למי שלא יכול לחכות לפרק 13

rifkin1

New member
../images/Emo58.gif למי שלא יכול לחכות לפרק 13

הנה הצצה קטנה לנשיקה בין סידני ולווהן

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifso help me G-D../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחכה לזה בקוצר
...

oriel3

New member
ווואי וואי... איזה צמרמורת

כמה זמן אני מחכה לראות את זה... בטח אני אבכה
אגב , איך מוסיפים סמיילים בגוף ההודעה?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמה ז"א בכותרת../images/Emo35.gif

אם כן, אז כמו בהודעה עצמה. אין הבדל. ליד כותרת ההודעה כתוב [סמיילים וסימנים לנושא]

Alias4Ever

New member
תבכי?

אני בוכה סידרתית (אם אפשר לקרוא לזה ככה) את מכירה את זה שאנשים אומרים שהם בוכים בסרטים..אז אני בעיקרון ברוב הסרטים שאני רואה אני בוכה.. לא יודעת אם ראית את הסרט "אהבה זה כל הסיפור" קיצר זה מין סרט כזה עם משהו כמו 11 סיפורי אהבה שונים...את מבינה איזה סיוט זה לעיניים שלי.. בכיתי מהתרגשות רוב הסרט..סרט יפה.. ובקטע הזה אני בטח אתעלף מהתרגשות...

oriel3

New member
אכן, יש לי את הסרט במחשב,

לפעמים אני בוכה ובעלי צוחק עלי[מאוהב]

לילולה

New member
חיכיתי.....וחיכיתי...

אני מאושרת....אין שמחה ממני..... המתח המיני הזה הרג אותי.........
אבל.. בטח זה סתם חלום של אחד מהם..... או שהם יכחישו שזה קרה... אם היתה נשיקה אין מה להוסיף.....

Alias4Ever

New member
../images/Emo58.gif לא מותק..

לא חיכית לשווא... זה לא סתם וזה לא חלום... ובקשר לסמיילים.. בכותרת - יש ליד הכותרת את הלחצן [סמיילים וסימנים לנושא]|סהדגש| תלחצי על זה וזה יפתח לך את הטבלה של כל הסימנים.. בהודעה עצמה- מתחת למקום שכותבים את ההודעה יש גם לינק כזה [סמיילים וסימנים לתוכן] |סהדגש| ושוב..תלחצי וזה יפתח את הטבלה של כל הסימנים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיווו |סגידה| קדושע האנשים האלה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif... אני שוקלת../images/Emo88.gif להעלות אותם בדירוג../images/Emo127.gif הזוג החביב../images/Emo23.gif עליי למקום שני../images/Emo47.gif, וכן זה די כבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גיליתי שאני לא../images/Emo128.gif יכולה לעבור שבוע../images/Emo12.gif בלי לעבור על לפחות חצי מהקטעים המקסימים שלהם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (53 במספר, ושווים כל רגעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאוהב|) שהורדתי מהאתר שלילך כתבה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif... זהו, התמכרתי../images/Emo184.gif אליהם../images/Emo23.gif סופית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif... לא ייאמן...

למעלה