הגדרות הגדרות הגדרות

Shenizel

New member
בננות יש לי שאילה..

שמישהי תסביר לי .. בוצ'ה=? פמית=? טום בוי=? ולמי שמכירה אותי.. מה אני!?!?!? כאילו ההגדרות המפגרות לא חשובות לי... אני עונה בד"כ "אני הדר.." אבל עם כל הטמטום בהגדרות האלו אני עדיין רוצה לדעת.. ולמה כל אחת עם שיער קצר זה בוצ'ה או טום בוי?! לא פיר@! רוצה שיוויון!!! "זה שאני טיפשה לא אומר שאני בלונדינית!!!".. להית'.

Mיקי_

New member
../images/Emo55.gifהגדרות הגדרות הגדרות../images/Emo55.gif

בנות, לכבוד השנה החדשה אני מכריזה בזאת על פתיחתו של מילון המונחים של קהילת לסביות בתפוז (עוד אופציה נהדרת המוצעת לנו) כל אחת שיש לה הגדרה שמעניינת אותה והיא לא יודעת מה ההסבר לה; תשובה לשאלה של מישהי; או כל רעיון נחמד אחר שמתאים למילון מונחים קהילתי מוזמנת להעלותה לכאן. נייסד מילון
מושגים נשי
וגאה משל עצמנו. כולכן מוזמנות!

Mיקי_

New member
אני אתאפק... ואבקש מכן בנות

שתנסו לענות להדר על המושגים שהיא העלתה אפשר להעלות ישירות למילון, או לכתוב גם פה וגם שם... תתוש שנסי מותניים על רשפון U know it better

Mיקי_

New member
בחורינות...

להזיז את הישבן, לשנס מותניים להשחיז את העטים, לצחצח את המקלדת...
"זה לא קשה, זה לא קשה, זה לא קשה בכלל זה דווקא קל... לה לה לה לה לה לה לה לה לה, זה לא קשה בכלל זה דווקא קל!"
Mיקי ברטרו קטן לימי הילדות...

shmezz

New member
אני רואה שאנחנו במצב רוח מרומם היום

אממממ.....בהגדרות שהתבקשו אני לא בקיעה סורי...הסצנה הזאת זה לא בדיוק התחום שלי...אבל איפה דייזי ואדר כשצריכים אותן

Mיקי_

New member
על הגדרות הנשיות הגאה ועוד...

קודם כל כל הכבוד להדר על הסיפתח למילון המונחים הקהילתי והגאה שלנו...
בוץ' - לסבית/Bסקסואלית בעלת מראה חיצוני גברי, קשוח... או התנהגות "קשה" ו"גסה"... מתאפיינות לרוב בקרחות או שיער קצר, לבוש גברי, והסתובבות קבוצתית משהו... בוץ; בוצ'ה; בוצ'ית; בוצ'ות. שמות נרדפים: גברית; נהגת משאית; הארד-קור לסבו; אוּלטרא דייק - לסבית/Bסקסואלית בעלת מראה חיצוני אנדרוגני, נערי, שמשחקת על הגבול שבין הנשי לגברי. מתאפיינות לרוב בשילוב של אלמנטים נשיים עם גבריים, שיער קצר עם צבעים מגניבים, כובעים וכ"ו... דייק; דייקית; דייקס. שמות נרדפים: טום-בוי; בוייש; לסבו-שיק פאם - (קיצור של המונח הלועזי feminine) לסבית/Bסקסואלית בעלת מראה נשי מובהק, וגינונים נשיים. מתאפיינות לרוב בשיער ארוך, מלתחה נשית המאובזרת גם בשמלות חצאיות, איפור, סרטים לשיער וכ"ו... פאם; פאמית; פאמינה; פאמיות. שמות נרדפים: נשית; מגה-בייב; לסבית בארון; גאוות מגירה; כּוּסַיָהּ *אוחץ' - (עיוות של המילה אחותי בערבית) גבר נשי אוֹחץ'; אוּחצ'ה; אוחצ'י; אוחצ'ות.

Mיקי_

New member
והדר...

לא כל בת עם שיער קצר ונטיות חד מיניות היא בוץ' או דייק תראי למשל את גווינת' פלטרו בדלתות מסתובבות הייתה ותישאר נשית... זה פשוט מה שתופס לך את העין. ושוב לא כל מה שהוא "לרוב" תופס לגבי כל אחת... יאללה כבוד, בואו נמשיך!

Shenizel

New member
אמ....... בדקתי אצל חברות. ו..

"את פמית.. עד.. שאת פותחת את הפה.. ואז.. את טוםבוי!"

למעלה