לא בנושא כ"כ של ימי הולדת.... אני חייבת מלא חומר על מיסטיקה יש לכם אולי משהו?!
ה המאמוש New member 27/12/04 #1 ../images/Emo53.gifלא בנושא כ"כ של ימי הולדת.... אני חייבת מלא חומר על מיסטיקה יש לכם אולי משהו?!
נ נשימה תאית New member 28/12/04 #3 יש לי כמה ..... ../images/Emo13.gif קודם כל תנסי לחפש ברשימת הפורומים של תפוז, אולי יש פורומים בנוגע למיסטיקה? אני יודעת שיש פורום שנקרא "קריסטלים ואבני חן" משהו כזה.. בית הרוחות אתר שמאוד אהבתי "בצעירותי" אתר שכולל ניתוח אישיות גלגל המזלות- פירוט לגבי כל מזל וחוץ מזה הנה פירוט על אבני המזל :] בקישור הבא [למטה]
יש לי כמה ..... ../images/Emo13.gif קודם כל תנסי לחפש ברשימת הפורומים של תפוז, אולי יש פורומים בנוגע למיסטיקה? אני יודעת שיש פורום שנקרא "קריסטלים ואבני חן" משהו כזה.. בית הרוחות אתר שמאוד אהבתי "בצעירותי" אתר שכולל ניתוח אישיות גלגל המזלות- פירוט לגבי כל מזל וחוץ מזה הנה פירוט על אבני המזל :] בקישור הבא [למטה]
S ShirShir New member 28/12/04 #4 יש לי הרבה חומר על מיסטיקה........ אבל תמקדי אותי, מה בדיוק את צריכה? באיזה נושא? מידע? תמונות? לשם מה?
יש לי הרבה חומר על מיסטיקה........ אבל תמקדי אותי, מה בדיוק את צריכה? באיזה נושא? מידע? תמונות? לשם מה?
ה המאמוש New member 28/12/04 #5 אני צריכה ל.... המורה המפגרת שלנו החליטה לחלק את הכיתה לקבוצות של 3 וכל קבוצה צריכה לעשות עבודה בנושא כלשהו... אני עושה על מיסטיקה... אז אני חייבת המון המון המון חומר!!!! תודה רבה למי שכבר הביא! ועוד לא יזיק!
אני צריכה ל.... המורה המפגרת שלנו החליטה לחלק את הכיתה לקבוצות של 3 וכל קבוצה צריכה לעשות עבודה בנושא כלשהו... אני עושה על מיסטיקה... אז אני חייבת המון המון המון חומר!!!! תודה רבה למי שכבר הביא! ועוד לא יזיק!
S ShirShir New member 28/12/04 #6 תחליטי באיזה נושא.........../images/Emo9.gif מיסטיקה זה מאוווווווד כללי.