אימאל'ה ,אני יוצאת מדעתי,שמעתי שמועה

../images/Emo58.gifאימאל'ה ,אני יוצאת מדעתי,שמעתי שמועה

זה ספויילר שמועתי-ז"א מישהו אמר אבל עדיין זה לא רישמי-אבל זה בכל מקרה ספויילר כי זה ממישהו מסט של האנטומיה, מי שלא רוצה לדעת שלא ייכנס,אבל אני ב ה ל ם !!!היא לא נורמלית השונדה הזאת-בחיי! זה ספויילר של סוף העונה, אני רק אציין ששונדה אמרה שסוף העונה הזאת באנטומיה תהיה חזקה ברמה כזאת שאף דמות לא תישאר כמו שהייתה, ולידעתנו,אם ניזכר בסופי עונות של שונדה-אדיסון מגיעה ומגלה שדרק נשוי,הפרום,הלא חתונה של כריסטינה ובורק והפירדה של מרדר,הבית מנרות,גורג מת,כאילו יש לה עבר סדרתי של סופי עונות מותחים ומיוחדים בוא נודה בזה... ולספויילר השמועתי: מק'דרימי נורה!!!-מקבל כדור!!!היא לא נורמלית,אני לא רגועה מאז שקרתי-קודם כ חסר לה שהיא הורגת אותו(היא לא תעשה את זה נכון?)ובכל מקרה למה???????????

TetiBETTY

New member
ת'אמת... ../images/Emo58.gif

לא התרגשתי.. ז"א ציפיתי למשהו יותר גרנדיוזי! כאילו זה ב-ר-ו-ר שהוא לא ימות. ברור כשמש. אז יהיה פרק כאילו קצת מותח, כולם יהיו לחוצים אבל סוף טוב הכל טוב. שלא תסיים בכאילו מוות של מישהו, אלא במשהו יותר משמעותי שייתן לנו סיכוי להריץ סרטים בראש עד תחילת העונה ה7 ולא משהו צפוי כשאין עוד מישהו מהקאסט שמופטר/התפטר. אולי משהו שקשור לילד של קאליזונה/קאריזונה?אולי סוף סוף אריזונה תסכים לתינוק ואז בפרק האחרון יקרה לו משהו..? או שהתסריטים שלי פסימים מדי?
תפתיעי אותי שונדה!

../images/Emo58.gif

אני לא רואה תפרק הזה.חבל לה על הזמן.
למה?!?!
שתקח את אוואן, הולם אותו כדורה בראש

Alm0st Happy

New member
חחחחחחחחח קרעת אותי עם היציאה הזאת...

"הולם אותו כדור בראש".. אני כבר שעה נקרעת מצחוק!!!

someferro

New member
טועה בגדול+חסר טעם בגברים+אין באדבוי יותר

סקסי מימנו.את חייבת לראות רומא ואז תביני בדיוק.אם לא הבנת עד עכשיו! וכל זה כמובן בלי להעליב(הכל נאמר בטון ציני)

Alm0st Happy

New member
../images/Emo58.gif נו באמת...

א. כבר עשו את זה- בורק נורה בפרק האחרון של עונה 2 וזה גרר אחריו עונה די מזעזעת עם כריסטינה ובורק, פושעי המדינה... ב. זה הדבר הכי פחות מפתיע כי אנחנו יודעים שפטריק חתום על עונה 7 ואני לא מניחה שישחזרו את קטעי דני דוקט רוח הרפאים האימתנית של עונה 5. ג. שיפסיקו לחשוב שהמתח היחידי שאפשר ליצור הוא במוות. אנחנו יודעים את מי מהקאסט החתמתם ואת מי שחררתם!!!!!!!! כי באמת היה מאד קשה לנחש שג'ורג' ימות ואיזי תחיה כשהודעתם שטי. אר שוחרר מהחוזה וקת'רין נשארת. חוץ מזה שחאלס- עשיתם את זה בעונה 2 ובעונה 5. תתחילו לחשוב על משהו יצירתי לשם שינוי. ד. סתם עצבנתם אותי אין ד'!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה