אויש איך שכחנו

אורישקי

New member
../images/Emo58.gifאויש איך שכחנו

אתגר הפרק הראשון!!!(או שהשני) אתם מוזמנים לנחש מי לדעתכם ינצח בסוף העונה

אורישקי

New member
../images/Emo58.gifוההימור שלי

בואו נצמצם. קולבי הופיע ראשון בפתיח לצערי זה לא. ארבעת המנצחים אין מצב שייתנו להם לנצח שוב אלא אם כן זה גמר של מנצחים. נותרנו עם 14 סירי,סטפני,אמנדה הן שמות חמים מדי ומי שתגיע מהן בטח הכי גבוה זו אמנדה וגם היא אין מצב שלגמר. נותרו 11 ג'יימס הוא פשוט לא אחד שזוכה בתוכנית,כנל גם רופרט וכנל גם קואוץ.רנדי גם כמוהן נותרו 7 ראסל-יוכל להגיע רחוק,לנצח לא נותרו 6 הורסיאל לא תנצח לדעתי,זה לא נשמע הגיוני ואני לא ממש מצפה שתשלוט במשחק גם לפי העריכה בפרק ראשון נותרו 5-ג'רי,קורטני,טייסון,קנדיס,רוב משם רוב הוא שם חם בטירוף ואחת הדמויות המיתולוגיות. אז מתוך ה4 שנותרו. אני חושב שקורטני תגיע רחוק אבל אני לא חושב שהיא תהיה מספיק מאסטרמיינד. ג'רי נוקטת בגישה שונה מדי ואני לא חושב שתוכל לנצח. טייסון או קנדיס... בגלל שאני מאמין שאישה תנצח-נלך על קנדיס

or19951

New member
והסבר כמובן

יש 2 תאוריות על מנצחי האולסטארס: ליהוקי WTF?! (אמבר ופארווטי) וגם שמי שמשחק בשתי עונות ברצף משפר את המקום שלו. רופרט שיפר משביעי לרביעי. בובי ג'ון שיפר מעשירי לתשיעי סטפני שיפרה משביעי לשני ג'יימס נשאר בשביעי אבל הוא נפצע אמנדה שיפרה משלישי לשני אז זה אומר שראסל ישפר משני לראשון? אז הלכתי על WTF

Double U

New member
../images/Emo58.gifהעונה הזאת אלופה בליהוקי WTF

קנדיס ודניאל! כאילו, מה הקשר שלהן לעולם? אבל הן היו יותר טובות מאמבר בעונה 2 אז יש להן סיכוי טוב. בגלל זה לדעתי אחת מהן תנצח.

../images/Emo58.gifלא שכחתי פשוט עשינו כבר משהו דומה

לדעתי הנבלים ישלטו בסופו של דבר במשחק, ותהיה זוכה אישה. כלומר מדובר באחת מהחמש הבאות: פרוואטי, קורטני, ג'רי, דניאל וסנדרה. אני חושב שלכולן יש סיכוי מאוד טוב להגיע רחוק, אבל אני לא חושב שדניאל תנצח בסופו של דבר. כנ"ל לגבי קורטני וג'רי. מה שמשאיר את פרוואטי וסנדרה, אבל יש את הבעיה שכל אחת מהן ניצחה כבר, והמושבעים יכולים להחליט שבגלל זה הם לא רוצים לתת לכל אחת מהן לנצח. אלא אם כן הן יתמודדו אחת מול השניה. בכל מקרה, דווקא בגלל שסנדרה פחות מאיימת כרגע, אני אהמר עליה.

niro62

New member
באמת חשבתי מה עם האתגר ../images/Emo58.gif

אוקיי אז מפרסום הקאסט היה לי ברור שטייסון לוקח אבל בפרק הראשון סנדרה פשוט גרמה לי להתאב בה גם המבטע גם השפה שהיא מדברת, גם הלוק שלה אני פשוט לא יכול לעמוד מולה ואני חושב שהיא תנצח שוב. ואני לא מסכים שמנצח בשום אופן לא יביס לא מנצח לדוגא אני בטוח שאם פארווטי הייתה מגיעה עם שוגר היא הייתה מנצחת בהליכה

NP16

New member
אני אלך גם עם הלב ../images/Emo58.gif

ואגיד ראסל. למרות שזה גם הגיוני, לא הלכתי עם הלב ב100 אחוז (הרי מה הסיכוי של סירי? גם אם תתקדם לקראת סוף המשחק, היא תצטרך לקטוף כמה חסיניות אישיות וזה יהיה לה קשה. באף עונה שלה לא רצו אותה בגמר אז פי כמה וכמה בעונה הזו שאנחנו כבר יודעים בוודאות שאנשים משקשקים ממנה. ולהיות בגמר שלוש פעמים זה צריך להיות אלוהים, אמנדה היא השם האחרון שאני אהמר עליו כמנצחת. )

חחחח ממש בשנייה האחרונה ../images/Emo58.gif

אז הקרב הפעם יהיה פחות קשה
אניוואי, הפעם אני הולך על.. היכונו היכונו.... סנדרה אגיין

../images/Emo58.gifעוד לא ראיתי את פרק 2../images/Emo3.gif

הימור ראשון- קולבי הימור שני- סנדרה

../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

אני מאוד בספק שקורטני תזכה, היא לא קיבלה מספיק זמן מסך. אז אני הולך על ראסל.

למעלה