הצילו - מתקפת תינוקות

chayahd99

New member
../images/Emo53.gif הצילו - מתקפת תינוקות ../images/Emo95.gif

טוב, זה לא ממש נורא כמו שאני מתארת ובכלל היה לי זמן להתכונן ובכ"ז, כנראה מכיון שאני תמיד בפיגור בלו"ז, מצאתי את עצמי מופתעת כשאתמול אחה"צ יצאו לאויר העולם 2 בנים מ- 2 חברות שונות, זה אחר זה. אז הזדרזתי אתמול לסיים 2 שמיכות, אחת לאחד הבנים ואחת לבת שנולדה בשבוע שעבר. צילמתי לפני הכביסה, למקרה שיגרם נזק בלתי הפיך, והיום אצלם שוב את תמונת ה-"אחרי" ואעלה את התמונות מאוחר יותר. יש עוד 2 שמיכות בהתהוות אבל הם לא מתאימים לבנים אז אני מחפשת רעיון אחר בשביל התינוק הנוסף שנולד אתמול. יש לי שבוע עד הברית (2 בריתות ביום שני הבא
) אבל אני כבר מכינה את עצמי לכך שאת המתנה לא אביא לברית אלא מאוחר יותר. בכל מקרה, חיפשתי ברשת רעיון לשמיכה פשוטה והנה משהו נחמד שמצאתי. לא זכור לי שהעליתי את זה בעבר לפורום ואם העליתי כבר אז עמכן הסליחה. שימו
שבצד שמאל יש קישור ל- "Free Projects" שם יש עוד כל מיני רעיונות יפים וכדאי גם להסתכל ב- "Quilt Gallery" ובטח גם ב- "Tips and Tricks" יש הרבה מה ללמוד. זהו, אני רצה לעמול על השמיכה החדשה. עדיין אין לי מושג איזה דוגמא לעשות אבל אני בטוחה שאחרי שאוציא את שאריות הבדים שלי יתחילו לרוץ אצלי בראש מגוון רעיונות. שיהיה לי

chayahd99

New member
צילמתי אבל...

מוקדם יותר, לפני שהשמש שקעה, צילמתי את השמיכות בחצר. עכשיו כשפתחתי את התמונות על המחשב אני רואה שהתאורה היתה גרועה והתמונות יצאו על הפנים. אני אנסה לצלם שוב בתוך הבית או שאחכה למחר בבוקר ואצל בחוץ. בינתיים, בשיטוט הקבוע שלי לחיפוש רעיונות לשמיכות מהירות (קצת הורס את הכיף אבל אין ברירה), מצאתי עוד אתר נחמד עם דוגמאות לשמיכות שלא הכי קלות ולא הכי מהירות. העיקר שהם קוראים לעצמם "Easy"

chayahd99

New member
והנה זה מגיע...

צילמתי שוב בתוך הבית ועדיין זה לא נראה לי מושלם, אבל לא נורא. זוכרים את העצה שביקשתי לפני כשלושה שבועות
אז בסוף החלטתי ללכת על רקע כהה יחסית אבל במקום הורוד בחרתי באדום. אני ממש מרוצה מהתוצאה מבחינת שילוב הצבעים והלהיט הוא שכל הטלאים הם בעצם מחזור של בדים, הכל משאריות שקיבלתי.
עליזה - הבדים מוכרים לך

שומרתלב

New member
אהבתי את הצבעים...

אני גומרת עכשיו עוד שמיכת קרמבו...אבל בצבעים מעורבים...יוניסקס... כדי שיהיה לכל תינוק שלא יבוא...ושרק היו בריאים.....

chayahd99

New member
והנה עוד אחד - לתינוקת

עשוי משילוב של שאריות בד משמיכה קודמת והבד הורוד שקניתי בשביל שמיכה אחרת שעדיין בתהליכי הכנה.

אתניס

New member
כל הכבוד

כל חברותיך מקבלות שמיכות? שמיכות ממש מתוקות

chayahd99

New member
משתדלת

לפחות עבור הילד הראשון. אני ממש נהנית מזה ואני נותנת רק לחברות באמת טובות שיודעות להעריך את זה.
לכולן על המילים הטובות. מדהים לראות איך בחירה של צבע יכולה לשנות את הפרספקטיבה מקצה לקצה. כ"כ הרגשתי תקועה עם הבלוקים של השאריות אבל עם המסגרת האדומה זה פשוט נראה כמו משהו אחר לחלוטין ואני ממש אוהבת את התוצאה.

chayahd99

New member
אלו שמיכות קשורות

מחוסר זמן וחוסר ברגל הולכת עשיתי את השמיכה לפי הטכניקה שמתוארת פה (כמו הרבה שמיכות שלי). אם מסתכלים טוב בתמונות רואים שאין Binding כי השמיכה פשוט מהופכת. ולשמחתי גם לא רואים מקדימה את הקשירות. עשיתי אותם מהגב ובצבע ממש דומה לשמיכה כך שבקושי רואים אותם.

לחיה, אהבתי

אני באופן אישי אוהבת יותר את הצבעים העזים נראה לי שעדיף לתת לתינוקות שמיכות בצבעים נועזים לגרות את הראיה וההבחנה שלהם מאשר צבעי פסטל, שהם משרים אוירת רוגע ונינוחות אבל זו רק דעתי בכל מקרה שמיכות יפות מאוד, אני הייתי אוהבת לקבל אותן יום קסום

למעלה