../images/Emo53.gif הצילו - מתקפת תינוקות ../images/Emo95.gif
טוב, זה לא ממש נורא כמו שאני מתארת ובכלל היה לי זמן להתכונן ובכ"ז, כנראה מכיון שאני תמיד בפיגור בלו"ז, מצאתי את עצמי מופתעת כשאתמול אחה"צ יצאו לאויר העולם 2 בנים מ- 2 חברות שונות, זה אחר זה. אז הזדרזתי אתמול לסיים 2 שמיכות, אחת לאחד הבנים ואחת לבת שנולדה בשבוע שעבר. צילמתי לפני הכביסה, למקרה שיגרם נזק בלתי הפיך, והיום אצלם שוב את תמונת ה-"אחרי" ואעלה את התמונות מאוחר יותר. יש עוד 2 שמיכות בהתהוות אבל הם לא מתאימים לבנים אז אני מחפשת רעיון אחר בשביל התינוק הנוסף שנולד אתמול. יש לי שבוע עד הברית (2 בריתות ביום שני הבא
) אבל אני כבר מכינה את עצמי לכך שאת המתנה לא אביא לברית אלא מאוחר יותר. בכל מקרה, חיפשתי ברשת רעיון לשמיכה פשוטה והנה משהו נחמד שמצאתי. לא זכור לי שהעליתי את זה בעבר לפורום ואם העליתי כבר אז עמכן הסליחה. שימו
שבצד שמאל יש קישור ל- "Free Projects" שם יש עוד כל מיני רעיונות יפים וכדאי גם להסתכל ב- "Quilt Gallery" ובטח גם ב- "Tips and Tricks" יש הרבה מה ללמוד. זהו, אני רצה לעמול על השמיכה החדשה. עדיין אין לי מושג איזה דוגמא לעשות אבל אני בטוחה שאחרי שאוציא את שאריות הבדים שלי יתחילו לרוץ אצלי בראש מגוון רעיונות. שיהיה לי
טוב, זה לא ממש נורא כמו שאני מתארת ובכלל היה לי זמן להתכונן ובכ"ז, כנראה מכיון שאני תמיד בפיגור בלו"ז, מצאתי את עצמי מופתעת כשאתמול אחה"צ יצאו לאויר העולם 2 בנים מ- 2 חברות שונות, זה אחר זה. אז הזדרזתי אתמול לסיים 2 שמיכות, אחת לאחד הבנים ואחת לבת שנולדה בשבוע שעבר. צילמתי לפני הכביסה, למקרה שיגרם נזק בלתי הפיך, והיום אצלם שוב את תמונת ה-"אחרי" ואעלה את התמונות מאוחר יותר. יש עוד 2 שמיכות בהתהוות אבל הם לא מתאימים לבנים אז אני מחפשת רעיון אחר בשביל התינוק הנוסף שנולד אתמול. יש לי שבוע עד הברית (2 בריתות ביום שני הבא