קייס

New member
../images/Emo53.gif

מקווה שתוכלו לעזור לי : אני בשבוע 12 ויש לי כאבים חדים באיזור הרחם מעל העצם הכאבים האלה הם ממש דקירות חדות שמכניסות אותי ללחץ אולי משהי מכירה את זה?

רומי 007

New member
זה קורה

כאסים של דקירות מופיעים בכל מיני שלבים של ההריון. בשבוע בו את מתארת זו בד"כ התרחבות של הרחם ועליתו החוצה . תוך כמה ימים תראי שהבטן מתחילה "לצאת" לך ושאת זקוקה למכנסים הריון. אם את מודאגת - תמיד בהריון מומלץ ללכת להבדק. מה כבר יכול להיות? אם זו הזעקת חירום - אז לא קרה כלום ואם זו הזעקת אמת - אז חשוב שהלכת. כך או כך זה נחוץ - אם לנפש ואם לגוף. מה שכן, אם זה לא נורא אז ממש לא חדוף לרוץ למיון גניקולוגי במוצאי שבת במזג אויר כזה מגעיל. תחשבי רק על השעות שתחכי שם בהמתנה, על המתח הנפשי, על המתמחה הלא מנוסה שבודק אותך ועל הרופא המומחה שלא מזעיקים אותו אלא כשיש באמת מקרה חירום. אם את חושבת שזה לא כאבים איומים (את כבר יודעת לבד) אז חכי לגניקולוג שלך מחר או מחרתיים ואולי עד אז הרחם כבר יצא ויפסיקו הכאבים?! תרגישי טוב ואל תחששי.

רומי 007

New member
התנצלות

כאסים = כאבים חירום = חינם והתנצלות כללית לגבי כל מה שאני כותבת תמיד: אני מחסירה המון אותיות בהקלדה כי אף פעם לא למדתי הקלדה עיוורת אבל למדתי להקליד מאוד מאוד מהר עם חצי הסתכלות על המקלדת. אני יודעת שיש לי תמיד המון המון שגיאות אבל אני לא מתעכבת לתקן או להוסיף אותיות מתוך הנחה שמבינים מה רציתי אפילו שפישלתי. אז סליחה מכולן

קייס

New member
תודה

תודה על האינפורמציה זה בסדר שההקלדה לא תמיד מושלמת לא כולם יודעים להקליד בצורה מושלמת.

חמניה1

New member
אני חוויתי את הכאבים האלה במהלך כל

ההריון. כל עוד לא הרגשתי את הקטנה הייתי רצה לקופ"ח לעשות US , מהרגע שהרגשתי אותה לא הייתי רצה לרופא כל הזמן אלא אם זה היה כמה ימים. אני ממליצה על ההרגעה - ללכת לרופא שיגיד לך שהכל בסדר.ץ תרגישי טוב, איה

מיטלש

New member
גם לי יש מעין כאבים ודקירות

הי קייס גם לי יש מעין כאבים לפעמים חדים יותר ולפעמים פחות ביחוד בשינוי תנוחה כידוע לי הדקירות נובעות ממתיחת רצועות הרחם ויצאתו מהאגן לחלל הבטן אני בשבוע לפניך שבוע 13+4 ובשבועיים האחרונים הכאבים יתחדדו יותר לדעתי אין ממה לחשוש כל עוד הכאבים נסבלים ואין דימומים איתך מיטל

למעלה