ערב טוב. זקוקה לעזרה אני מחפשת הדרכות לגבי שימוש עם צבעי פסטל על פימו. תודה על העזרה
ו ורדית25 New member 1/9/10 #1 ../images/Emo53.gifערב טוב. זקוקה לעזרה אני מחפשת הדרכות לגבי שימוש עם צבעי פסטל על פימו. תודה על העזרה
../images/Emo53.gifערב טוב. זקוקה לעזרה אני מחפשת הדרכות לגבי שימוש עם צבעי פסטל על פימו. תודה על העזרה
ו ורדית25 New member 1/9/10 #2 ועוד שאלה קטנה../images/Emo207.gif ראיתי הדרכות עם דיו אלכוהולי, האם גם צבע לזכוכית יעשה אותה עבודה, האם הוא מתאים בכלל לעבודה על פימו?
ועוד שאלה קטנה../images/Emo207.gif ראיתי הדרכות עם דיו אלכוהולי, האם גם צבע לזכוכית יעשה אותה עבודה, האם הוא מתאים בכלל לעבודה על פימו?
מ מ ר י ם1 New member 2/9/10 #3 אינני יודעת לענות בהקשר לצבעי פסטל,בנוגע לדיו בסהר פגמנטים אמרו לי שצבעי זכוכית לאפיה דומה לדיו אלכוהולי.
אינני יודעת לענות בהקשר לצבעי פסטל,בנוגע לדיו בסהר פגמנטים אמרו לי שצבעי זכוכית לאפיה דומה לדיו אלכוהולי.
ע ענ2ת New member 2/9/10 #5 בהחלט אפשר . רק שימי לב . יש צבעי זכוכית אטומים ויש שקופים . זה בסדר להשתמש בשניהם אבל האפקט שונה . בטכניקה של יצירת מראה קרמי למשל, זה מעולה
בהחלט אפשר . רק שימי לב . יש צבעי זכוכית אטומים ויש שקופים . זה בסדר להשתמש בשניהם אבל האפקט שונה . בטכניקה של יצירת מראה קרמי למשל, זה מעולה