שנה טובה!

../images/Emo55.gif שנה טובה! ../images/Emo74.gif../images/Emo74.gif../images/Emo74.gif

מתכבדת לפתוח את השרשור הענק של השנות הטובות. תקראו מה איחלנו לעצמנו בראש השנה הקודם, תראו איך התקדמנו ואיך נצחנו במאבק בגזירות הכלכליות שהיה אז ה-issue, ותאחלו לעצמכם ולחבריכם את הברכות הכי יפות לשנה החדשה... כדי שגם יתגשמו
לכל ברכה אני מבקשת לצרף תמונה (ממי שיכול) של הגוזל/ים, כדי שהשנה תהיה באמת מתוקה לכולנו. אוהבת אתכם ומאחלת שנה מופלאה

LeeLoo1

New member
שנה טובה ומתוקה.....

שיתגשמו כל משאלותינו.... שלעילי יהיה אח/אחות השנה.... ושנמשיך להיות מאושרים....

עמית@

New member
מה אני מאחלת?

שאני אצליח להיות אמא לשתיים ולא לאבד את עצמי ואת הזוגיות, להיות סבלנית, להמשיך עם העבודה בכיוון שהתוויתי לי, להיות בסדר (לא הרבה, הא?) ואולי גם עבודה ליוסי? (אם אני כבר בשוונג
) ושנה טובה לפורום שלנו המופלא באמת, חלק ממני. לא יכולה לצרף תמונות
מקווה שהמנהלת תעשה זאת עבורי
(מיכל, שלחתי לך מייל)

שנה טובה יותר מזו שהיתה

2004 היתה אחת מהשנים הכי סבוכות ומאתגרות שידעתי אי פעם. תכלה שנה וקללותיה. תחל שנה וברכותיה - כמה מתאימה לי הברכה הזו השנה. מאחלת לעצמינו להגיע למנוחה ולנחלה - לדירה חדשה. לבתי המתוקה והרגישה כל כך, שאוטוטו חוגגת יומולדת - אותו כנ"ל. וגם בריאות שופעת, אושר ושמחה תמיד, ואהבת אדם אליך וממך. שתהיה שנת לימודים טובה ומשמעותית, מלאה בלמוד מתוך הנאה, סקרנות, יצירתיות, חשיבה שנה שתביא עמה שפע רב של ידע מגוון. שתהיה שנה של שלום, בטחון ואהבה בתוך הבית פנימה, בין החברים, בשכונה ובבית הספר. שבשנה הזאת ככה בלי להתאמץ יבוא באופן הכי טבעי וחלק - פרי הבטן הנכסף. לפורום על יושביו המגוונים - בריאות. שלום ושלווה בבית פנימה ובחוץ. פוריות טובה. הורות טובה, אינטואיטיבית, שלמה ובטוחה בעצמה. הגשמה עצמית.

עמית@

New member
ושנה טובה לך תמר שלי

אין לי מילים לתצאר כמה אני אוהבת, כמה אני מקווה ומייחלת עבורך

מרב.

New member
שנה מאושרת.

שנה שתביא עימה שלמות, שתרגיע את הלב, שתביא עימה אהבה והתפייסות. שנה של אהבה ומשפחתיות, חיזוק הזוגיות וביסוס התא המשפחתי החם (והגדלתו..) שנה של בריאות, בנפש ובגוף, שנה של צמיחה, בכל המובנים. שנה של אהבה גדולה, הרבה אושר ושימחה. ואם יותר לי, שנה שבה הילד שלי יתחיל לאכול, אבל ממש, אני מתכוונת. אחחחח, שאקרא את זה בשנה הבאה ואחייך שהמשאלה הזו התגשמה. שתהיה שנה טובה ומאושרת לכולנו, שהמשאלות יתגשמו והשלווה תמלא את הלב.

עידית ד

New member
לא רואים את התמונה ../images/Emo10.gif

מרוב תפוחים-דבש-פרחים אני רוצה שוב את התמונה!!!!! ועל מה שכתבת נשאר לי להגיד - הלוואי!!!!

למעלה