ג'ו שמו 204

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ג'ו שמו 204

מה קרה ? כולם וויתרו על הסדרה הזו ? אז ככה. הפרק הקודם הסתיים שנשארה שרשרת פנינים אחת לתת, ואינגריד ואמברוסיה ממתינות בציפיה. אמבורסה היא זו שמודחת, ובפרץ הזעם שלה דרק (ראלף) מגלה לאינגריד את כל הסיפור. מאחר ואינגריד פחות או יותר הבינה מה קורה, הם לא לקחו סיכון ומיד ניסו להעביר אותה לצד של השחקנים. אינגריד קיבלה הצעה - להצטרף לצוות השחקנים להמשיך להתל בטים ואם היא תצליח ולא תגרום לעסק להתפקשש היא תקבל את ה-100,000 דולר שהייתה אמורה לקבל (וגם טים יקבל) שהכל ייגמר. אינגריד מסכימה, אך בזה זה לא נגמר - ההפקה מארגנת בחורה חדשה - ג'יין שמו מחליפה שאין לי מושג מה קורה. כנראה מישהו שהייתה להם כמחליפה לאינגריד למקרה שמשהו ישתבש. בינתיים לא ממש ראו ממנה כלום כי הפרק התמקד בגברים. היה פרק לא רע, עם ההורים של פייפר ומכונת-אמת. ציפיתי שיפטרו מגראלד מאחר והדמות שלו די מיצתה את עצמה. דווקא ברייס יכל לספק עוד הרבה רגעים נאים. טי.ג'יי וטים יישארו עד הסוף (סטייל האץ' ומאט של העונה הקודמת) ואצל הבנות אני מניח שאינגריד והחדשה יישארו אחרונות, למרות שקאמי והחדשה נראה יותר הגיוני, מאחר ואוסטין תמיד הראה את חיבתו כלפי קאמי (החדשה אמנם לא מודעת לזה, אבל אני מניח שהם ימשיכו באותו התסריט). אני כרגיל מרגיש שאני כותב לעצמי, אז אני מפסיק....זהו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאתה לא כותב לעצמך ../images/Emo8.gif

אהבתי את הפרק מאוד. הרעיון של ההורים של פייפר והמכונת אמת זה רעיון אדיר. החדשה שהביאו היא יותר פתי ממאט מהעונה הראשונה. אינגריד מספרת לה סיפור על קאמי, והיא במקום להתחיל להסתכל מסביב, סתם זורקת הערה "אני לא בוטחת באינגריד". אהבתי את הקטע שגילו לאינגריד הכל. זה היה מפתיע מאוד.

למעלה