עזרה!!!!

westmannnn

New member
../images/Emo53.gifעזרה!!!!

בבקשה תסבירו לי מה ההבדל בין: gangsta rap,hardcore,r&b,hip hop ואם יש עוד סוגים של ראפ....

multi

New member
דבר ראשון תירגע

דבר שני תיכנס ל cdnow.com ויש שם הסברים

DMW

New member
אני יכול לנסות

אני יכול לנסות להסביר לך אבל זה רק מידע כללי אז על תסמוך עליי לגמרי Gangsta Rap זה ראפ שמדבר יותר על יריות, מלחמות בין כנופיות, שירים יותר אלימים. Hardcore Rap זה יותר ראפ עם ביטים עצבניים, פחות קיצבי, המילים בו אמורות להיות קשות, אך עם בעלי משמעות עמוקה יותר. סוג הראפ הזה מדבר יותר על החיים הקשים בגטו - סמים, זנות, אלימות, משפחות הרוסות וכו´. דוגמא טובה הם Wu-Tang Clan שההגדרה שלהם זה Hardcore Rap, אך הם גם משלבים לפעמים Gangsta Rap. R & B זה יותר ראפ מלודי (אפילו לא חייב להגדירו כראפ). המקצבים שם יותר עדינים, שקטים ומערבים כלי נגינה כגון כינורות, פסנטרים וכו´ הרבה מן השירים בסגנון הזה הם יותר שירי אהבה. Hip Hop. זהו ראפ יותר קצבי, עם מקצבים שקל יותר לרקוד אליהם. הלירק בהיפ-בים הם פחות עמוקים, למרות שניתן למצוא לירקס טובים בהיפ הופ. אני מקווה שעזרתי, אך אל תסמוך על מה שאני רשמתי כי זה לא בדוק הכי טוב זה למצוא אתר טוב לבדוק את הדברים הנכונים

RunNGun

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

לא הייתי אומר זאת יותר טוב אבישי

DMW

New member
תודה

ותבין אני דיי חדש בעסק של מוזיקה שחורה - קצת יותר משנה!! אבל תודה בכל אופן, אני תמיד שמח לעזור איפה שאני יכול

ראםJarasMan

New member
אני יכול לנסות (כמו כבוד השר?)

gangsta rap- פשותו כמשמעו, ראפ שמדבר על עברינות, פשעים, על ההומיז המגניבים מהשכונה שפורצים למכולת וכו´ דוגמא: NWA, 2PAC ,hardcore- ראפ כבד, הכוונה מקצבים כבדים, קולות עצבניים כאלה, בדרך-כלל הרבה אגוטריפים, אבל לא מחייב, דוגמא: כלא שש, Onyx, Wy-Tang ,r&b- אר אנד בי, כיום זהו לא ריטיים אנד בלוז כמו שהיה בעבר, סתם נתפס השם אר אנד בי. קודם כל זה לא ראפ, יכולים לשלב ראפ, אבל זה לא ראפ הביטים יכולים להיות אפילו ארקורדיסטים או רכים, אבל חייבת להתבצע שירה hip hop- שם כולל להרבה סיגנונות, זאת אומרת שגם לארדקור ניתן לקרוא היפ-הופ, ככה שמה שאמרת לא מדוייק גם התרבות השחורה של כל ההומיז המאגניבים נקראת היפ-הופ. עוד משו?

Big B

New member
שכחתם לגמרייי....

מה עם G FUNK??? (WARREN-G) שכחתם אהה.... אחיו החורג של דר דרה...

RunNGun

New member
אגב יש עוד סגנון

שאני וחבריי אוהבים לקרוא לו "היפ-פופ" שזה ראפ קליל כמו נלי או בויאקה אVשי

Big B

New member
כתבה מסריחה...

זה מסביר הכל מה אתה מעושן.... אולי על קצה של קצה המזלג של ההתחלה של שנות ה90

למעלה