שרשור חלומות 20.8.05

Seeker68

New member
../images/Emo57.gifשרשור חלומות 20.8.05../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולם
מומלץ לשרשר את חלומותיכם כאן כדי שלא יעברו עמוד. שבת שלום
וטו' באב שמח

חלום מוזר

עד לפני כמה ימים עבדתי בגן ילדים ובגן היה תינוק אחד שאבא שלו היה פצוע מאוד קשה מתאונה חלמתי בחלום שמשום מה אני מאמצת את הילד והוא גם קורא לי אמא (אני בת 17 וחצי) וזה היה מאוד מאוד מוזר אני מפחדת שקרה לאבא שלו משהו... וגם באותו חלום חלמתי שאני לוקחת את הילד במכונית ולא יודעת למה אני צריכה פתאום לסוע מהר אבל בגלל שהייתי צריכה לשים את הילד במושב שליד הנהג לא הספקתי להיכנס ונהגתי מהמושב שליד הנהג וזה היה מוזר כאילו מישהו רודף אחרי...

Seeker68

New member
../images/Emo95.gif...

כנראה הזעזוע ממצבו של האב, עורר בך רגשות חזקים. הרגשת פתאום צורך חזק להגן על הילד וזה מתבטא בכל החלום. נסי לראות אם חוויה זו מתחברת לחוויה מחייך הפרטיים.

מקסימה1

New member
חלום על כסף מזוייף ןשעון אבוד..

אני הולכת עם חבורה של אנשים מהילדות שאינם חברים ישירים שלי. הם אמורים ללות אותי הבייתה. יש שתי דרכים להגיע והם שואלים אותי איזו דרך עדיפה ואני מחליטה והולכים משם. בדרך אני רואה על הריצפה המון כסף (אגב,קורא לי הרבה בחלומות) אך כשאני מרימה את הכסף אני מסתכלת עליו ורואה שאילו מטבעות מזוייפות (5, 10, 1, ש"ח) אני גם מראה את הכסף לחברי והם גם טוענים שזה מזוייף. אני מתאכזבת וחושבת איך להשתמש בכסף בכל זאת. אנו ממשיכים. יש לי על היד שעון חדש גדול ויפה. פתאום אחת הבנות (מישהי שלמדה איתי בבית הספר) אומרת שאנו לא יכולים להמשיך כי היא צריכה כסף. אני יודעת שאין באפשרותי לתת לה את המטבעות המזוייפים ומציעה לה להוציא כסף מהכספומט להלוות לה שיהיה לה מיידי, כי לה יש קשיים להשיג כסף במיידי. אני מתחילה להיות קצת בלחץ ואז אני באה להיסתכל מה ההשעה ורואה שאין לי שעון רק הרצועה נישארה.ואני לא מגיעה הבייתה בגלל אותה חברה. אחר כך אני בעבודה. בדרך לעבודה באוטובוס אני פוגשת מישהו שהיה איתי בצבא (לא היה לי כל קשר איתו הוא ייצג עבורי בחור מאד רציני ואפילו יראתי ממנו) אני אומרת לו שלום. אחר כך הוא איתי במישרד. אני מקבלת ממתק שמישהו מביא לי. אחר כל אני ניכנסת לחדר ישיבות ורואה שהממתק הזה הוא למעשה אחד משלוש סוכריות שכל המנהלים קיבלו ורק אותו אכלו כי נישארו עוד שני מתקים אחרים בשקית צלופן. אני אוכלת את השאר. זכור לי כי ציבען היה שחור וצהוב.

mosh183

New member
חלום על דוד שנפטר

חלמתי חלום שבו אני נפגש עם חברה שלי לשעבר (נפרדנו לפני חודשיים) ובו אני מדבר איתה ואומר לה שאני רוצה לחזור אליה ואני אוהב אותה אך היא אומרת לי שהחברות שלה אמרו לה שאני הרסתי לה את החיים והגבלתי אותה והיא לא רוצה לראות אותי ולא רוצה לדבר איתי. נפגשתי איתה במקום שחשבתי שזה הכניסה לבית שלה וזו הייתה שכונה אפלה עם המון בתים גבוהים (כמובן שזה לא ביתה במציאות) לאחר מכן הלכתי הביתה וראיתי את דוד שלי שנפטר מתאונת דרכים בדיוק כשמלאו לי 13 שנים (לפני 9 שנים) אני לא זוכר את השיחה שהוא ניהל עם אימי אך הוא לבש בגדי עבודה רגילים (בדרך כלל הוא הופיע לי בבגדים לבנים או שרק השם שלו הוזכר) בבקשה תפרשו לי את החלום

בוקר טוב :)

(בוקר זה דבר יחסי... אני עכשיו התעוררתי) חזר לי חלום שכבר חלמתי פעמיים, אבל במוטיב אחר. לפני כשנתיים וכארבע שנים, היו לי שני חלומות שחזרו על עצמם. בשניהם אני בורחת מנחש שרודף אחרי ולבסוף נושך אותי באגודל היד, כשהיד נמצאת במצב כזה
. החלומות נעלמו ואיתם הפחד מנחשים שהגיע בעקבותיהם. כרגע התעוררתי מחלום דומה, שאנחנו (המשפחה) עושים פיקניק ואמא שלי כל הזמן מגרשת נחשים שמגיעים. הלכתי לעשות סיבוב עם חברה או משהו (לא זוכרת) באיזור וכל הזמן ראינו נחשים. פתאום התחלתי להרגיש כאב קטן בכף רגל ימין ולאט לאט הוא התחזק. הסתכלתי והיה שם מן עיגול-פצע, כשבתוכו שריטה קטנה כמו שן של נחש. שאלתי את כולם ואף אחד לא ידע לענות אם זה באמת נחש ובסופו של דבר לקחתי את אבא שלי ונסענו לבית החולים. כאן התעוררתי מה אומרים כל החלומות האלה על נחשים? במיוחד בהפרשים של כשנתיים תודה מראש

SIVAN6C

New member
אני ישמח אם תגידי בת

כמה את זה אולי יעזור לפתור את החלום או לתת כיוון יותר טוב לנושא הנחשים שמתריד אותך.

נורית 5 5

New member
פירוש לחלום - מאד חשוב לי

פניתי אתמול וההודעה שלי פשוט נדחקה לה. אני כותבת שוב ומאד מבקשת אם מישהו יוכל לפרש. אז ככה, החלום ובו כמה אלמנטים שונים, מתרחש כולו ביום שישי ובחלום: - אני מבשלת ועל הכיריים סירים עם תבשילים - בעל המכולת שלנו עזב ובמקומו חוזר לנהל את המכולת בעל המכולת הקודם - הכלב שלי השתחרר מהרצועה ונעלם לי, כעבור זמן לא קצר, הוא חוזר ואני רואה שאחת מרגליו שבורה - אני מרימה אותו כי הליכתו קשה עליו - אמא שלי מאבדת 1500 ש"ח ולטענתה הכסף נעלם לה בבית, אני מחפשת בכל מקום אפשרי אך הכסף לא נמצא בבקשה, אם מישהו יוכל לתת דעתו. (קצת על עצמי, נשואה בת 55, ילדים בוגרים)

Seeker68

New member
תבשילי אמא...

התבשילים שלך, הכיריים והסירים, מראים את יכולתך להעניק הזנה, חום ואהבה אמהית. נראה שאיזה בן-זוג קודם, שיש לו בעיה כרגע לעמוד לבד על רגליו רוצה את תמיכתך. אנרגיה שחשבת שיש לך, כנראה לא מספיקה להחזיק בכל מה שחשבת... אולי את צריכה למצוא דרך חלופית להשיג את האנרגיה הדרושה לך או לוותר על דבר מה. מתחבר?

נורית 5 5

New member
תגובה לתבשילי אמא

בקשר לתבשילים, אכן אני תמיד מעניקה הזנה, ואהבה אמהית. לא ידוע לי על בן זוג קודם שצריך תמיכה. אני זו שצריכה תמיכה, כי אין לי מספיק אנרגיה. ובקשר לאנרגיה אני באמת צריכה אותה, או לחלופין אולי להרים ידיים ולוותר (כלומר להמשיך לסבול בשקט). היו בחלום או מוטיבים: בעל המכולת, הכלב עם הרגל השבורה, ואמא שמאבדת כסף - יש לך מושג מה זה?

אמיר ל

New member
הטיפוס

בחלום טיפסתי על קיר בטון במהירות על הידיים והרגליים ללא עזרה נוספת. ציפיתי שיכאב לי, אבל לא כאב לי. אני זוכר ששאלו אותי בחלום איך קוראים לסוג הטיפוס הזה ואיך אני מצליח לבצע אותו (התפעלו ממנו), ואמרתי טלי (Telly) שבסלנג בריטי זה טלוויזיה. התקדמתי בטיפוס ממש כמו עכביש, ואני זוכר שכשדיברתי האטתי את הקצב בגלל המאמץ. בסוף החלום אני זוכר שרץ על מסך הדיאלוג שלי עם האנשים האחרים בחלום. דיברתי בחלום רק באנגלית, והיה כתוב על המסך רק אנגלית. כשהמסך רץ, ראיתי את החלקים בהם הייתי יותר איטי, על רקע המסך, ומתי חזרתי לקצב הרגיל. אני זוכר שבמהלך הטיפוס עקפתי אנשים אחרים שטיפסו (כנראה שזה היה מעיין מירוץ לפסגה). מה שמוזר שנראה לי שהקיר עליו טיפסו האנשים ואני היה חלק לחלוטין, כך שלא היו בו נקודות אחיזה, שמקלות על הטיפוס, והתקדמתי כמו במטריקס, בצורה שדומה לריחוף על הקיר. התחושה בחלום הייתה טובה, שהצלחתי לטפס למרות הקושי ואף ללא כאב. התחושה הכללית לגבי החלום טובה. עניינים מענייני העירות שיכלו לעורר את החלום: אני לומד עכשיו קורס, ושלא כהרגלי אני לא מוביל את הכיתה, וזה מעצבן אותי, כי מהיותי אדם הישגי מאוד, אני שואף לחזור לעמדת ההובלה מבחינת ההישגים. השערות לגבי מסקנות מהחלום (פירושים): החיים הם מאבק מייגע, אבל יש התקדמות. מאמץ להתעלות מעל בעיה או טיפוס בסולם החברתי. התגברות על כל המכשולים בדרך להשגת המטרות. עוצמת החלום לא הייתה חזקה, אבל התחושה במהלכו ולגביו טובה. שלמות החלום (עד כמה אני זוכר אותו): בצורה בינונית, נזכרתי תוך כדי הכתיבה. תודה, אמיר.

Seeker68

New member
השגיות ../images/Emo106.gif

זה באמת נראה כמו חלום שמדבר על תחרותיות והשגיות. אנחנו חיים בחברה כזאת. החלום מראה שחשובה לך דעת החברה עלייך, דרך ההישגים (התפעלות, TV, אתה רואה את עצמך על המסך) דיברת גם על מעמד חברתי. החלום מראה את היכולת שלך להתמיד ולהשיג יעדים לא קלים(הקיר החלק). השאלה היא האם זה העיקר להיות מספר אחד בכתה, או פשוט ללמוד ולדעת את השיעור כמו שצריך, לא ביחס לאחרים? אולי אפשר להגיע למצב שאתה לא מספר אחד, אבל גם שלם עם עצמך? בלי עצבים (אלא אם אתה לומד ריצה).

אמיר ל

New member
תודה על התגובה - בקשר להישגיות...

מה שאתה אומר נשמע הגיוני, ואתה צודק באופן כללי, אבל לאחר שבכל אחד מהקורסים הקודמים שלי הצטיינתי, פתאום "נפלתי" וזה מעצבן. חוץ מזה, שאני תמיד שואף להיות הטוב ביותר. תודה והמשך יום נעים, אמיר.

btym

New member
קמתי כולי מכוסה זיעה...

ות'אמת רועדת.... בחלומי אבי ואימי ז"ל נמצאים איתנו כל המשפחה אחיות ואח + ילדים/ות בארוחה משפחתית במקום בכלל לא מוכר לי. חדר ענק עם מלא מיטות באמצע שולחן עם מלא אוכל .. אני ואחיותי לא מבינות איך הם הגיעו ואימי ז"ל מסבירה לנו שיש הסעה כל צהרים וכל נוסע או נוסעת מורדים אותם היכן שהם צריכים /ות וככה היא הגיעה. אחותי אומרת לנו תשמעו בואו נגיד לה שתיגע בנו ונראה אם אנחנו מרגישים אותה והיא מרגישה אותנו. אנחנו נוגעים בה היא נוגעת בנו וממש ממש הרגשתי אותה.ואנחנו האחיות מדברות בינינו וכולנו טוענות שאנחנו מרגישות אותה והיא מרגישה אותנו. אנחנו שואלות אותה שאלות - את מתגעגעת אלינו? כן בגלל זה באתי. זזתי ורצתי לאבי ז"ל שיושב עם אחי ומדבר איתו , אני שואלת אותו; אבא איך הגעת כאן? מה זאת אומרת הוא עונה לי ידעתי שלאחיך יש ארוע קרוב אלי ובאתי אליו שהוא יקח אותי. אני שואלת את אחי מה זה נכון והוא עונה לי - נו באמת נראה לך שאני אמרתי לו שאני אהיה קורב אליו. אני נוגעת באבא שלי, מתרפקת עליו ובוכה איזה בכי והוא רק מלטף אותי, מרגיע אותי.. מה שהכי הפחיד אותי ואיך שהתעוררתי הרגשתי שאני רועדת ומכוסה זיעה ..אני ממש ממש הרגשתי אותם את ההורים שלי... אני רוצה לציין שמאז פטירת אימי לפני כשנה וחצי זה פעם ראשונה שאני חולמת עליה.. על אבי ז"ל שנפטר לפני כ 14 שנה מדי פעם הוא מגיע אלי לחלום ובבוקר אני זוכרת שראיתי אותו אולם בכלל לא זוכרת את החלום. האם זה געגוע? האם יש פה איזה מסר. תודה מראש

the new girl232

New member
היי.........

הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לפרש את החלום הנ"ל... חלמתי שאני יצאתי מהגוף שלי...וריחפתי מעל הגוף הישן שלי...והסתכללתי על עצמי ישנה.... ואחרי כמה דקות משהו צייר באויר ריבוע שחור ומחק אותו ועוד ריבוע בגודל אחר ומחק אותו...זה קרה מספר פעמים...עד שהתעוררתי...בפחד... פתחתי את האור ראיתי שאין כלום וחזרתי לישון.... באותו לילה החלום חזר בשנית רק שהצורות הפעם היו משולשים שחורים ששוב צויירו באויר (מעל הגוף הפיזי שלי שישן) ונמחקו מספר פעמים עד ששוב התעוררתי בבהלה מה החלום לדעתם אומר?

למעלה