צריכה לשפוך את ה

טל של 4

New member
../images/Emo53.gif צריכה לשפוך את ה../images/Emo23.gif

אז ככה, הבנות הולכות לגן מקסים. הגננת אמא לתאומות שבשנה שעברה היו אצלה שלושה זוגות תאומים בגן. (השנה יש רק שני זוגות). והיא בשוק מהסוכריות שלי!!! הן עושות לה טרור בגן, כמעט הכי צעירות ומצליחות להרוס הכל. לדוגמה בקבלת שבת הן שפכו את היין, השמידו את הפרחים, משכו את המפה...וכולי.... אפילו רוני השתחררה מהלול (בכוחות עצמה) בזמן שכל ילדי הגן ישנו... בקיצור המילה לא היא בגדר המלצה בלבד גם בבית זה ככה... ואני לא זוכרת שזה היה ככה עם הגדולים....הן "שובבות" ברמות יוצאות דופן. מה עושים??????? הן בנות שנה וארבע בסה"כ...מה יהיה בגיל שנתיים???

keren1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ברגע שארגע מלצחוק אחשוב על משהו. בינתיים

TIK TUK

New member
הן הולכות במקרה לגן של מירי?

כמעט שלחתי את הילדה שלי לשם...

טל של 4

New member
כן!!

ובנות זה לא ממש מצחיק
, למרות שכשאני קוראת את זה גם אני מחיכת
. ממש קשה איתן עכשיו!!!! אני מסבירה אלף פעם שאסור לעשות משהו (כמו לטפס על החלון, על השולחן, לפזר את כל פרורי הלחם על הריצפה אחרי שטיפסו על השיש, אחרי שגררו לשם את הכסא בזמן שהחלפתי חיתול לשניה....) והן מחיכות וממשיכות!!! ואני עוד בחיים לא הרבצתי לילד, מחזיקה את עצמי חזק בימים האחרונים, על סף שבירה....

זה מה שמחכה לי בעוד 4 חודשים?...

כי ממש אני לא בנויה לזה... אני כבר עכשיו מדביקה את כל הכסאות לרצפה.

נירית1

New member
טלוש../images/Emo24.gif

אחרי שצחקתי - את האמת אין לי רעיונות טובים בעיקר כי נראה לי שצמד כזה גדל אצלי בבית ואני ממש לא רגילה לזה -כי ניצן אפשר להגיד עליו "חנון" אמיתי ילד טוב עם לב זהב. ואחיותיו כבר בגיל תשעה חודשים עושות דברים שלא חלמנו הבוקר קרן פתחה לבד את דלת הרשת (דלת הזזה)
בקיצור אני אשב בשקט ואחכה לראות מה ימליצו לך.

anat30g

New member
תאומים זה סדרה הנדסית

גם שלי היו הכי קטנים והכי שובבים בגן.... הם אהבו לטפס על מדפי הספרים, על המטבח... מה שיותר גבוה יותר טוב... היום בגיל שלוש הם יותר מתוחכמים, השובבות היא לא פראית כמו בגיל שנתיים, הם עושים יותר נזקים.... אבל בשקט

אחלה של בנות

אז מניסיון של תאומה שהתאור הזה מאד מתאים גם לה. אין לך (בלי לדכא)שום דבר לעשות בנידון. רק תהיי עם עיניים פקוחות ותנסי לצפות את השובבות הבאה. על כל מקרה בהצלחה רותי פרוטי

רז2

New member
ללא ספק התמודדות קשה ובעיקר

כשיש שתיים.... לי יש רק אחת כזו. הבן שלי פשוט ילד מקסים. אבל עם שיר אני עובדת ממש קשה על משמעת ובזמן האחרון יש שיפור, אני דואגת לציין בפניה שאני מאוד עצובה כשהיא עושה משהו שאסור לה, והיא לאחרונה התחילה לנסות לשכנע אותי שאני בסדר ושאני לא עצובה ומייד מודיעה לי ש"שיר בסדר" כלומר שהיא תתנהג יפה. כלומר, משהו נקלט אצלה. חוץ מזה אני משתדלת לאסור עליה כמה שפחות כדי שכשהיא תשמע "לא" זה ישמע ממש כאיסור ולא כמילה שחוזרת על עצמה כל היום.

קרן משם

New member
המלצות אין לי יקירתי אבל.....

אני יכולה לומר לך שזה הולך ומחמיר לקראת גיל השנתיים! וכמו שציינתי בעבר והודתי אני כן נותנת מכה על היד וזה לפעמים עוזר ולפעמים לא (אגב הם גם מחזירים לי מה שגורם לי לחשוב שאני מחנכת גרוע!) אני פשוט יוצאת מדעתי בדיוק מאותם הסיבות (ועוד קצת) שטל סיפרה! טל-זה יגמר בסוף נכון? תנשמי עמוק!!!!!!!

עמיתובל

New member
אולי תתנחמי בכך...

התאומים שלי בני ששה וחצי חודשים ואיך שהם נכנסים הם מתקבלים(אמנם בהמון אהבה), בקריאות של הצוות-הנה החבלנים הקטנים הגיעו... אז מזה להבין שזה עוד יחמיר????!!!

למעלה