../images/Emo53.gif

שלום חמודים וחמודות!!! מקוים שתעזרו לי כפי שאתם עושים בדרך כלל...
לחברה מאד טובה שלי יש יום הולדת בעוד כמה שבועות ואני רוצה לעשות לה משהו מיוחד שתראה כמה שהיא חשובה ויקרה לי. גם אני וגם היא לא בקטע של מסיבות הפתעה/דיסקוטקים/יציאות המוניות וכל הקשור בדבר, מספיק לי משהו קטן שיעשה אותה מאושרת. חוץ מזה, שתינו לומדות ביחד והיום הולדת שלה יוצא ביום שמתחיל בבוקר ומסתיים רק בערב, השאלה שלי איך אני יכולה לארגן משהו שהיא תוכל להנות ממנו ביום הולדת עצמו למרות שזה יום ארוך ומייגע??? אודה לכם אם תעזרו לי, אני תלויה בכם!!!

קרני

New member
איזה יופי של חברה את ../images/Emo24.gif

מכיוון שהיום הזה מתחיל מוקדם בבוקר, אולי אפשר לצאת לפני הזמן ולאכול ארוחת בוקר ביחד או ממש להגיש לה למיטה (זה מצריך הרבה תכנון ועיתוי והשכמה מוקדמת...) אם לא, תמיד ניתן להפתיע אותה בכוס שוקו טעים על הבוקר בכוס של טייק אוויי. או להעתיק את הרעיון לא. צהריים מקושטת. אפשר להמשיך בהפתעה כיתתית, ולהכין את הכיתה לשיר לה יומולדת עם בלונים, עוגה סמלית (יש עוגות יחיד כמו סברינה...) באופן עקרוני, את יכולה להיות "עבד ליום" וזה יכול להיות משעשע אם תפני אליה כל הזמן ב"כן כלת יום ההולדת, גברתי" ולעשות תנועה מצחיקה... (זה כמובן ברוח ההיתולי
) אפשר אולי לדאוג לכך שכשהיא חוזרת הביתה, החדר שלה יהיה מלא בבלונים והפתעות אחרות. אולי לשגע אותה כל היום בהודעות טקסט של ברכות. ו... להכריח אותה ללבוש זר פרחים כל היום...
מקווה שיש רעיון שיצא מזה

למעלה