כמה לבקש כמטפלת

digabu

New member
../images/Emo53.gif כמה לבקש כמטפלת

אז ככה, טיפונת ארוך ומסובך אבל אשמח אם תעזרו לי. יש על הפרק הצעת עבודה, כאשר אני מדגישה, גיל יבוא איתי לעבודה. לטפל ב-3 ילדים בגילאים 6,7,4 לארבע שעות בכל יום. כאשר בתקופת הקיץ זה יהיה מהבוקר עד חמש. והאמא בהריון, כך שבהמשך יהיה לטפל גם בעוד ילד. השאלה היא כמה לבקש.. כמה לבקש היום? וכמה בהמשך? אודה אם תענו לי, זה מאד יעזור לי.

digabu

New member
נתניה

אבל אין לי מושג כמה הסכומים פה כי אני חדשה.

digabu

New member
מקפיצה כי זה ממש חשוב לי

בבקשה אם תוכלו לנסות לחשוב על כיוון מסוים.

Shprintzak

New member
באיזור חיפה משלמים...

20 ש"ח לשעה, וניתן להגיע להסכם תשלום גלובלי. הנטייה שלי היא לבקש 3000-3500 לשבוע מלא.

tweetym

New member
חברה של בנתניה משלמת בדיוק כמו שפרי

שפרינצק תיארה, אז בהצלחה

digabu

New member
תודה לכן

וזה לא משנה את עניין הכמויות של הילדים? אני בעבודה הקודמת באמת קיבלתי 20 לשעה וזה היה בהרצליה.

digabu

New member
איך נשמע לכם הפתרון הזה?

לבקש 20 שקל לשעה, כשזה רק עם הגדולים ואחרי זה שתהיה העבודה כל היום, לבקש סכום חודשי משהו לכיוון 3,500?

noga30

New member
איך תסתדרי עם כולם?

יהיה גם את התינוק החדש , גם את שלך ועוד שלושה גדולים. יש גם תקופת ביניים של חופשת הלידה ,שאת צריכה לדעת אם היא תטפל בתינוק לבד, או תרצה שהעזרי לה כשהגדולים בגן/בית הספר. זו עוד תקופה עם שכר ותנאים שונים.

digabu

New member
הי נוגה

קודם כל תודה על התגובה. אני חושבת שאני אוכל להסתדר, עם הגדולים בלי בעיה, ועם שני הקטנים רוב היום זה רק אנחנו, אני משערת שלאט לאט אני אמצא דרך לשלב את כולם. איך מסתדרים במעון? לגבי החופשת לידה, היא כרגע בתחילת תשיעי, כך שלא נראה לי בכלל שיהיה לי זמן לבד עם הילדים, בתקופת החופשה היא מתכוונת להיות עם הילדים בבית והיא לא צריכה אותי, אבל מה שכן, היא אמרה שהיא מתכוונת להיות רק חודש בבית. אז לדעתי יצא שישר אני אכנס לעבודה עם כל הילדים, בקצב הזה.

איריסלא

New member
אנחנו בצפון ת"א משלמים 25 ש"ח

לארבע - חמש שעות כל יום. אני יודעת שכאן יותר יקר, אבל נראה לי שאת יכולה לבקש יותר מ20 (או שאני ממש לא ריאלית).

למעלה