אחחח אין כמו 24

נמשל

New member
../images/Emo58.gif אחחח אין כמו 24

כל ההודעה היא ספוילר אחד גדול אז הישמרו לכם לא יעזור כלום, זהות בדויה,לא זהות בדויה, 24 זה 24 ואין סדרה שמשתווה לה במתח. ביומיים סיימתי לראות עד פרק 17 של העונה הרביעית ואל תשאלו אותי לגבי השוואות כי האמת, אני בקושי זוכר מה היה בעונות הקודמות. אני רק זוכר שחיכיתי בקוצר רוח לפרק הבא וכדי למנוע ציפיה זו חיכיתי שכל הפרקים יהיו במחשב כדי לדעת שאין מה שימנע ממני לחכות יותר מידי. לא משנה שהעלילה לרוב לא הגיונית, מוגזמת, בהרבה מקרים צפויה, אבל אין כמו החיוך על הפנים כשפתאום טוני מתפרץ לו ומציל את ג'ק, שמישל וקלואי חוזרות ועכשיו התאוריה שלי כנראה מתממשת. גם פאלמר חוזר. השאלה איך יחזירו את פאלמר, עד כמה שאני יודע במקרה שסגן הנשיא לא יכל למלא את תפקידו, מחליף אותו יו"ר בית הנבחרים (כך גם היה בבית הלבן כשג'ון גודמן מונה לנשיא זמני). והשאלה היותר גדולה: מה הלאה? מה יותר בומבסטי מלנסות לרצוח את הנשיא ולהשתלט על המזוודה הגרעינית? אבל זה לא מדאיג אותי,כמו ששאלנו את זה אחרי העונה הראשונה השניה והשלישית, הם יפתיעו אותנו גם בחמישית. עצה שלי: בעונה החמישית לקיים את התסריט הבומבסטי והפרוע והמדהים והלא יאומן ולא הגיוני מכל: ג'ק באוור מריץ את שמעון פרס לראשות הממשלה וגורם לו לנצח. באוור זה חכם על מרואנים ,נראה אותו עושה את זה !

gilriv

New member
זהות בדויה

בעונה1 שלה בערוץ2 <לא הבנתי בכלל את זה ?אבל העונות ככל שזה מתקדם זה מרתק אותך לכיסא

למעלה