המלצות לשירים יש למישהו איזה שירים להמליץ לי? קצבי,קליל,כייפי להעביר איתם את השעה הקרובה..
N newsexy New member 5/6/06 #1 ../images/Emo53.gifהמלצות לשירים יש למישהו איזה שירים להמליץ לי? קצבי,קליל,כייפי להעביר איתם את השעה הקרובה..
../images/Emo53.gifהמלצות לשירים יש למישהו איזה שירים להמליץ לי? קצבי,קליל,כייפי להעביר איתם את השעה הקרובה..
I II ANDY II New member 5/6/06 #2 Cascada-Everytime We Touch../images/Emo70.gif איתן, הוא ביקש קצבי קליל וכיפי, אחרת הייתי שמה את המקור...
Cascada-Everytime We Touch../images/Emo70.gif איתן, הוא ביקש קצבי קליל וכיפי, אחרת הייתי שמה את המקור...
א איתן הפקות New member 5/6/06 #4 ../images/Emo128.gif הוא ביקש כיפי, זה סתם רמיקס מתועב, על יוצריו להישלח לגרדום!
@ @יעל@ New member 5/6/06 #9 אולי אתה תענה לי: למה למה למה הם שינו את המילים? שים לב לגירסה שלהם ולגירסה של מגי ריילי. לא אותה התחלה. זה לא אותם מילים למה אנשים לא יכולים לחדש שיר כמו בנאדם?
אולי אתה תענה לי: למה למה למה הם שינו את המילים? שים לב לגירסה שלהם ולגירסה של מגי ריילי. לא אותה התחלה. זה לא אותם מילים למה אנשים לא יכולים לחדש שיר כמו בנאדם?
A AsHtOn GiRl 3 New member 5/6/06 #7 ../images/Emo108.gif../images/Emo186.gif../images/Emo45.gifלגמרי הכי מקפיץ