canon A75 - איפה לקנות ?

rafid1

Active member
מנהל
../images/Emo53.gifcanon A75 - איפה לקנות ?

מישהו יכול להמליץ איפה מוכרים אותה במחיר טוב? ראיתי פרסום של יבואן לא רשמי ב- 1600 . האם כדאי להשקיע כ150 ש"ח מעל ה-A70 ? יש יתרון ברכישה מיבואן רשמי דווקא?

נמצאת באולסייל

במכרז שם ניתן לרכוש אותה לדעתי פחות מ1600 ש"ח . לגבי יבואן רישמי- אני חושב שזה לא מהיבואן הרישמי- אך ככל שמתייחס במקרה של קנון ויבואן רישמי אז קח טיפ- "אין יותר גרוע ובלתי יעיל מהבואן הרישמי במקרה של קנון" ---- בהצלחה

קניתי אותה עכשיו בניו-יורק ב285$

וצילמתי איתה בסופ"ש ואני מאוד מרוצה יש לה מסך יותר גדול מהA70 ובהחלט מרגישים בהבדל (השוותי 1 ל1 מולA70 של חבר) גם הנדסת האנוש שלה משופרת והיא יותר נוחה. עוד נקודה שצריך לזכור זה שהA70 הוא דגם שככל הנראה משופע בבעיות אמינות (יחסית לשאר ה"אחים" בסדרה) ואולי זו מספיק סיבה טובה לקנות את 75. השאלה העיקרית היא האם שווה או לא שווה להוסיף את הכסף כבר בשביל הA80 שהיום ניתן להשיג אותה בארה"ב בסביבות ה340$

שח_מט

New member
שווה

מנסיוני מצלמת 4 מגה נותנת תוצאות טובות יותר ממצלמת 3.2 מגה. גם על המסך, גם בהדפסה. ויש לה מסך מתכוונן. שווה. שח

rafid1

Active member
מנהל
-->

לגבי אילת - אז שתדעו - שצריך להוסיף 18% למחיר כי אינו כולל מעמ (או מחיר נסיעה לאילת....) לגבי - הA80 וה 4 מגה - זה אמנם נכון עקרונית, אבל תלוי למה אתה משתמש במצלמה ואם *באמת* צריך איכות כזאת אם לרוב לא מדפיסים. אם אני הייתי בוחר בה - זה היה יותר בגלל המסך המסתובב - שלדעתי זה יתרון-נוחות עצום. טוב, העדכון אצלי - שקניתי את הA75 במחיר טוב בNETACTION דרך MDK. מקווה שלא יבריזו לי.... כרגע - "לא הגיע עדיין" למלאי אצלם.... נקווה לטוב. אגב, שאלה כללית - אף פעם לא הבנתי - מדוע בכלל חלק מהייצרנים מגבילים את זמן הקלטת הווידאו המצלמות האלו (כולל הA75) ? למה לא תמיד עד לגודל הזיכרון - ?

rafid1

Active member
מנהל
אחד משניינו לא הבין את הרעיון --->

הם לא ישלחו לך כלום. אתה חייב לבוא לקחת... אז תגיד לנו מתי אתה נוסע ונזמין אצלך...

הגבלת הווידאו

אני חושב שזה פונקציה של עיבוד התמונה. ההנחה שלי היא שלמצלמה יש בעיה לכתוב ישירות לתוך הכרטיס זיכרון ולכן היא משתמשת בBUFFERS בגודל מסויים וזה מה שמגביל את צילום הווידאו. או שלא? מישהו יכול לתקן אותי אם אני טועה?

rafid1

Active member
מנהל
--->

נשמעת הנחה הגיונית. חלק מכרטיסי CF אמנם איטים (למרות שהיום ראיתי שהמהירויות הולכות וגדלות). אבל בוא נזכור שחלק מהייצרים - כן התגברו על הבעיה. אולי באמת - שם הכרטיסים מהירים יותר....

האם נכונה השמועה

שב 75 ויתרו על הקול בצילום קטע וידאו? עדיין לא קראתי עליה ממש ומתקשה לקרוא אנגלית. האם זה נכון?

rafid1

Active member
מנהל
אני קראתי בכמה אתרים --->

ובפרוש כותבים שיש. נראה שזה רק סיפור מצוץ מהאצבע. הנה אתר לדוגמא (אמנם באנגלית) - אבל פשוט סתכלי על התמונה - בשביל מה המיקרופון ? וגם סרט ששמו שם מדגים זאת.

../images/Emo45.gifצודק...

היה לי מוזר באמת שקנון יילכו אחורה ויבטלו קול. זה באמת לא נשמע הגיוני.

rafid1

Active member
מנהל
שמעתי שצריך לקחת בחשבון ---->

שכל עניין הווידאו זה יותר משחק מאשר משהו שימושי, כי - א. הוא מוגבל הזמן (בקנון) ל30 שנית ברזולוצית VGA ו 3 דקות בנמוכות. ב. הזום לא עובד בו (כנראה כי מפחדים שירעיש בהקלטה. ג. הקול לא משהו מישהו התנסה ?

למעלה