הצלי בתנור והתפו"א פשוט איום

../images/Emo53.gif הצלי בתנור והתפו"א פשוט איום

הצילו.... הכנתי צלי ממש טעים (טעמתי..) ותפוחי האדמה שקניתי הם מהסוג הלא טעים (כבר קרה לי בעבר ואני לא יודעת איך לבחור נכון) עכשיו בעקרון הצלי מוכן והוא נכנס כרגע לתנור להשחמה עד הערב (התחלתי מאוחר) - טעמתי את תפוחי האדמה ויש להם טעם לוואי כזה של סבון (אם אתו מכירות, אין לי תאור יותר טוב, אני יודעת שזה הזן) יש מצב להציל את טעמם? המון שום יעזור? תודה, ליאת
 
את יכולה לנסות אבללללל

אני ממליצה לך להכין עכישו במהריות אורז עם ירקות( בצל ועגבניות) שהולך מעולה עם צלי בקר ואל תתעסקי עם התפו,א עם כל הכאב שבדבר
 
אורז עם ירקות - מתכון KOKI

אצלי לא אוהבים גמבה אדומה באורז אבל זה נפלא להוסיף חצי פלפל גמבה אדומה חתוך לקוביות קטנות בשלב הוספת העגבניה .. שבת שלום
 
הכנתי אורז עם בצל

לפינוק המשפחה - כי אני אוהבת לבן) והוספתי שום לצלי בתקווה אבודה כזו.. אני יודעת שזה אבוד אבל תפוח האדמה הוא מה שאני הכי אוהבת... תודה וחד שמח!
 

פוקסי99

New member
אורז

5 כוסות אורז 3 כפות רסק כוס וחצי לוביה יבשה 4 בצלים חבילה שמיר מטגנים את האורז במעט שמן להוסיף 3 כפות רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט כורכום להוסיף מים מעט מעל לגובה האורז כאשר רתחו המים להוריד את הלהבה לאש קטנה. בינתייים מבשלים את הלוביה במי מלח להקפיד שלא יצאו רכים מידיי ולסנן לטגן את הבצלים עים השמיר לקבלת צבע שקוף לעכשיו לערבב את הלוביה הבצל והשמיר ביחד ולהשאיר על האש עוד מספר דקות טעים שיגעון. אתמוןל עד אשר הגיעו הסועדים לא עמדתי בפיתוי וגנבתי כף אחרי כף בתאבון פוקסי
 
למעלה