סייעת+מדריכת שילוב

אורה4

New member
../images/Emo53.gifסייעת+מדריכת שילוב

אני מחפשת לבני בן שלוש וחצי חונך/ת צמוד/ה לגן רגיל עדיף עם נסיון בשילוב של ילדים עם PDD + מדריכת שילוב לגיל הרך עם נסיון והמלצות להדרכת הגננת + החונך. יש למישהו רעיון איך אני יכולה להגיע לאנשים מתאימים?

Diana M

New member
מערך תומך בגן

שלום אורה, ובכן, יש לי רעיון: פני למנהלת המתי"א באזור שלכם, בקשתי להפגש עימה וספרי לה על הילד ובמה מדובר. מנהלות מתי"א בדרך כלל מרכזות הרבה מאוד פניות ובקשות של מורות צעירות להשתבץ לעבודה. לצערנו ההיצע דל בהרבה מהביקוש וכך נשארות רבות וטובות ללא עבודה. חלקן תהיינה מוכנות ללא ספק לעבוד כסייעות בתשלום. כך תוכלנה גם להשתכר וגם לקבל הדרכה מקצועית ולצבור נסיון בעבודה. באותה דרך תוכלי גם להשיג חונך או חונכת. דרך נוספת להשיג חונך היא לפנות לשרותי הרווחה שלכם , יתכן ותהיו זכאיים לשעות חונכות, למרות שבמצבנו הכלכלי, אני בספק. אך בהחלט מומלץ למצות את האפשרות. אפשרויות נוספות הן לפנות לארגוני מתנדבים. לגבי מדריכת שילוב, יש כזו בגנים מטעם המתי"א, העלי את הנושא בשיחה שתהייה לך. אין צורך להעסיק מדריכה בשכר. כמו כן ישנה מדריכה מחוזית לנושא PDD מדריכת השילוב תדע להעזר גם בה על פי הצרכים. מנסיון אישי, אנו מיישמים המלצות אלה כעת עם שני ילדי גן והתוצאות ניכרות. בהצלחה דיאנה

למעלה