בקשה להמלצה לרופא לניתוח קיסרי בבלינסון

קרינוש37

New member
../images/Emo57.gifבקשה להמלצה לרופא לניתוח קיסרי בבלינסון

אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי בשל שליית פתח ובחרתי בבלינסון. מישהי יודעת אם אני יכולה לבחור את המנתח? ואם כן, יש למישהי המלצה לרופא מנתח לקיסרי שידוע שהוא טוב וזהיר? אני מפחדת נורא לא רק מהצלקת אלא מפגיעה בשריר הבטן ומסיבוכים שלאחר הניתוח כמו זיהומים ודלקות

יולי 7

New member
לא יודעת להמליץ לך וגם

לא בטוחה שאפשרי לבחור רופא אבל סיבוכים ונזקים הם לא בהכרח הנורמה לאחר ניתוחים קיסריים. זה יכול לקרות וגם קורה לעתים אבל רוב הניתוחים מסתיימים ללא נזקים כך שסביר שרוב הרופאים יודעים את מלאכתם. תשמרי טוב על עצמך ועליכם ושיהיה

redness

New member
הי קרינוש

עברתי קיסרי חירום בתל השומר (שהיה כמו קיסרי מוזמן בגלל שלא התחילה לידה) - אין קיסרי אחד דומה לאחר, בדיוק כמו לידה.. אני מציעה לך להתכונן אליו - לקרוא מה את הולכת לעבור, לדבר עם בנות שעברו אותו (היות ואצלי הוא עבר ב"סבבה" אשמח לשתף אותך) ולנסות לראות את החיובי שבקיסרי (ויש...) לגבי הפגיעה בשריר הבטן - היום, עד כמה שאני יודעת, לפחות לגבי תה"ש - לא חותכים שרירים אלא מסיטים אותם הצידה. חשוב מאוד לקום על הרגליים כמה שיותר מהר (חייבים לשכב מינימום 6 שעות) - גם אם קשה ולהתחיל ללכת... לאט לאט... גם אחרי שמשתחררים הביתה - לא לוותר לעצמך וללכת עם העגלה - בהתחלה זה סיוט, אבל לדעתי זה מחזיר אותך לעניינים יותר מהר. לגבי רופאים - לא יודעת אם אפשר לבחור בהצלחה...!

פולה22

New member
ד"ר דנון

ניתח אותי בקיסרי חירום לפני 4 חודשים בבילינסון. רופא מקסים, עדין ומקצועי. כל מי שראה את הצלקת אח"כ (רופאי נשים) אמר שהצלקת "יפה". לא היו לי שום סיבוכים.

למעלה