרגע אחת הדמויות האהובות עליי בסדרה. אהבתי גם איך שרוב הג'ינג'י התחיל להפתח, ולהראות שהוא גבר, כי עד עכשיו הייתי בטוח שהוא נמושה משום מה. חבל שהיה כל כך קצת זמן על מה שקורא עם דנריס וקאל דרוגו. סצינת הקרב של דרוגו הייתה חזקה, ודרוגו הוא אחלה של דמות קשוחה. לכל אורך הפרק הייתי בטוח שסנסה בגדה במשפחה שלה, אבל נראה שיש לה איזשהיא תוכנית. הפרק מאוד זרם, וכל סצינה הייתה טובה מאוד. הבנתי שג'ורג' מרטין כתב את התסריט לפרק הזה, ככה שזה מסביר הרבה. אני מאוד מצפה לפרק הבא, וחבל שיש בעונה הזו רק 10 פרקים. בכל מקרה, רק עכשיו התחלתי לקורא את הספר הראשון, וסוף סוף הגעתי לקטע בו הפרק הראשון של הסדרה מסתיים, כאשר ג'יימי (משום מה שמו בספר הוא ג'יים) דוחף את בראן מהחלון, אחרי שבראן צפה בגילוי אריות. אני מאוד מקווה שאני אסיים לקרוא את הספר לפני שהעונה ה-1 תסיים, בתור מישהו שקרא אלפי ספרים, אני בדרך כלל צופה בסרטים/סדרות המבוססות על הספרים לאחר שכבר קראתי הספר, פה אני קורא את הספר רק בגלל הסדרה.

amberos

New member
אהבתי את הפרק

רוב כ"כ אידיוט. איך אפשר לשחרר מרגל? הוא פחד להרוג אותו בעצמו אז הוא שיחרר אותו?? טירון מעולה כרגיל. אהבתי את הקטעים איתו, היה מצחיק

Indego

New member
1+1...

רוב אומר למרגל שהצבא שלו בדרך לטיווין, ולמעשה הוא פונה לג'ימי. אני גאון או מה?

amberos

New member
כל מי שהיה לידו פחד להגיד לו שהוא טועה

קייטלין לא אמרה כלום כי היא לא רצתה לערער על הסמכות שלו. טיוון (או כל אחד אחר) לא היה עושה את הטעות הזאת. הוא היה תופס את המרגל ומנסה להוציא ממנו כמה שיותר אינפורמציה על האויב. ובטח לא נותן לו לברוח חזרה

is00

New member
סקירה, בבקשה. ../images/Emo58.gif

אז כמה סצנות יש לאריה בפרק? האם הסצנה בה טיריון "מפתה" את שבטי ההרים לשרת אותו קרתה? מה עם שאי? הגיעה כבר? האם הסבירו יותר את כל סיפור "העורב התלת-עיני" או שעדיין מתעלמים מזה? מירי הגיעה כבר? ג'ון שרף לעצמו את היד? אז כמה נאמן הפרק שג'ורג' מרטין כתב לספרים? גם הוא כתב יותר על תיאון מאשר על רוב?

Indego

New member
תשובות (ספוייקה)

1. לאריה יש סצינה אחת (כשהיא מתאמנת עם פורל, ואז באים אבירי לאניסטאר לעצור אותה, והיא בורחת, וכשהיא מנסה למצוא את בני ביתה, ילד איכר מנסה לחטוף אותה, והיא דוקרת אותו בבטן עם החרב ששלג נתן לה). 2. טיריון מנהיג את שבטי ההרים, שאי עדיין לא הגיעה. 3. אין הסבר על העורב. 4. מירי הגיעה. 5. ג'ון שרף לעצמו את היד, ועל הדרך הרג את הזומבי. 6. אין לי מושג, אני לא יודע מי זה ג'ורג' מרטין, ותיאון בקושי מופיע בסדרה, רוב הפרק היה על רוב.

ellendili

New member
חילול קודש! ../images/Emo6.gif

ג'ורג' מרטין הוא היוצר של הספרים עליהם מבוססת הסדרה.

amberos

New member
../images/Emo6.gif

סתם, זה פשט נורא מצחיק שלא יודעים מי זה גורג מרטין

Indego

New member
עכשיו אני יודע ../images/Emo13.gif

אבל חבר'ה, קחו בחשבון שיש לא מעט אנשים בעולם שיחשפו לספרים בגלל הסדרה. אגב, גם חבל שיוצרי הסדרה לא נתנו קרדיט למרטין בתחילת כל פרק בסגנון :"מבוסס על הספר 'שיר של אש וקרח", מאת: ג'ורג' מרטין'".

למעלה