הטיפוס
בחלום טיפסתי על קיר בטון במהירות על הידיים והרגליים ללא עזרה נוספת. ציפיתי שיכאב לי, אבל לא כאב לי. אני זוכר ששאלו אותי בחלום איך קוראים לסוג הטיפוס הזה ואיך אני מצליח לבצע אותו (התפעלו ממנו), ואמרתי טלי (Telly) שבסלנג בריטי זה טלוויזיה. התקדמתי בטיפוס ממש כמו עכביש, ואני זוכר שכשדיברתי האטתי את הקצב בגלל המאמץ. בסוף החלום אני זוכר שרץ על מסך הדיאלוג שלי עם האנשים האחרים בחלום. דיברתי בחלום רק באנגלית, והיה כתוב על המסך רק אנגלית. כשהמסך רץ, ראיתי את החלקים בהם הייתי יותר איטי, על רקע המסך, ומתי חזרתי לקצב הרגיל. אני זוכר שבמהלך הטיפוס עקפתי אנשים אחרים שטיפסו (כנראה שזה היה מעיין מירוץ לפסגה). מה שמוזר שנראה לי שהקיר עליו טיפסו האנשים ואני היה חלק לחלוטין, כך שלא היו בו נקודות אחיזה, שמקלות על הטיפוס, והתקדמתי כמו במטריקס, בצורה שדומה לריחוף על הקיר. התחושה בחלום הייתה טובה, שהצלחתי לטפס למרות הקושי ואף ללא כאב. התחושה הכללית לגבי החלום טובה. עניינים מענייני העירות שיכלו לעורר את החלום: אני לומד עכשיו קורס, ושלא כהרגלי אני לא מוביל את הכיתה, וזה מעצבן אותי, כי מהיותי אדם הישגי מאוד, אני שואף לחזור לעמדת ההובלה מבחינת ההישגים. השערות לגבי מסקנות מהחלום (פירושים): החיים הם מאבק מייגע, אבל יש התקדמות. מאמץ להתעלות מעל בעיה או טיפוס בסולם החברתי. התגברות על כל המכשולים בדרך להשגת המטרות. עוצמת החלום לא הייתה חזקה, אבל התחושה במהלכו ולגביו טובה. שלמות החלום (עד כמה אני זוכר אותו): בצורה בינונית, נזכרתי תוך כדי הכתיבה. תודה, אמיר.