מה ההבדל בין 2 הDVD הבאים:

לוליLuli

New member
../images/Emo53.gifמה ההבדל בין 2 הDVD הבאים:

מחסן השטוזים של דתיה בן דור או גינת השטוזים של דתיה בן דור מה יותר מתאים לגיל שנתיים ? ומה ההבדל בניהם??????? שמעתי שמומלץ,רק לא זוכרת מה ? תודההה

אור114

New member
האחד מחסן והשני גינה, לא?

אין לי מושג, רק רציתי לשאול אותך, איפה את בתקופה האחרונה, לא ראיתי אותך בבית הישן/הקודם?

לוליLuli

New member
../images/Emo140.gifהי אור

היייייי נחמד מצידך ששמת לב שלא הייתי לאחרונה הרבה... כן כן זה נכון.לא הייתי בהורים לתינוקות הרבה לאחרונה.....ובכלל לאחרונה אני יותר קוראת... פשוט עבר עלינו חודש לא קל של חולי של כולנו..
עכשו בסדר...משתדלים להפטר מהשרידים שנשארו. ומקביל...טפו טפו טפו עבודה עבודה עבודה....,ומחכה גם לכן בנות פורום יקר לפנק אתכן בקלניקה שלי באהבה גדולה.. אז פשוט בערב נעצמות העיניים ואין כח למחשב כמו תמיד... למרות שכמו שכבר כתבתי אני משתדלת לפחות לקרוא(גם כשאין כח לכתוב) גם בפורום הקודם וגם בשמחה נהנית מהפורום הזה המקסים החדש.ותודה שוב למלוש על שפתחה אותו....
ותודה לך על תשומת הלב....ומה שלומך?

nilichi

New member
מחסן השטוזים מעולה!!!!!!!

מקסים, יפה, מצחיק...אצלי מאוד אהבו (הגדולה בת 3 והקטנה בת שנה וחצי)

תאירעות

New member
ההבדל הוא בערך כמו

קלטץת מספר 1 וקלטת מספר 2.... שתי קלטות שונות,על אותה רעיון,אותה יוצרת(נפלאה!!!)ושתייהן מקסימות. לדעתי לגיל שנתים יותר מתאים מחסן השטוזים אם כי גם את השניה תאיר אוהבת.

תאירעות

New member
שתי הקלטות מקסימות כמו שכתבתי

תאיר כבר מגיל שנה רואה ואוהבת את שתייהן גם את הגינה וגם את המחסן אבל בכל זאת נראה לי שהמחסן יותר קליל....אבל בהחלט שתייהן מתאימות.

אצלינו לא נרשמה התלהבות יתרה מהמחסן

יותר מידי מלל... מה שכן הוא מאוד מאוד התלהב מ- ספר הגונג'ל המחזמר שמוליק קיפוד - מהסידרה של סרטים מהספרים אליעזר והגזר - אני פחות אהבתי כי חשבתי שהוא יהיה ברמה של שמוליק קיפד שעה עם עידית ומר שבלול

למעלה