אירטללל

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo95.gif

היתה לי הפרשה חומה ב-16 לפברואר וב-19 התחיל הדימום האם אני צריכה להתחיל לספור מה-16 או מה-19 שאלה שניה קיימתי יחסים ב-11 למרץ והמחזור עדיין לא הופיע האם יש אפשרות שאני בהריון או שלפי התאריכים אין סיכוי
המודאגת

פּוֹנְג

New member
31 יום עברו מתחילת המחזור האחרון

(מה - 19 בפברואר) אבל לומר לך אם את בהריון או לא, זה קצת קשה משום שלא סיפרת לנו כמה זמן נמשך המחזור שלך בדרך כלל. קיימת יחסים ביום ה-21 למחזור שזה בדרך כלל אחרי הביוץ, אבל כאמור, משום שלא פרטת מהו אורך המחזור שלך בדרך כלל, קשה לומר. לפי ה'הצילו' שלך אני מבינה שאת לא מעונינית בהריון לכן אני מאחלת לך שזה רק איחור ולא יותר.

אירטללל

New member
ראשית המון תודה לגבי משך

המחזור, אז אם סופרים רק ימי דימום זה יומיים, אבל בחודשים האחרונים יש לי הפרשה חומה במשך שבוע לפני הדימום ואז יומיים דימום, כך שיוצא שאני מקבלת אחרי שלושה שבועות ז"א שיש לי בין שבועיים לשבועיים וחצי נקיים בד"כ

פּוֹנְג

New member
הספירה היא מיום הדימום הראשון

עד הדימום הבא. לא סופרים רק ימים נקיים, סופרים הכל, זה המחזור (מחזור לא במשמעות של וסת, אלא cycle) אז עכשיו תסבירי שוב מהו אורך המחזור שלך, ואז אולי נוכל לדעת אם יש מקום ללחץ או לא.

אירטללל

New member
אז חודש לפני זה היה

25 יום, וחודש לפני זה היה 29 אם אני סופרת מדימום לדימום שוב תודה

פּוֹנְג

New member
עושה רושם שאין לך

מחזור קבוע. בכל מקרה 31 יום זה יותר מהממוצע עליו סיפרת ועכשיו את באיחור. אני עדיין לא הבנתי מדבריך אם את מעוניינת בהריון או לא, בכל מקרה אני מציעה: או שתקני עוד היום (אם יש בתי מרקחת פתוחים עדיין) ערכה לבדיקת הריון ותעשי בדיקה מחר עם השתן הראשון. או שביום ראשון בבוקר תלכי לקופת חולים לעשות בדיקת דם להריון. (בדרך כלל אין צורך בהפנייה עבור בדיקה שכזו.) במידה ואת בהריון, ואנחנו כאן נדע אם זה הריון רצוי או לא
נוכל או לברך אותך, או להדריך אותך מה לעשות. מה שלא יהיה שיהיה

מעיןבר

New member
הי לך!

את היום הראשון לווסת ולמחזור סופרים רק מהיום הראשון של דימום ממש. רציתי גם לחדד את מה שכתבה פונג: הדימום נקרא "ווסת" ואילו כשאנחנו מתייחסות ל"מחזור" הכוונה היא לתהליך המחזורי הקורה מדי חודש של דימום ווסת, תהליך הורמונלי המביא לביוץ, תהליך הכנת הרחם לקליטת עובר וכאשר זה לא מתקיים השרת רירית הרחם ותחילתו של דימום ווסת חדש - המחזור נספר בין יום ראשון של ווסת אחת ליום הראשון של הווסת שבאה אחריה. במקרה שלך - לאור הנתונים שנתת קשה מאוד להעריך, מצד אחד המחזורים שלך קצרים למדי ולכן לא נראה סביר כי קיום יחסי מין ביום ה- 21 יכול היה להוביל להריון, אולם מצד שני יש התארכות של המחזור שעשויה בהחלט להעיד על ביוץ מאוחר ועל כן גם על סבירות עולה להריון. לצערי הדבר היחיד שיכול לפתור את התעלומה הינה בדיקת הריון. מאחלת לך שתראי את התשובה לה ייחלת

אירטללל

New member
עשיתי אתמול בדיקת....

דם והתשובה היתה שלילי, האם זה מספיק אמין בכל שלב של האיחור?

פּוֹנְג

New member
בדיקת דם אמורה להיות אמינה

האם היית אצל רופא לבדוק למה המחזור לא מגיע ואולי לקבל משהו שיזרז את התהליך הטבעי...?

למעלה