כפרה עליכם אנשים

danielwhatu

New member
../images/Emo53.gif כפרה עליכם אנשים../images/Emo24.gif

אז ככה: אני חייב עזרה מיידית (לא נפשית!אין צורך לדאוג!!) אז ככה: אני כבר חודש שלם כל יום מנסה להירשם ל - אתר הזה של התמונות שנקרא WIRIMAGE ואני פאקינג לא מצליח להירשם.........אני לוחץ על תמונה מסוימת כדי להגדיל אותה ואז הוא פותח לי חלון קטן להרשמה .... ואז יש לי 2 אפשרויות אחת בחינם ואחת בתשלום(עם אפשרויות מתקדמות) ..ניסתי תאפשרות הראשונה אבל היא לא עובדתתתתתתתתתתת.......
מה עושים?!!?!

danielwhatu

New member
מההה??? נטעלי למה את חייבת להיות

כזו צינית?!? אהההההההההההההההה????????????. קשה לך להביא תשובות יפות ולהיות נחמדה?!!?!

eranmc

New member
דניעל את משפט המחץ הבאה אתה מכיר?

"אתה חצוף ומגעיל אותי!" שאתה צריך משהו "כפרה" וזה ושלא אתה יורד עלינו ומקלל! צבוע.

Sקוט

New member
זה בגלל שהידע שלך באנגלית

מסתכם בyes, no, ו danielwhatu. בהצלחה!!

danielwhatu

New member
are u sure u fucking SKOT??

I CAN TELL U 1 THING ///// YOU CAN GO AND HAVE SEX WITH A HURSE I CAN GIVE U ONE///// HE WILL SPRITS AL HIS **** OVER YOU FACE///// AND EVERONE WOULD BE LAGHING שגיאות כתיב?< אולי דיקדוד? תגידו לי אתם111111

Sקוט

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשאני אסיים לצחוק אני אכתוב תיקון.

יעקב אני מצטרפת להחנקות צחוק שלך

יום שלישי של גז צחוק!!!!!! קובי שלי זורק אותי מהבית מי רוצה נערה בת 23 עם בעיות נפשיות?

Sקוט

New member
וככה זה היה אמור להיות:

are yu sure u fucking Scott?? I can tell you one thing... you can go and have sex with a horse, I can give you one... He will spray (?) all of his cum on your face... And everyone will be laughing.. שגיאות כתיב? אולי דיקדוק? תגידו לי אתם!!!!!!

אני פשוט חסרת חיים אם אני באה לפה

אני צריכה להשתלט על עצמי! נטעלי שתלטי על עצמך! אחח אני מתה מדמעות

איכסהההההההההההההההההה../images/Emo5.gif

אמא, בואי תגני עליי! יש כאן סוטים (דניעל) שמסתובבים חופשי!

eranmc

New member
צריך לעשות הגבלת גיל ל"פחמש"

שקראתי את ההודעה שלו היום נחנקתי מצחוק והייתי צריך ללכת - כ"כ רציתי להגיב.

Sharonnn

New member
ערן.. מה נסגר עם העדר שלך?

האם הדפיקות נוצרה עקב ההערצה למראיה?.. או שמא ההערצה למראיה נוצרה עקב הדפיקות?
סתם, סתם.. העיקר שתהיו בריאים (בנפשכם
!)

eranmc

New member
עקב הערצה

ואל תשחקי לי אותה - לולא הצבא היית נשארת אותה שארונה החולנית

Sharonnn

New member
חולנית אף פעם לא הייתי, חולני זה

בעיני המתבונן
מה הקשר הצבא?.. השבת האחרונה בבסיס דווקא דיי דפקה לי את השכל, יותר מידי
ובריכה
"עקב הערצה"? אני מזהה ניסיון לתקן אותי?
לא ילך לך, ערנוש.. הכוונה במשפט היתה ה-הערצה. אין מה לתקן!

למעלה