../images/Emo53.gif הצלי בתנור והתפו"א פשוט איום
הצילו.... הכנתי צלי ממש טעים (טעמתי..) ותפוחי האדמה שקניתי הם מהסוג הלא טעים (כבר קרה לי בעבר ואני לא יודעת איך לבחור נכון) עכשיו בעקרון הצלי מוכן והוא נכנס כרגע לתנור להשחמה עד הערב (התחלתי מאוחר) - טעמתי את תפוחי האדמה ויש להם טעם לוואי כזה של סבון (אם אתו מכירות, אין לי תאור יותר טוב, אני יודעת שזה הזן) יש מצב להציל את טעמם? המון שום יעזור? תודה, ליאת
הצילו.... הכנתי צלי ממש טעים (טעמתי..) ותפוחי האדמה שקניתי הם מהסוג הלא טעים (כבר קרה לי בעבר ואני לא יודעת איך לבחור נכון) עכשיו בעקרון הצלי מוכן והוא נכנס כרגע לתנור להשחמה עד הערב (התחלתי מאוחר) - טעמתי את תפוחי האדמה ויש להם טעם לוואי כזה של סבון (אם אתו מכירות, אין לי תאור יותר טוב, אני יודעת שזה הזן) יש מצב להציל את טעמם? המון שום יעזור? תודה, ליאת