משהו שגיליתי בדרך קשה

white star

New member
../images/Emo54.gif משהו שגיליתי בדרך קשה

אם יש לכם רום של אנדרואיד 2.2, אתם מגבים את הרום באמצעות rom manager , משדרגים לרום מבוסס אנדרואיד 2.3.3 ורוצים לחזור אחורה, אל תבנו על זה כי זה לא עובד

white star

New member
../images/Emo54.gif ככה

בהתחלה היתה לי בעיה שהrecovery בכלל לא עבד, הצלחתי לפתור את זה באמצעות "ODIN" שלמעשה הזרקתי מחדש רום בסיסי. ניסיתי לשחזר באמצעות הריקוברי - אמר שיש בעיה במבנה הקובץ. ניסיתי באמצעות rom manager - אותה שגיאה חשבתי שזה הרום הבסיסי שלא בסדר אז התקנתי שוב את הרום שהיה לי וניסיתי לשחזר - אותה שגיאה. גם מצאתי את הגיבוי שעשיתי על הרום המקורי שהיה לי של סלקום - אותה שגיאה. עכשיו אני מנסה לנסות רום אחר 2.3, כמה כבר המליצו לי על simplyhoney, אני מנסה להבין טוב את הוראות ההתקנה לפני שאני אבצע, בייחוד מבחינת תאימות עברית

white star

New member
../images/Emo54.gif איתו בדיוק הבעיה

אני רוצה את ה-pilotx 3 שהיה לי, לא החדש הוא לא משהו

BravoMan

Active member
האם ROM manager מייצר קבצי update.zip

שצריך לצרוב דרך recovery? לא יצא לי אישית להשתמש בו, אבל אם כן, ייתכן מאוד שהבעיה קשורה לכך שקיימים 2 פורמטים שונים לקבצים האלה כאשר השוני הוא ב-script ההתקנה. נתקלתי לא מזמן בשרשור הזה ב-XDA שמביא כלי המרה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=903598

white star

New member
../images/Emo54.gif עשיתי, החזיר לי את ה-recovery

אבל עם בעיה נוספת פרט לאחרות - הוא מוסיף לי מילים לבד בSMSים ובWHATSAPP :(

voguemaster

New member
תסביר שוב מה צרבת

עם ODIN, איזה רום צרבת ? ומה עשית אח"כ כדי לבצע שיחזור ? (איזה קרנל צרבת בשביל לקבל RECOVERY ירוק של CWM ?) כמו שאמרתי, ל-ROM MANAGER גם כן יש גרסא משלו של CWM ויכול להיות שלא מתאימה לגיבוי שעשית. אגב, אני לא יודע אם זה קשור כי עוד לא התנסיתי בזה אבל החל מ-2.3 יש BOOT LOADER חדש למערכת...

יNOT

New member
../images/Emo207.gif מה זה אומר בעצם?...../images/Emo250.gif

מה ההשלכות של BOOT LOADER חדש בגירסה 2.3? מה הייתרונות של זה? (אם בכלל) אני יודע שציינת שלא התנסית בזה, אבל אם יש לך מידע כלשהוא על הנושא(אפילו קישור), אז אני אשמח ללמוד עוד...

voguemaster

New member
אני לא יודע למה החליפו אותו

אבל התפקיד שלו זה להריץ את מע' ההפעלה. GB צריכה את ה-BOOTLOADER החדש. האם זה בגלל שצריך להריץ את הקרנל של לינוקס בצורה מסוימת (חדשה) ? לא בטוח. יכול להיות שזה סתם משהו קטן כדי להקשות לאנשים לפרוץ מכשירים ולהיכנס ל-RECOVERY..

Shpritz

New member
למה שלא תעבוד ללא הrom manager

אתה חייב להשאיר את נתוני המשתמש שלך? אפשר עדיין למצוא בעמוד של פיילוט את גרסא 3 שעובדת עם cwm חדש שעובד ללא בעיה (בהנחה שקומבינציית 3 הכפתורים עובדת לך). wipe קטן, התקנה מהירה, ואתה מסודר.

white star

New member
../images/Emo54.gif המידע לא קריטי

הוא שמור גם עם titanium backup. אני עשיתי factory default למכשיר, ואז עשיתי את התהליך מחדש - לא עבד - אותן בעיות, פרט למצב recovery שעכשיו עובד. לגבי גרסה 3, מה שניסיתי זה עשיתי factory default, החזרתי אותו לרום של סלקום, אבל הבעיה שבריקוברי אין לי אופציה install zip from sdcard, ניסיתי לעדכן עם update.zip אבל הקובץ נעלם :( איך אני יכול להתקין את 3?

נראה לי שברגע שהחזרת לרום של סלקום

אז הרוט ננעל שוב, כך שנראה לי שאתה צריך לבצע פתיחת רוט שוב פעם.

white star

New member
../images/Emo54.gif דווקא נשאר לי ה-superuser

רגע, יש לי שאלה: נניח אני חוזר שוב לרום של סלקום, עושה רק עידכון קרנל על מנת שיפתח לי את האופציה להתקנה, יכול להיות שזה ייתן לי להתקין את pilotx גרסה 3?

voguemaster

New member
אם אתה צורב קרנל חדש

זה ייתן לך RECOVERY ירוק ויפה של CWM וזה טוב. ה-RECOVERY הכחול הרגיל (3E) לא ייתן לך להתקין כל ZIP שאתה רוצה אלא רק UPDATE.ZIP חתום בצורה אמיתית. בכל מקרה, גם אם תעשה את זה, זו לא הדרך להתקין PILOTX 3 להזכירך. כדי להתקין 3 צריך לצרוב גרסת 2.1 מקורית, לבצע WIPE אמיתי (אני חושב שפעמיים צריך) ורק אח"כ להמשיך עם הוראות ההתקנה.

למעלה