ביוץ בתאריך 3.10 (יום שלישי לפני שבוע וחצי), לפי זקיקים ובדיקות דם. עכשיו הייתי בשירותים ובניגוב היה לי דם. תחילת מחזור? משהו אחר? פשוט נמאס לי כבר 8 חודשים בטיפולים, אחרי הזרעה שלישית. הייתה לי כזו הרגשה טובה ופשוט אני מיואשת!!!!!!
מה המצב נופר כרגע עם הדימומים? זה ממשיך? אם זה מחזור צריך להיות ממש דימומים חזקים של מחזור בצבע אדום ולא דימום בודד וגם לא דימומים מעטים חומים. בדקתי עפ"י התאריכים שנתת, זה 11 יום מהביוץ בערך. לצערי זה יכול להיות מחזור שמגיע אחרי שלב לוטאלי קצר. השאלה האםהדימומים ממשיכים או שזה נפסק. אני מאוד מקווה שהדימומים נפסקו ועדיין יש סיכוי. מחכה לעדכון ממך. יודעת שבוודאי מאוד קשה לך ברגעים אלו. תחזקי מעמד
אחרי שראיתי את הדימום בסביבות שעה 17:00, נפסקו הדימומים היום בבוקר קמתי והיה שוב דימום אבל רק בניגוב וכלום על הפד, כבר קרה לי שהמחזור הקדים (ידעתי את הרופא) אבל תמיד זה בא בבת אחת. בהנחה שזו כן השתרשות כמה זמן עובר עד שרואים בטא בבדיקת דם? אם אני אעשה מחר זה יראה על משהו?
כפי שכתבתי היום בבוקר (שבת) היה דימום קל, יש כאלה שזה גם קרה להם? זה לא מאוחר להשתרשות ואם כן האם זה האופי של ההשתרשות? בניגוב זה כן דם לא הפרשות כלשהן אבל זה עדיין מאוד חלש......
יש לא מעט הריונות שהחלו בדימומים. עם כל הקושי בהמתנה, רק בדיקת דם תוכל לאשר או להפריך הריון. במידה והייתה השתרשות, סביר להניח שהיא כבר התרחשה. יחד עם זאת, קיימת גם השתרשות מאוחרת. מחזיקה אצבעות שתתווספי למניין הסיפורים על בטא חיובית לאחר דימומים
כעיקרון קבעתי בדיקת דם ליום שני, מחר אם אני אעשה בדיקת דם, בהנחה שיאפשרו לי כי בכללית צריך לקבוע תור, היא תהייה אמינה? בנתיים הדימום מעט התגבר אבל עדיין הוא לא מופיע על התחתונית. זה מצחיק שאני אפילו לא מליחה אם זה מחזור או משהו אחר.....