זה אכן סלט מנצח!!
ויש לי עוד סלט עם "טוויסט" אבל גם אותו בטח לא תרצי, כי הוא שילוב של כל מיני טעמים... אם זה סלט לילדים - עדיף שלא יהיה עם אגוזים למיניהם... יש סלט נהדר של חצאי עגבניות שרי עם עלי בזיליקום פרוסות של זיתים שחורים מגולענים (יש לקנות בקופסה) - הולך נהדר עם צנוברים (אותם יש לקלות מעט על מחבת נקיה - בלי שומן - ולפזר על הסלט רק מיד לפני ההגשה). התיבול הוא לדעתי רק שמן זית, מלח ופלפל (ויתקנו אותי אם אני טועה). אני מכינה לסדר אצלנו את סלט הבייבי והתותים, סלט כרוב סגול עם מיונז וסלט של עלים (חסה) עם חצאי עגבניות שרי ופטריות טריות. התיבול יהיה מינימליסטי - לימון (או חומץ), שמן זית, מלח ומעט סוכר. אגב - הסלט שרימזתי עליו למעלה מורכב מ: עלים (במקור עלי מנגולד, אבל אני בד"כ משתמשת בעלי בייבי) חתיכות פרי כלשהו (תפוחי עץ, ליצ'י מקופסה, משמש/אפרסק מקופסה - פרוס, שזיף בעונה וכ"ו...) אגוזי קשיו מלוחים גבינת קשקבל מגוררת ורוטב מתקתק (לא זוכרת כרגע בדיוק את המתכון. אם יש דרישה - אשמח לרשום בערב) יוצא סלט מדהים...