שרשור אנרגיות ותמיכה

אליאן31

New member
היי לכם.. חדשה פה ..

היי לכם .. אני לא בטוחה שכאן זהוא הפורום המתאים ליי החיים שלי מעייפים ..עצובים ..כועסים...ומתוסכלים .. כל יום ויום אני בחרדות ..דיכאון ...ורק אומרת לעצמי כמה אני אשמה .. מנסה לחיות מחדש.. מנסה לקום לתחייה.. מנסה לפחות להרגיש .. מהשכולם מרגישים .. אבל לא מצליחה ! אז ככה : אני אליאן בת 18 וחצי רווקה עם הילד הכי מושלם בעולם שכרגע בישבילו אני קיימת ומתקיימת בן 9 חודשים ...ממש צוציק .. יפיוף של אמא ! אביו פגע ביי והוא התוצאה לכך .. החיים שלי מאז הפגיעה לא אותו דבר כל מה שנעשה, נעשה בתיסכול .. בכעס.. בעצבנות.. בחולשה.. במצבי רוח שונים ..כל פעם מחדש.. מאז הפגיעה אני רק חושבת על העבר ולא מצליחה לחשוב על העתיד .. אחרי הלידה הדיכאונות והחרדות והטראומות החריפו ...וניהיו יותר מעיקים .. לא יודעת איך לצאת מזה .. זקוקה לעזרה בבקשה .. אשמח לתשובות בהקדם תודה אליאן כרמל

ahjrur

New member
אני צריכה עזרה בתפילות.

לרוב אני ממש בן אדם רציונאלי אבל מדובר על תינוקת בת 7 חודשים שנלחמת על חייה ופתאום על הרציונאל שבי נעלם. אולי זה יעזור?

efratvo

New member
הי אליאן

קודם כל ברוכה הבאה, וואו, בת שמונה עשרה ועברת כל כך הרבה, אני מצטערת על הרע ושמחה על הטוב שיצא מכך (הילד המקסים). לא נשמע פשוט מה שאת עוברת. אני לא אשת מקצוע ולכן כל שאוכל להציע לך זה אוזן קשבת. אם את זקוקה לעזרה בטיפול בילד, קצת זמן לעצמך, אני אעזור לך בשמחה. אני ממליצה לך בחום לפנות לאיש או אשת מקצוע שתוכל לעזור לך למצוא כלים להתמודדות.

meitaltz11

New member
../images/Emo24.gif שהקב"ה ייתן לך בריאות ושלום ../images/Emo24.gif

אני מאמינה שאמונה נותנת כוח נפשי וזה מביא גם כוח פיזי ובריאות
מאחלת בריאות בריאות ורק בריאות !!!!!!!!!!

ahjrur

New member
לא לי לילדה , אני מוכנה לוותר כרגע על המון

דברים רק כדי שהיא תצא מזה

../images/Emo45.gif שולחת המון אנרגיות חיוביות

(בתפילות אני לא כל כך טובה,סורי). רוצה לשתף אותנו במה קרה?

polegra

New member
../images/Emo201.gifמחזיקה אצבעות לצערי לא מבינה בתפילות

קנצול

New member
מתפללת לרפואה שלמה לקטנה!

שולחת אנרגיות חיוביות של בריאות והחלמה! אמן!

ahjrur

New member
אין שינוי לרעה -שזה הכי טוב שאפשר היה לצפות

מחכים למחר לראות מה הלאה. תודה רבה רבה לכולם ובקשר לעזרה אני שומרת את ההצעות למתי שאם יהיה צריך...

תקשיבי חמודה

איפה את גרה? יש מישהו שעוזר לך? הורים? אחות? את גרה עם ההורים שלך או לבד? אני יודעת שהכל נראה לך שחור עכשיו, החיים לא ככה, יש לך בן מטריף שיעשה לך הרבה נחת. במה אפשר לעזור לך? האם את נמצאת בטיפול? כי אם לא כדאי לך לשקול בחיוב. יש כאן הרבה אנשים שישמחו לעזור לך, רק תגידי במה, ואיפה את גרה. שולחת לך בינתיים חיזוקים.

kmiki

New member
יקירה, ../images/Emo24.gif

האם את מטופלת באיזושהי מסגרת? נשמע שיש לך סיפור לא פשוט. מה עם תמיכה מהסביבה הקרובה לך, יש? אשמח לנסות ולסייע לך, אם את מעוניינת. מאיזה איזור את בארץ?

למעלה