yonVata

New member
../images/Emo53.gif

טוב, אז עבודה שלישית כבר ממש נראת באופק! אתמול עשיתי את הקווסט של הגלימה של אל-נאת' (ושוב המון תודה לנעמה שבדקה לי מה הסיפור עם הקווסט הזה!
) בקיצר, כמה שאלות... מה מומלץ לקחת למאסטר? אם אני הורג את השוורים שהוא מזמן אני פנוי להרוג אותו? או שהוא צפוי לזמן עוד?... מממ.... בקבוקי חיים יש טעם לקחת? או שפשוט להשתמש בהייל?.... יאללה, כל פרט שיכול לעזור יתקבל בשמחה! נ.ב. - ומאוד לא קשור אגב, יעל - בזמנך החופשי את מוזמנת לקבל את הSTAFF שנתת לי בחזרה

לבנדר א

New member
אתה מתכוון לג'וב מאסטר המזויף?

אל תדאג, באמת, הם הרבה יותר קלים ממה שעושים מהם.
אני נכנסתי למבחן הזה לחוצה פחד עם מלאי שיקויים שהספיק לי לשבועות אח"כ, והרגתי אותו תוך חמש דקות לכל היותר. כל עוד אתה שומר על עירנות וMG מופעל, לא אמורות להיות בעיות.

ReallyWrong

New member
שיקויי חיים חובה!

אני לא זוכרת אם הוא מסמן, אבל יש שם סקיל לוק ושוורים = הרבה דמג', אין היל. ALL CURE ושיקויים לבנים יסדרו אותך, לא צריך הרבה אבל חייבים להיות כמה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהלכת פעם לעשות בוס בPQ?

אז זה בערך אותו הדבר... רק שאתה צריך גם לתקוף=]
כמה שיקויי חיים לא יכולים להזיק.
שיקויי מאנה כמו שאתה לוקח בדרך כלל לאימונים.
שיקויי ALL CURE כי הוא נועל סקילים=]
תבקש מחברים שיעשו לך כמה בוסטים וקח שיקויים שמשפרים את ההתקפה שלך [לא חושבת שיהיה צורך ביותר מ10] כי אם אתה קלריק ההתקפה שלך נמוכה יחסית.
אחרי שאתה הורג את השוורים ישלך פרק זמן שבו אתה יכול לעשות למאסטר נזק. אני כשעברתי את זה פשוט התעלמתי מהשוורים והשתדלתי להתמקד בנזק רק למאסטר.. ואחרי שסיימתי איתו פשוט הלכתי והשארתי את השוורים להרוגאחד את השני..
ומעבר לזה, עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת.. אז תירגע ותעשה את זה בכייף!D:

איך עברת את השוורים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כשאני עשיתי את זה הם לא עזבו אותי לרגע, אפילו שניסיתי לעבור אותם ולהכות במאסטר זה לא ממש הלך לי, והם לא ממש זזים לאט, הם רצים עלייך
ויונתן, רק דבר אחד לגבי השוורים האלה חשוב לי לציין, כי אני לא צפיתי את זה, אחרי שאתה הורג אותם (יש 2 אאל"ט) המאסטר מזמן עוד 2, ורק אחרי שאתה מחסל גם אותם הם לא חוזרים יותר... בהצלחה
ושמחתי לעזור אתמול

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחחח זה הלך מחוכם..:p

ספאם התקפה+שיקויים צמוד לבוס..:p אבל זה רק כי אחרי הכל- אני מתקיפה מקרוב.. XD לא חושבת שזה אפשרי בהתקפה מרחוק... אבל לא יודעת עשיתי את העבודה השלישית לפני כל כך הרבה זמן ._."

yonVata

New member
עוד שאלה...

שיקויי התקפה את מתכוונת לאלה שאפשר לקנות אצל כל חנות שיקויים - נכון?..

ווינגז

New member
לדעתי כן,

אבל האמת היא שאפשר להסתדר בלי בעיה גם בלעדיהם. הדבר הכי חשוב זה באמת שיקויי Mana ו-All Cure.

yonVata

New member
אוקיי..

ישלי איזה 24 אול קיור.. זה אמור להפסיק?.. אגב, עוד שאלה לי לקלריקים.. עדיף להשתמש בציפורנים ממוקססים או בHa ושהוא במצב הנוכחי? (עשר או אחת עשרה) סתם סקרנות...

Macbook

New member
שיקויים וALL CURE, אל תעשה עניין ../images/Emo6.gif

תשמע, יש לך ציוד יותר טוב מהרגיל, לא אמור לקחת לך הרבה זמן כדי להרוג אותו, 2-3 דקות מקסימום. פשוט תצטייד בשיקויים וALL CURE ואל תילחץ~ על היל אל תסמוך במקרה הזה. לגבי השוורים, בהתחלה הוא מזמן 2, אחרי זה לקראת הסוף עוד 2. זהו.

yonVata

New member
תודה :)

טוב, מקוה שיהיה לי זמן בערב לעלות את ה30% האחרונים, ואז להתחיל את המסע לעבודה 3 :]

למעלה