אמא מאותגרת תפירה...

../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif אמא מאותגרת תפירה...

שלום לכם חברי הפורום! יש לי בת בכיתה א' שרוצה להתחפש לארנבת. עכשיו, תחפושות ארנבת מתחלקות ל-2: עד גיל 4: בגד פרוותי שמתלבש על כל הגוף. חיה חמודה כמו שאני צריכה. מעל גיל 4: שפנפנת פיילבוי
בגד גוף, אוזניים וזנב... אני לא יודעת לתפור. (אפילו כפתורים אני נותנת לאמא שלי לתקן..) פורים עוד שבוע ואין לי מושג מה לעשות (חיפשתי בכל כך הרבה חנויות עד שבסוף הבנתי שפשוט אין...) ואז חשבתי: אתם מכינים תחפושות כל הזמן - אולי מישהו כאן יסכים להכין תחפושת לבת שלי?? תמורת כסף כמובן
ואם אתם שואלים למה לא תופרת -אז כי אין לי זמן.. עבור תופרת ~אני~ צריכה למצוא את הבד ~ואני~ צריכה להגדיר מה בדיוק אני רוצה. חשבתי שכאן יהיה אולי מישהו שיכול פשוט לעשות הכל. לחפש את הבד המתאים ולחשוב גם על איך לעשות את זה שיצא יפה. אני גרה ממש ליד חיפה - אז אם יש מישהו באזור, אני ממש ממש אשמח!

happy berry

New member
כלומר,

בשלב הזה (א.ק.א, בערך שבוע וקצת לפני פורים/הכנס שלנו) אנחנו בשיא הלחץ של התפירהD: אני לא בטוחה שמישהו יקח על עצמו את הפרוייקט הזה על עצמו, אפילו שמדובר במשהו כמו אוזניים וזנב. וחוצמזה, מוזר לי שלא מצאת אוזניים וזנב בשום מקום, החנויות שורצות בזה. ובגד גוף לילדות אפשר למצוא בחנויות בגדים ובחנויות לריקוד וכאלה.

Apushu

New member
היא התכוונה שהיא לא רוצה את האוזניים והזנב

אלא את החליפה השלמה.

Apushu

New member
ממש מוזר לי שלא מצאת

כי עבדתי במועדונית עם ילדים, והיו לי 2 (!!) ילדות שהתחפשו לארנבת ורודה - בחליפה FULL BODY. אם את כל כך נואשת, אולי כדאי לצאת מאיזור חיפה? O: בכל מקרה, כולנו (או לפחות אני) טובעים בדברים שנשארו לנו לעשות לפני פורים ;< אז לצערי אני חושבת שההענות תהיה ממש נמוכה. (וגם רוב חברי הפורום אפילו לא מוצאים זמן לכתוב כאן)

באסה ../images/Emo10.gif

יצאתי מגבולות חיפה.. הייתי אצל ההורים שלי ברחובות וגם לא היה
במועדונית הילדים היו באיזה גיל? כי יש כאלה, אבל קטנות. עד גיל 4-5 בערך... זה לא יעלה על הבת שלי. טוב, נאלץ למצוא פתרון אחר..

Apushu

New member
עבדתי בשכונת "נווה שרת" בתל אביב.

אז סביר להניח שמהסביבה. וכן, תחפושת שלמה ממש חמודה, של ארנב וורוד. אה כן, ואני בחורה P:

למה לבכות?../images/Emo12.gif

זה דווקא ניק ניים מאוד שמח ועליז!
ויש ספור מאחוריו בכל מקרה.. סוג של בדיחה פנימית

נו, ברור, אבל זה הפכך לבדיחה קבועה

ביני לבין חברי הפורום שלי. בכל מקרה - מבדיחה צוחקים, לא בוכים.

Serf SaN

New member
המון בהצלחה!

פעם הבאה את מוזמנת לפנות אלינו קצת מראש, ואולי אפילו נסביר לך על גבי הפורום איך להכין כזאת תחפושת. לא הכי מסובך. :) מוזמנת להמשיך לכתוב

תודה! - הייתי בטוחה שאמצא תחפושת בחנות

לא חשבתי שזו תהיה בכלל בעיה.. כשלא מצאתי ליד הבית, חיפשתי בנסיעה להורים במרכז ליד הבית שלהם - וגם שם לא מצאתי. אז הבנתי שהסתבכתי ושמאוחר מידי... וחבל על הנסיון הלסביר לי - אני ~ממש~ מאותגרת תפירה
אני חוטים ומחטים לא הולכים ביחד..

למעלה