המחשב כל הזמן נופל לי

hanchuk

New member
../images/Emo53.gif המחשב כל הזמן נופל לי

מה עושים
זה קורא רק כשאני באינטרנט. נ.ב. רוזקה - שלחתי לך מסר. ומה זו המוזיקה הזו ששומעים בשמשוני?

spiky1

New member
ממליצה לפנות ל.....

אשכנזי שירותי מחשב שירות מקצועי ואמין (מגיעים כמובן עד הבית) וגם המחירים סבירים. איתן 054-4510789 דורון 054-5900514

hanchuk

New member
תגידי, את רוצה רצח במשפחה../images/Emo35.gif

את חושבת שבעלי ייתן לגבר זר לגעת לו במחשב???

tygger

New member
שלחי מסר ואולי אפשר לסייע.

אגב, זה לא קורה לך כאשר האוטלווק פתוח, נכון?

naf86

New member
זה יכול להיות בגלל המון סיבות.

אם את אומרת שזה קורה כשאת גולשת באינטרנט, אז אני מציע את הדברים הבאים: 1. לנקות את כל הקבצים הזמניים של האינטרנט. זה כולל עוגיות(COOKIES) וקבצים זמניים. אם התקייה מלאה אז הרבה פעמים זה יוצר עומס על הדפדפן ומאט את האינטרנט. אני אישית מנקה כל יום קבצים אלו. אני משתמש בתוכנה חינמית שנקראית CCleaner. 2. יכול להיות שיש לך וירוס את רוגלה. אני מציע "לנקות" את המחשב - להפעיל את האנטי וירוס ותוכנה נגד רוגלות. הרבה פעמים המחשב עושה בעיות כשרוגלות וכל מיני קבצים שונים מסתננים לבמחשב. 3.לבדוק איזה תוכנות הותקנו במחשב בזמן האחרון. יכול להיות שתוכנה חדשה מפעילה לחץ על הזיכרון של המחשב. צעדים אלה מאוד קלים להפעלה ולא חייבים לרוץ לטכנאי. זה יכול לפתור הרבה בעיות. למי שמעדיף לא להתעסק עם זה, יש מספיק טכנאים טובים במודיעין שישמחו לעזור לך.

אם הכל חוקי כמובן

חוץ מזה יש לבדוק גם באמצעות hijackthis ..אם לא השתלט איזה נבל קטן (שאינך יודע מיהו כמובן) על דף הבית ואז בית דין לא יכול לעזור אלא הבדיקה הזו... אני הוצאתי קצת כסף אולי אני פראייר אבל אצלי הכל חוקי לחלוטין תודה לאל... בהצלחה...

למעלה